Posljednji film koji ste gledali - preporuka? izdvojena tema

poruka: 40.921
|
čitano: 8.141.772
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
15 godina
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
60nine kaže...

najbolja fora im je unazad 2-3 godine kaj Sam u kući prikazuju od 5. dijela prema prvom :)

btw Griswaldi nisu dugo bili, Kolo sreće također...

pa idu od najgoreg prema najboljem,da ne bi nove na kraju gledali,samo prva dva i vrijede...

a svi ostali filmovi se takoder prikazuju,griswaldi su bili jucer,kolo srece je na staru godinu,a divan zivot je upravo sada na prvom...

...potpis nije potreban...
16 godina
Sam u kući mi je fora gledati sa djecom, jer svaka nova generacija dušu ismije, pa i meni bude smjesno. Recimo najstarijem se više ne gleda jer mu je glupo, normalno sa 15 mu je glupo, zato mali od 7 suze roni od smijeha. Taj film ikad neće ostvariti.

A vezano za filmove, žena me jutros darova scratch off posterom 100 iconic movies. Brzinskim pogledom vidim da sam ih više od pola pogledao, od ostatka pola čeka red, a pola su horrori, a njih ne preferiram. Tako da ću sada morati sjesti i ponovno sve pogledati. Samo ne znam. Kojim redom ići i jel gledati cijelu franšizu ili samo jedan film. Poznavajući sebe, vjerovatno po redu i kad je recimo matrix, pogledati sva 3 odjednom 😄
LIFE IS SHORT, WORK HARD, PLAY HARDER, PRAY HARDEST
15 godina
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Pogleda sam i ja Sam u kući opet. Nekad ga bas pogledam, iako je meme film jos uvik je gledljiv, a nekad ga samo upalimo da gori. Nekako mi nije bozic ako ga se ne upali. 

To je ustvari prvi film koji sam pogleda u kinu. Obiteljski prijatelj se smilova i svu nas dicurliju odvea. I to mi je bilo jedno od najboljih iskustava u zivotu. 

Sam u kuci, otic u crkvu (iako nisam religiozan, ne razmisljam nikad o tome ali mi je gušt za bozic) i Mariah Carey All i want for christmass... misliim ta stvar se vrtila po MTV-u, nista posebno, lipa stvar, jedna od - da bi to danas postala Bozicna himna bog te maza, ova miljune dize svaki bozic. Ima glasinu, je, nemoze svak onako potegnit glasom. Ali ipak mi nije klasa Whitney Houston, i nju smo upalili. Koja je ono glasina. Ja mislim da na planetu nema 5 ljudi koji to mogu sa glasom. Ono, beštija od čovika :). Tako da mi se baš sad gleda The Bodyguard, isto moze proc kao bozicni. Uvik dici skinem kad se sitim nekog must watch filma. A i taj film sam gleda u kinu, isto iskustvo koje ću pamti cili zivot. Koja lipa vrimena 

13 godina
Klinci su gledali Sam u kući, pa sam se liječio s Violent Night nakon toga...pravi božićni...
15 godina

ja sam s curom ove godine uso u ekstreme, posto ona ko mala nikad nije imala bozicne obicaje ko ja, odlucili smo svaki vikend do bozica(pocevcsi od 4 vikenda do) pogledat prva dva dijela sam u kuci. pustimo na tvu, upalimo lampice kojih smo postavili da je ko u betlehemu, i trpamo se slatkisima ko da imamo 5 godina. vrhunski nam je. 

13 godina
...
Halo Bing! Kako bratac?
13 godina

ovaj mar je tip osobe koja vjerojatno ima 20-ak god, al zvuči ko da ima 70.

edit: da ne bude off;

Carry-On

Klasični Netflix isprdak. Kao neki triler, al ni t od toga. Čisto ok film za ubit sat i pol u lijeno popodne. Postoje i bolji filmove koji pucaju na ovaj tip narativa poput Phone Booth, Panic Room ili Celluar, svi redom stariji, ali i dalje daleko bolji od ove moderne streaming produkcije.

Alane, bježmo, njih je dvojica, a mi smo sami.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2024 16:16 (Hornet_93).
2 mjeseca
Nije valjda da nisi gledao original čega je loša kopija taj film ?

