Najbolji riffovi
- poruka: 20
- |
- čitano: 4.786
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedan od mnogi iz njegovih prstiju, inače taj live nastup slovi za najbolje snimljeni Van Halen live zvuk nastupa.Podapisujem i ja, nema se tu kaj drugo dodati osim da je "kristalno sirov zvuk gitare" onako taman na idealnom mjestu.
jedna od najkomercijalnijih, pristupačnijih pjesama Sonic Youtha, power pop, catchy riff, prekrasna melodija...
Nikad nisam ulovio Sonice osim Kool Thing koji im je i največi hit vjerojatno. Iz jednostavnog razloga od te ekipe su mi uvjek bili najbolji Pixies, a i sa najboljim riffovima IMO.
Where is My Mind
jedna od najkomercijalnijih, pristupačnijih pjesama Sonic Youtha, power pop, catchy riff, prekrasna melodija...
Nikad nisam ulovio Sonice osim Kool Thing koji im je i največi hit vjerojatno. Iz jednostavnog razloga od te ekipe su mi uvjek bili najbolji Pixies, a i sa najboljim riffovima IMO.
Where is My Mind
Daydream nation i album nakon toga Goo gdje su definitivno izašli u komercijalnije vode, relaksirajući svoj zvuk od atonalnosti i teže slušljivosti no wavea, sjećam se kada je izašao Goo, svi, barem moje društvo, smo željeli svirati kao oni, bio sam oduševljen njihovim zvukom iako sam ih slušao i prije toga, iz trsta sam još ranije nabavio, evol i sister, nešto teže slušanje.... Što se pixiesa tiče meni najbolji njihov album, Surfer rosa, to je masterpiece, poslušati...
evo primjerak
Jedan od mnogi iz njegovih prstiju, inače taj live nastup slovi za najbolje snimljeni Van Halen live zvuk nastupa.Podapisujem i ja, nema se tu kaj drugo dodati osim da je "kristalno sirov zvuk gitare" onako taman na idealnom mjestu.
Meni ovaj njihov najdraži
Hot for Teacher
.... not my cup of tea, ali od te glam/rock ekipe uvjek mogu slušat ovaj
Def leppard - too Late for Love
s dirty jos su vise pomakli svoj stil u mainstream, najbolji primjer je i vjerojatno najpoznatija kompozicija na albumu, sugar kane.
svidjalo se to nekome ili ne, stvar je ionako za drugu raspravu ali trenuci poput [url=https://www.youtube.com/watch?v=djB7brjx1aM]theres'a sound-world[/url] spadaju ne samo u vrh njihovog stvaralastva, nego i sire. vig/wallace kombinacija zasluzna za - izmedu ostalih - nirvanin nevermind, pokazala se dobitnom kombinacijom za moorea i drustvo