Najgluplji film

poruka: 190
|
čitano: 38.367
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Najgluplji film

A jesam ali je to bio kao mali sazetak na HRT-u..ali su mi neke stvari ostale u glaviŠutim

16 godina
Najgluplji film

RRRRrrrr francuski film o ljudima iz kamenog doba. Preglup ali ne znači da je loš, dapače po meni baš luda komedija. U čitavom filmu nema niti jedna rečenica koja nije glupa. Ništa nema veze i parodija na masu američkih filmova. Definitivno najglupji film svih vremena, ali preporučan svima da ga gledaju :-))))))))))))))))))))

16 godina
neaktivan
Najgluplji film

2012 Doomsday

Uzas, uzas... Htio bih to vrijeme nekako vratiti.

16 godina
neaktivan
Najgluplji film

No country for old men, vjerovatno nije najgluplji, al najveće sranje od filma koje sam pogledao u zadnjih nekoliko godina, kraj nema veze s mozgom, radnja filma gluplja ne može bit, a uloga Tommy Lee JonesaSmijeh, vjerovatno nisu znali kak popunit praznine među ubojstvima pa su ubacili njega kak priča sranja i naravno zurka ubojica. Uzalud potrošena 2 sata.Plač I film koji nisam gledao, al sam vidio "najbolje" scene iz filma Step Up 2, vau oni ilegalno plešu, koje face.Smijeh Ja bi ih sve na električnu stolicu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2008 14:45 (BlackD.).
16 godina
neaktivan
Najgluplji film

Big trouble in Little China :)

16 godina
Najgluplji film

Ne kontam kako mozete porediti filmove iz 80ih i ranih 90ih sa ovima danas, i govoriti kako su glupavi. A kad ste kao dijeca gledali chuck norrisa, van dama i ostale balerine, onda su bili beton. Filmovi se stvaraju za profit, i svaki ima svoju publiku. Sem filmova Uwe Bolla, on je jednostavno idiot.

Barem ja znam da sam kao dijete gutao Missing in action, blood sport, Commando i kojekakve delta force filmove. Nije bilo boljih. Sada to jednostavno ne frcera, ali ne mogu ih zvati glupim, jer sam jednom uzivao u njima.

Meni do sad najgluplji film je Bloodrayne. Uopsteno, bilo koji film doticnog idiota nema smisla, teme i radnje, i nemam pojma kako uopste dospiju do kina. Danas se zaklinjem u imdb. Ni jedan film ne pogledam, da ga ne potrazim na imdb.

1337
16 godina
Najgluplji film

Uwe na lomaču, lik je uspio upropastit sve filmove koji su nastali po igrama, pa ono zadnje sranje sto se fura na Dungeon Siege je toliko lose da sam zamalo umro od dosade...

16 godina
odjavljen
Najgluplji film

Skoro svaki film ima svoje cari... ali Uwe Boll ih je istero iz svakog svog filma... koji je to kreten, kako ga nije stid zlorabit ideje dobrih igara

16 godina
RE: Najgluplji film

Kazu ljudi da nema lose reklame.

Tako da je Uwe ako ne dobrim, stekao "slavu" losim filmovima. cccc

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Kazu ljudi da nema lose reklame.

Tako da je Uwe ako ne dobrim, stekao "slavu" losim filmovima. cccc

Ma da, samo u ovom slučaju to baš i ne vrijedi, gameri cijelog svijeta ako ga uvate, budu ga linčovali.....SmijehSmijeh.
16 godina

Ja mislim da vrijedi ono sto sam rekao jer eto covjek ima slavu cim znate za njega, tj, negativni publicitet.

Zasto bi ga gameri lincovali? Zato sto pravi usrane filmove po predloscima iz igara? Boli gamere  briga, sve dok ne pravi igre Cool

Nemoze on jednim filmom nastetiti bilo kojoj igri, jer igra ima svoju reputaciju, niti ce biti losija ako je napravljen glup film po njoj. Odoh u off topic, sorry.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
16 godina
Najgluplji film

Ako niste gledali War of the Worlds 2, neznate sta znaci "glupo".

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz
16 godina
Najgluplji film

Nisam gledao niti mislim jer znam da je krs od filma, isto ko sve ove novije Americke Pite pokusavaju ubrat lovu na staroj slavi, a nemaju ni H od humora iz prva 3 djela

16 godina
Psiho246 kaže...

omfg, kaj ima nastavak? :S
loše loše..
takvi filmovi ne trebaju nastavak..
16 godina
Najgluplji film

hi hi ne da imaju nastavak neg ce jos malo pretec Policijsku Akademiju Belji se ma ima takvih bezbroj primjera, Van Vilder (tulum film) je bio urnebesan a sad mu je izasao drugi dio gdje onaj Indijac glumi frajera, pa to je garancija za sranje i muzenje love od naivnih!!!

