Jedna od najgorih avionskih nesreća u povijesti, kada se urugvajski let broj 571 srušio na putu od Montevidea do Santiaga u Čileu 70-ih. Priča koju svi znamo ali vrijedi pogledati ovaj film. 8/10
Neki dan ja čitam knjigu, a žena pored mene i gleda taj film na netflixu, a ja nemam pojma koji je uopće film u pitanju i o čemu se radi i . I sad normalno uvijek to malo odvlači pozornost od čitanja pa ja bacim koji put pogled da vidim šta se događa. I vidim ja to meni izgleda poznata priča, pitam ja svoju ženu jel to po istinitom događaju, kaže ona da je, pa ju pitam jel zna ona šta će se tu događati, kaže ona nema pojma, pa reko oni će jesti svoje mrtve, a ona mislilia da ju muljam. I na kraju, tu večer nešto kasnije je išla povraćati, al dobro trudna je pa tko zna šta je uzrok.
Uglavnom, na kraju sam i ja gledao film i mislim da je dosta dobro snimljen, i čak su uspjeli prikazati težinu situacije bez pokazivanja previše baš ružnih scena. Mislim da su stvarno minimalno prikazali kako jedu to što jedu. Ali svejedno je bilo uznemirujuće i moram priznati da sam se danima pitao jel bi uspio osobno to napraviti da preživim.
Osobno ne vidim problem u takvoj situaciji, još ako slucajno imaš malo vatre da fino to ugriješ i zapeces da nije baš sushi varijanta...kad si dovoljno gladan doma vec postaneš lud, da danima ne jedem, mislim da bi iluzije bilo kakvog morala ili cega već jako brzo odletile kroz prozor, bar u mojem slučaju. Film kao takav, gledao sam stari i ostao mi je u dobrom sijećanju, ovaj sam na polovici zakljucio da mi se ne gleda više jer mi je jednostavno dosadnjikav i znam kompletnu radnju kako završava.
Tako je ako imaš vatre, ali sirovo je stvarno gadno. Ako ga ispečeš onda i možeš sam sebe probati lagati da jedeš životinjsko meso, ali ovako je baš zafrknuto. Ne znam, baš imam jedan poriv gađenja na ljudsko meso, i uopće ne mislim na moral, osobno bi odmah dozvolio da se mene pojede ako krepam.