Umri muški 💪 sam vrh božićnih filmova za mužjake 💪
Također Die hard 2 isti čak i bolji božićni ugođaj .
Ali i umri muški 3 je vrhunski ali nema Božić tema , čak i 4 prolazi .
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2024 16:45 (Sirotanovic).
3 godine

Jučer na HRT kao malo ću se prisjetiti i pogledati početak Smoke iz 1995 i naravno da sam odgledao do kraja :)

9/10

11 godina
DaNiTo kaže...

pa idu od najgoreg prema najboljem,da ne bi nove na kraju gledali,samo prva dva i vrijede...

a da, jasno da idu zbog toga - samo mi je smiješna ta praksa :) realno su im dovoljna i prva dva, ostale ne moraju ni prikazivati...

15 godina
Hornet_93 kaže...

ovaj mar je tip osobe koja vjerojatno ima 20-ak god, al zvuči ko da ima 70.

edit: da ne bude off;

Carry-On

Klasični Netflix isprdak. Kao neki triler, al ni t od toga. Čisto ok film za ubit sat i pol u lijeno popodne. Postoje i bolji filmove koji pucaju na ovaj tip narativa poput Phone Booth, Panic Room ili Celluar, svi redom stariji, ali i dalje daleko bolji od ove moderne streaming produkcije.

hahahah. 

oko 30, al da cesto mi to kazu u zadnje vrijeme. 

13 godina
gast0n kaže...

Jučer na HRT kao malo ću se prisjetiti i pogledati početak Smoke iz 1995 i naravno da sam odgledao do kraja :)

9/10

Ih, a odmah poslije njega The Straight Story ... nemoj mi reći da nisi pogledao :-) I još sinoć What's Eating Gilbert Grape

3 godine

Eeee.., kakvi filmovi.

11 godina

Canary Black - pogledao znajući da je ispodprosječan akcić, ali mi je bilo fora vidjeti Zagreb u filmu, kao i Ljubljanu koja glumi Zagreb u nekim scenama :D (što je najbolje, prošli vikend sam bio u Ljubljani na adventu prije gledanja filma pa mi je to bilo još zabavnije :D )

užas kaj je Kate napravila od sebe s napumpavanjem usana :/ (bez neke potrebe, imho)

5 godina
goodye kaže...
Sam u kući mi je fora gledati sa djecom, jer svaka nova generacija dušu ismije, pa i meni bude smjesno. Recimo najstarijem se više ne gleda jer mu je glupo, normalno sa 15 mu je glupo, zato mali od 7 suze roni od smijeha. Taj film ikad neće ostvariti.

A vezano za filmove, žena me jutros darova scratch off posterom 100 iconic movies. Brzinskim pogledom vidim da sam ih više od pola pogledao, od ostatka pola čeka red, a pola su horrori, a njih ne preferiram. Tako da ću sada morati sjesti i ponovno sve pogledati. Samo ne znam. Kojim redom ići i jel gledati cijelu franšizu ili samo jedan film. Poznavajući sebe, vjerovatno po redu i kad je recimo matrix, pogledati sva 3 odjednom 😄

Ajd podijeli i ovdje koji film gledas... Uvijek mi nedostaje ideja sta gledati...

15 godina
BeLLicus kaže...

Anora (2024)

https://www.imdb.com/title/tt28607951/

Prvo sam se iznenadio kad sam vidio ocjenu za film a nisam čuo uopće film nikada, film vrhunski, nema tu nikakve romantične komedije za kakvu sam se uplašio da će biti, tople preporuke.

Hvala na preporuci, pogledao sinoć, vrlo dobra drama

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2024 14:00 (loky4i4).
8 tjedana

The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

Nije flop ali nije ni nešto, baš prosječno, od mene 6/10. Stiže već za koji dan na digitalne platforme a time i  pa nemojte u kina.

PS išao u Cinestar, mislio kupiti karte online ali odustao jer nisam znao hoću stići na vrijeme, pa sam ipak kupio na kasi, i tu su bile 4 eura jeftinije nego online

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2024 15:31 (KTM).
14 godina

Prije dočeka sada na Cinestar Action je bio ni manje ni više PRVI John Wick. Namjerno je PRVI jer samo toga i priznajem. Moderan akcijski klasik koji vuče na stare klasike, takve više ne snimaju tako da... 10/10, nema dalje.

Sretna Nova svim ljubiteljima dobrih filmova

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2024 22:00 (vrinho).
7 godina

Elevation I am legend sa Temua. Bio mi je jako zabavan pa tko voli jeftinu mistiku i malo sci-fi, slobodno pogleda. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
9 godina

Spartak

sto reci....they just don't make them like this anymore.....

Werewolwes

jedan izuzetno dosadan i glup film, prepun gluposti, lose glume, ocajnih efekata, prica je imala potencijal, ali realizacija je cista nula.....