(moj drug boxer ce ga sad u inat pogledat samo jer sam ga ja popljuvo Namigiva)

16 godina
nixass kaže...
Psiho246 kaže...

omfg, kaj ima nastavak? :S
loše loše..
takvi filmovi ne trebaju nastavak..
 Jedinica je bila dobra, za anstavak se nezna jer ga treba pokopati di ga niko nece naci....ZAUVIJEK!
Dvojka koda nema uopce veze sa jedinicom, specijalni efekti ne postoje, glumci glume ko nasi u sapunicama, a radnja je tako dosadna da sam presto gledat nakon 15 minuta i sljedeci dan se tek prisilio da pogledam grozotu do kraja da bi ju naposljetku obriso sa harda!

MORATE POGLEDAT KOLKO FILM SAKA, TO JE REMEKDJELO SAKANJA I SVI TREBAJU ZNATI KAKO FILM KOJI SAKA IZGLEDA!!!
:)
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz
16 godina
neaktivan
Najgluplji film

300, nemam pojma što ljudi vide u tom filmu...

16 godina
neaktivan
Najgluplji film

Teeth - horror sa originalnom premisom, ali vrlo loše realizacije Mršti se

(možda bi mu mlađi dali koju ocjenu više..)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
16 godina
Najgluplji film

E to je stvar ukusa, po meni je 300 legendaran film, predivne izvedbe animacije itd. . .

16 godina
neaktivan
Najgluplji film

"Korijeni za budućnost" - film  koji govori o životu osječkog gradonačelnika.

Ja sam podli đavolji sluga, ja sam na kraju devetog kruga! Ja nisam loš, ja bih da se smijem još.
16 godina
neaktivan
Najgluplji film

Druids s C.Lambertom!

Vatra i Krv!
16 godina
odjavljen
Najgluplji film

Zaboravio sam bio jedan od nasih filmova, a to je Put lubenica... S Ivom Gregurevicem i onim debilo Arminom, on je iso samnom u srednju, godinu dana mladji, koje je to dijete debil... al necemo o tome, idemo dalje o glupim filmovima

16 godina
neaktivan
Najgluplji film

Definitivno film koji sam sinoc slucajno puknuo u dvd a to je The

!!! Japanski horor akcic sa ocajnim efektima, jos gorom sinkronizacijom na engleski,

glavna junakinja je treba u kostimu onog debilnog crtica Mjeseceva ratnica koji je naravno imao dugi staz na RTL-u :P, treba nema jednu ruku pa stavlja "oruzje" na nju i puca, kolje, krv sprica ko iz miniwasha... Uzas..

napomena da sam to napisao pogledajuci samo 1:37 minuta filma OMFG!!!

jos cu samo spomenuti i film Napoleon Dynamite, isus, kome se gledaju poremeceni nerdovi... al moras pogledat film do kraja samo da vidis jel to netko iz zafrkancije snimio ili je imao neku poruku.. poruka-preskoci!

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2008 12:05 (Greg).
16 godina
Amrapheus kaže...

Zaboravio sam bio jedan od nasih filmova, a to je Put lubenica... S Ivom Gregurevicem i onim debilo Arminom, on je iso samnom u srednju, godinu dana mladji, koje je to dijete debil... al necemo o tome, idemo dalje o glupim filmovima

Brisem post......pardon...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2008 11:23 (boxer).
16 godina
Psiho246 kaže...

Istina.

Još bi izdvojio The Hills Have The Eyes 2-razočaravajuće nakon fantastičnog prvog dijela
Kad ti ju šutnem s 35m, nećeš je ni vidjeti!!
16 godina
Najgluplji film

Plan 9 iz dubokog svemira... Doduše, više je legendaran nego glup, a okićen titulom najgoreg filma svih vremena... :)

Od novijih pak, bez premca: Spiderman 3. Bez konkurencije i rasprave... :)

16 godina
neaktivan
Najgluplji film

Sve grozne kreacije gopsodina Uwe Bolla, Street Figther, Meet the Spartans, Batman & Robin, sva nova tri Star Warsa.

ali mogu reći, vi niste živjeli dok ne pogledate Santa Claus Conquers the Martians

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
16 godina
Najgluplji film

Izvuce lik iz naftalina ovog djeda mraza, pa gdje si uopce nasao taj film!!! Osmijeh

Spiderman 3 je toliko dosadan da sam u kinu poceo pricati sa strancima o haiku poezij. . .

I ja se slazem da je Put Lubenica tesko ali TESKO SMECE, citav film je sniman na 3 lokacije i sramota je za citavu Posavinu kao i Ivu Gregurevica, to mu stvarno nije trebalo. . .

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2008 11:51 (D3ViL).
16 godina
odjavljen
Najgluplji film

Toliko sam se ponado da ce Spiderman 3 bit dobar, pa makar zbog toga sto bi se u njemu pojavio Venom... ali stvarno me je razocarao iako jako volim Marvel serijale filmova

16 godina
neaktivan
Najgluplji film

Scary Movie kompletno.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice