Najbolje godine - druga sezona

poruka: 11
|
čitano: 9.904
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Najbolje godine druga sezona

Inaćer nepratim sapunice al vidio sam da počinje nova sezona Najboljih godina,svega novog ima

samo ću reći jednu žestoku tajnu,Lorena je izabrala Tomu,a za više gledatelji sapunice ko i ja mogu pogledati što će se dogoditi unaprijed na sapunice.net

Stalnim likovima pridružuju se doajeni hrvatskog glumišta Mira Furlan,Ksenija Panić , Enes Vejzović i Zrinka Kolak kako bi utjelovili nove živopisne stanovnike sela Dragošje. Nove likove tumačit će i Iskra Jirsak, Ljubica Jović i voditeljica Nove TV Nikolina Pišek te brojni drugi zanimljivi epizodisti poput grupe Psihomodo pop ili Kristine Đanić.

Šta ti se dogodi kad popiješ apaurin i vijagru zajedno?Jebe ti se a mrsko ti!...
16 godina
RE: Najbolje godine druga sezona

od ovakvih serija mi inace bude muka

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
16 godina
neaktivan
Cro.Renger50 kaže...

samo ću reći jednu žestoku tajnu,Lorena je izabrala Tomu

U je*em mu mater ćelavu, ovome se nisam nadao. Ja sam mislio da će izabrat Antu.

P.S. Ima možda neki Ante u toj sapunici?

http://boards.4chan.org/b/
14 godina
protjeran
Horagio kaže...
Cro.Renger50 kaže...

U je*em mu mater ćelavu, ovome se nisam nadao. Ja sam mislio da će izabrat Antu.

Moguće.Lako moguće LOL

A mislim da je prva sezona bolja,vidi će se ovisi o gledanosti iduće sezone

Neću palentu,sa šporeta,ugalj stara,do oltara,više ne nosim,kolu pijem,mrlje krijem,a guzicu ne grijem šta će mi više e e e e e.........................................................................
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 1:30 (Cro.Renger50).
16 godina
hoces reci, da zapravo postoji netko tko gleda tu seriju :0
Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
14 godina
protjeran
FlyBoy kaže...
hoces reci, da zapravo postoji netko tko gleda tu seriju :0

moja baba hahahah LOL

Ma otvorio sam temu da vidim šta će reć forumaši na to,tema:Pun pogodak

Neću palentu,sa šporeta,ugalj stara,do oltara,više ne nosim,kolu pijem,mrlje krijem,a guzicu ne grijem šta će mi više e e e e e.........................................................................
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 1:35 (Cro.Renger50).
16 godina
nisam gledao ni jednu epizodu, ali koliko mi se cini prema vidjenom na reklami ili kad saltam programe, gluma je ocajna...
Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
14 godina
protjeran
FlyBoy kaže...
nisam gledao ni jednu epizodu, ali koliko mi se cini prema vidjenom na reklami ili kad saltam programe, gluma je ocajna...

Ni meni nije baš nešto bilo tjerao sam sam sebe da negledam al opet na telki same gluposti pa sam moro gledat bar nešto domaće,imam max tv a ni na jednom nema baš ništa osim discovery i malo muzike na dm satu

Život je kao film,ogadi ti se baš kad misliš da je najbolje,a u pola filma glavni pogine.My version:Život je kao igla,prođe par puta kroz rupu i zašije zakrpu..........................................
14 godina
protjeran
Horagio kaže...
Cro.Renger50 kaže...

Ima ante

Ante Lalić

Tek sam neki dan skužio

Jebeš novce i slavu kad nema moje drage kraj mene...
15 godina
neaktivan

Što je vrijeđate.To je najbolja serija.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
neaktivan

kako je sada napeto u seriji

Street fighter ex je najbolji
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice