Pogleda sam i ja Sam u kući opet. Nekad ga bas pogledam, iako je meme film jos uvik je gledljiv, a nekad ga samo upalimo da gori. Nekako mi nije bozic ako ga se ne upali.
To je ustvari prvi film koji sam pogleda u kinu. Obiteljski prijatelj se smilova i svu nas dicurliju odvea. I to mi je bilo jedno od najboljih iskustava u zivotu.
Sam u kuci, otic u crkvu (iako nisam religiozan, ne razmisljam nikad o tome ali mi je gušt za bozic) i Mariah Carey All i want for christmass... misliim ta stvar se vrtila po MTV-u, nista posebno, lipa stvar, jedna od - da bi to danas postala Bozicna himna bog te maza, ova miljune dize svaki bozic. Ima glasinu, je, nemoze svak onako potegnit glasom. Ali ipak mi nije klasa Whitney Houston, i nju smo upalili. Koja je ono glasina. Ja mislim da na planetu nema 5 ljudi koji to mogu sa glasom. Ono, beštija od čovika :). Tako da mi se baš sad gleda The Bodyguard, isto moze proc kao bozicni. Uvik dici skinem kad se sitim nekog must watch filma. A i taj film sam gleda u kinu, isto iskustvo koje ću pamti cili zivot. Koja lipa vrimena