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
16 godina

Frank grillo glumi, šta očekivati od filma 

13 godina

Zadnji Eastwood-ov Juror #2... Odličan...

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2025 11:08 (Corto_1973).
16 godina

Dobar, no sa dosta nelogičnosti, da ne spojlam sada.....

10 godina

The Order (2024)

https://www.imdb.com/title/tt26625693/

80te Amerika, vrlo dobar film krimi/drama o skupini arijevaca koji se nazivaju order, prema istinitom događaju.

The Idea of You (2024)

https://www.imdb.com/title/tt9466114/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_1

Dobar film za odgledati sa boljom polovicom Anne Hathaway bila i ostala jedna od najljepših glumica.

Anyone But You (2024)

https://www.imdb.com/title/tt26047818/

Još jedna romance/comedy za odgledati sa boljom polovicom i laganini chill. Sydney Sweeney sexipil lvl 100 :D

Gladiator II (2024)
https://www.imdb.com/title/tt9218128/

Većina vas u prijašnjim postovima je imala velika očekivanja pa je to sve palo u vodu, nikako nisam išao u očekivanja da će ovo biti dostojan nastavak jer nema šanse da se u 2024 napravi film dostojan prvog Gladiatora koji je u top 10 najboljih filmova ikad snimljenih, na ovo sam išao kao povjesni film i kao takav je ok iako je podbacio sa hrpom klišeja, premalo borbe u arenama, više politički nego akcija, Denzel koji mi je jedan od najboljih glumaca ne znam nije mu stajala ova uloga nikako.

Varljivo leto '68 (1984)

https://www.imdb.com/title/tt0088338/

Kakav klasik, tako pitak film, nasmiješ se onako od srca iako sam ga gledao 3 puta, Bata izdominirao kao i u svakom filmu.

Balkanski špijun (1984)

https://www.imdb.com/title/tt0086935/

Ovo je još bolje, uz maratonce i ko to tamo peva vjv najbolje sa ovih prostora.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2025 20:20 (BeLLicus).
11 godina

za Balkanskog špijuna bi Bata, da je bio u holivudskoj produkciji, dobio Oscara ili bar bio nominiran (onaj zadnji monolog pred kraj filma je jedan od najboljih ikad na ovim prostorima)

vrhunski film, koji dan danas ima poruku

14 godina

Ghostlight 8/10

2 mjeseca
https://m.imdb.com/title/tt0095016/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_Die%2520hard%2520

Čista 10

Wolfs 2024 sranje u mraku , nit je akcija napeta, dosta nelogičnosti, nit smiješno 3
16 godina

Gladiator 2 

Pogledao ga sinoć....mehhh, nema atmosferu niti blizu prvoga dijela a glavni glumac karizmu Raselovu niti blizu. Sječam se prvoga dijela kada sam pogledao maltene sam plakao u kinu zašto je kraj tom remek djelu i išao u kino odmah drugi dan pogledati ponovo.

Ovo je kava kuhana na socu od prekjučer na žalost....možda sam i star i nostalgičan pomalo, no objektivno nije originalu niti do koljena, no svakako ide preporuka za pogledati film....ima ga u 4k pa eto.....6/10

13 godina

Young Woman and the Sea - ugodno iznenađenje. Drama o prvoj ženi koja je preplivala La Manche. Pametno napravljen, bez puno mudrolija, dva sata prođu u trenu...

Kategorija izbjeći pod svaku cijenu - Anora i The Substance. I dok se Anora još može gledati, ne ide mi u glavu da je takva papazjanija uopće bila u konkurenciji za Zlatnu palmu, a kamoli da ju je dobila. Emire, care, vrati se, sve ti je oprošteno... Za The Substance je ekipa već sve rekla - dva sata prikazivanja guzica u krupnom planu i potom 20 minuta nekakvog horrora, uglavnom ništa s ničim, grozota...

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2025 10:58 (Corto_1973).
5 godina
Wiz3m4n kaže...

Gladiator 2 

Pogledao ga sinoć....mehhh, nema atmosferu niti blizu prvoga dijela a glavni glumac karizmu Raselovu niti blizu. Sječam se prvoga dijela kada sam pogledao maltene sam plakao u kinu zašto je kraj tom remek djelu i išao u kino odmah drugi dan pogledati ponovo.

Ovo je kava kuhana na socu od prekjučer na žalost....možda sam i star i nostalgičan pomalo, no objektivno nije originalu niti do koljena, no svakako ide preporuka za pogledati film....ima ga u 4k pa eto.....6/10

Ja odustao poslije 20 min....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice