Zanima me vaše mišljenje o 3d filmovima.
Volio bih čuti mišljenje onih koji su gledali u kinu neko od novijih 3d filmova.
Zanima me vaše mišljenje o 3d filmovima.
Volio bih čuti mišljenje onih koji su gledali u kinu neko od novijih 3d filmova.
Gledao sam Dinosaure i Morske pse, odlično... nije svaka scena 3D tehnikom snimana ali kad se pojavi onda je odlično, imaš doživljaj kao da su pokraj tebe... Htio sam ići gledati Krvavo Valentinovo, ali cura ne voli baš horrore tako da ništa. Ali vjerujem da je isto jako dobro napravljeno.
Evo sad sam se vratio sa my bloody valentine...nije tako strašno ali je na 3d filmovima s titlovima jako teško čitati titlove...moraš baš buljit i fokusirat se na njih.
Sve u svemu dobri su efekti i to.Slobodno idi sa curom ja imam 12 pa se nisam prestrašio.
e a mene zanima dal mogu gledat 3d kod kuće na tv-u ili na kompu odnosno na koji način to točno radi . zna li netko
Može, samo trebaš nabaviti 3d naočale (one s jednim okom zelenim a drugo crveno). Ja sam skinuo Bloody Valentine 3d u HD-u (720p) i izgleda odlično na mojem LCD-u.
Sa napomenom da film nemožeš pretvoriti u 3D, on mora biti sniman iz 2 različita kuta.
Kolko pomažu ove 3D naočale??
Može, samo trebaš nabaviti 3d naočale (one s jednim okom zelenim a drugo crveno). Ja sam skinuo Bloody Valentine 3d u HD-u (720p) i izgleda odlično na mojem LCD-u.
(Btw, film u verziji 2D mi dobro šljaka)Zanima me vaše mišljenje o 3d filmovima.

@drasek:
Ja koristim VLC player, sve radi odlično.
pozdrav moze mi netko reci gdije mogu kupit 3d filmove u HR?
hvala
pozdrav moze mi netko reci gdije mogu kupit 3d filmove u HR?
hvala
Nigdje :D
Sada se ovi stereoskopski stavljaju poprilično na torrente kao recimo avatar, clash of titans, resident evil itd.
Samo neznam jel ti problem, ali moraš skinut blu-ray tj. 30-50GB zavisi do filma.