A jesam ali je to bio kao mali sazetak na HRT-u..ali su mi neke stvari ostale u glavi
Najgluplji film
- poruka: 190
- |
- čitano: 38.366
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
RRRRrrrr francuski film o ljudima iz kamenog doba. Preglup ali ne znači da je loš, dapače po meni baš luda komedija. U čitavom filmu nema niti jedna rečenica koja nije glupa. Ništa nema veze i parodija na masu američkih filmova. Definitivno najglupji film svih vremena, ali preporučan svima da ga gledaju :-))))))))))))))))))))
No country for old men, vjerovatno nije najgluplji, al najveće sranje od filma koje sam pogledao u zadnjih nekoliko godina, kraj nema veze s mozgom, radnja filma gluplja ne može bit, a uloga Tommy Lee Jonesa, vjerovatno nisu znali kak popunit praznine među ubojstvima pa su ubacili njega kak priča sranja i naravno zurka ubojica. Uzalud potrošena 2 sata. I film koji nisam gledao, al sam vidio "najbolje" scene iz filma Step Up 2, vau oni ilegalno plešu, koje face. Ja bi ih sve na električnu stolicu.
Big trouble in Little China :)
Ne kontam kako mozete porediti filmove iz 80ih i ranih 90ih sa ovima danas, i govoriti kako su glupavi. A kad ste kao dijeca gledali chuck norrisa, van dama i ostale balerine, onda su bili beton. Filmovi se stvaraju za profit, i svaki ima svoju publiku. Sem filmova Uwe Bolla, on je jednostavno idiot.
Barem ja znam da sam kao dijete gutao Missing in action, blood sport, Commando i kojekakve delta force filmove. Nije bilo boljih. Sada to jednostavno ne frcera, ali ne mogu ih zvati glupim, jer sam jednom uzivao u njima.
Meni do sad najgluplji film je Bloodrayne. Uopsteno, bilo koji film doticnog idiota nema smisla, teme i radnje, i nemam pojma kako uopste dospiju do kina. Danas se zaklinjem u imdb. Ni jedan film ne pogledam, da ga ne potrazim na imdb.
Uwe na lomaču, lik je uspio upropastit sve filmove koji su nastali po igrama, pa ono zadnje sranje sto se fura na Dungeon Siege je toliko lose da sam zamalo umro od dosade...
Skoro svaki film ima svoje cari... ali Uwe Boll ih je istero iz svakog svog filma... koji je to kreten, kako ga nije stid zlorabit ideje dobrih igara
Kazu ljudi da nema lose reklame.
Tako da je Uwe ako ne dobrim, stekao "slavu" losim filmovima. cccc
Kazu ljudi da nema lose reklame.
Tako da je Uwe ako ne dobrim, stekao "slavu" losim filmovima. cccc
Ja mislim da vrijedi ono sto sam rekao jer eto covjek ima slavu cim znate za njega, tj, negativni publicitet.
Zasto bi ga gameri lincovali? Zato sto pravi usrane filmove po predloscima iz igara? Boli gamere briga, sve dok ne pravi igre
Nemoze on jednim filmom nastetiti bilo kojoj igri, jer igra ima svoju reputaciju, niti ce biti losija ako je napravljen glup film po njoj. Odoh u off topic, sorry.
Ako niste gledali War of the Worlds 2, neznate sta znaci "glupo".
Nisam gledao niti mislim jer znam da je krs od filma, isto ko sve ove novije Americke Pite pokusavaju ubrat lovu na staroj slavi, a nemaju ni H od humora iz prva 3 djela
hi hi ne da imaju nastavak neg ce jos malo pretec Policijsku Akademiju ma ima takvih bezbroj primjera, Van Vilder (tulum film) je bio urnebesan a sad mu je izasao drugi dio gdje onaj Indijac glumi frajera, pa to je garancija za sranje i muzenje love od naivnih!!!
(moj drug boxer ce ga sad u inat pogledat samo jer sam ga ja popljuvo )
300, nemam pojma što ljudi vide u tom filmu...
Teeth - horror sa originalnom premisom, ali vrlo loše realizacije
(možda bi mu mlađi dali koju ocjenu više..)
E to je stvar ukusa, po meni je 300 legendaran film, predivne izvedbe animacije itd. . .
"Korijeni za budućnost" - film koji govori o životu osječkog gradonačelnika.
Druids s C.Lambertom!
Zaboravio sam bio jedan od nasih filmova, a to je Put lubenica... S Ivom Gregurevicem i onim debilo Arminom, on je iso samnom u srednju, godinu dana mladji, koje je to dijete debil... al necemo o tome, idemo dalje o glupim filmovima
Definitivno film koji sam sinoc slucajno puknuo u dvd a to je The
!!! Japanski horor akcic sa ocajnim efektima, jos gorom sinkronizacijom na engleski,glavna junakinja je treba u kostimu onog debilnog crtica Mjeseceva ratnica koji je naravno imao dugi staz na RTL-u :P, treba nema jednu ruku pa stavlja "oruzje" na nju i puca, kolje, krv sprica ko iz miniwasha... Uzas..
napomena da sam to napisao pogledajuci samo 1:37 minuta filma OMFG!!!
jos cu samo spomenuti i film Napoleon Dynamite, isus, kome se gledaju poremeceni nerdovi... al moras pogledat film do kraja samo da vidis jel to netko iz zafrkancije snimio ili je imao neku poruku.. poruka-preskoci!
Zaboravio sam bio jedan od nasih filmova, a to je Put lubenica... S Ivom Gregurevicem i onim debilo Arminom, on je iso samnom u srednju, godinu dana mladji, koje je to dijete debil... al necemo o tome, idemo dalje o glupim filmovima
Brisem post......pardon...
Plan 9 iz dubokog svemira... Doduše, više je legendaran nego glup, a okićen titulom najgoreg filma svih vremena... :)
Od novijih pak, bez premca: Spiderman 3. Bez konkurencije i rasprave... :)
Sve grozne kreacije gopsodina Uwe Bolla, Street Figther, Meet the Spartans, Batman & Robin, sva nova tri Star Warsa.
ali mogu reći, vi niste živjeli dok ne pogledate Santa Claus Conquers the Martians
Izvuce lik iz naftalina ovog djeda mraza, pa gdje si uopce nasao taj film!!!
Spiderman 3 je toliko dosadan da sam u kinu poceo pricati sa strancima o haiku poezij. . .
I ja se slazem da je Put Lubenica tesko ali TESKO SMECE, citav film je sniman na 3 lokacije i sramota je za citavu Posavinu kao i Ivu Gregurevica, to mu stvarno nije trebalo. . .
Toliko sam se ponado da ce Spiderman 3 bit dobar, pa makar zbog toga sto bi se u njemu pojavio Venom... ali stvarno me je razocarao iako jako volim Marvel serijale filmova
Scary Movie kompletno.