Još nisam prešao na Linux, a volio bih. ..... ........ i mislim da je vrijeme da se taj OS popularizira iz ovih i onih razloga - od sigurnosti do pakosti bahatom Microsoftu. Razlog zbog kojeg još nisam prešao na nj je upravo nesigurnost koju BUG-ovci mogu ispraviti kod velikog dijela ljudi tako da objavljuju više tekstova o alternativama, hakeraju, ''što u slučaju pada sustava'' itd. temama, a manje o cool gadgetima .
Što bi željeli čitati u novom Bugu
- poruka: 2.127
- |
- čitano: 580.668
- |
- moderatori:
vincimus
Naravno da prate što se tu piše, uvijek mogu dobiti neku ideju i povratnu informaciju što (barem dio ljudi) želi čitati.
Molitve su uslišene, piše tekst o Ubuntuu 8.04 u novom Bugu! YAY!
Test o matičnama do 2500kn i kućištima do 2500kn
Maticnama do 2500 kn
Imas najvise u adm-u za 2200 XFX 790-i 3 way SLI
Lol
zanima me dali ovi iz uredništva i redakcije pogledaju koji put ove naše prijedloge???
koliko sam primjetio, rjetko pišu na ovu temu
dali će ikada uzeti u obzir koji prijedlog???
Vise nekih "uradi sam" caka u sistemu, kontroliranje BIOSa i ostale sitnice koje su nekima muka.
puno manje igrica i bar jednu stranicu posvećenu Mac aplikacijama
više samogradnje računala, usporedba performansi raid polja 0, 1, 5 i jednog diska
igre ostavite
trebali bi pisati o pc tajnama(vec je dosta proslo od zadnjeg) i mogli bi malo testirati vise cpu i graf.npr nvidia vs ati i amd vs intel.
ako oni zele poslusat nase zahtjeve onda mislim daj bi vecini bilo najzanimljivije nesto po uradi sam postupku
medjutim svaki put kad mislim da ce sljedeci bug biti bezveze cim ga otvorim shvatim da ta ekipa zna svoj posao i da ove gluposti koje mi pisemo vjerovatno nece uroditi plodom jer oni rade kako oni hoce i to rade najbolje a mi mozemo bogu pisat ako hocemo ali cemo ipak prolistat novi broj bezobzira na tu njihovu aroganciju i opet se diviti tim listovim papira kao da su od zlata.
ako oni zele poslusat nase zahtjeve onda mislim daj bi vecini bilo najzanimljivije nesto po uradi sam postupku
medjutim svaki put kad mislim da ce sljedeci bug biti bezveze cim ga otvorim shvatim da ta ekipa zna svoj posao i da ove gluposti koje mi pisemo vjerovatno nece uroditi plodom jer oni rade kako oni hoce i to rade najbolje a mi mozemo bogu pisat ako hocemo ali cemo ipak prolistat novi broj bezobzira na tu njihovu aroganciju i opet se diviti tim listovim papira kao da su od zlata.
Evo, da jednom za svagda okoncamo spekulacije - da, redakcija aktivno prati ovaj thread i generalno se slazemo da su mnoge ideje i prijedlozi na mjestu!
weeeeeeeeeeeeeeeee
Evo, da jednom za svagda okoncamo spekulacije - da, redakcija aktivno prati ovaj thread i generalno se slazemo da su mnoge ideje i prijedlozi na mjestu!
Mogli bi nešto pisati o izradi glazbe na PC-u,VSTi plug-inovima,programima za dj-e...Napravit natječaj za najbolju 'stvar ' napravljenu uz pomoć PC-a...
Mogli bi nešto pisati o izradi glazbe na PC-u,VSTi plug-inovima,programima za dj-e...Napravit natječaj za najbolju 'stvar ' napravljenu uz pomoć PC-a...
photoshop trikovi
to bi rulalo
Jedna stranice reklame manje daje prostor za pisanje o Macu ili Linuxu i sl.
I tekst o ugradnji racunala u automobil te moguce aplikacije..
trikovi za win vistu, dx10 graf kartice testovi, intel vs amd........
photoshop trikovi
to bi rulalo
Čuo sam da ATIjeve kartice bolje rade u kombinaciji sa AMD-ovim procesorima (možda je totalna glupost), a Nvidijine sa intelovim.
Mislim da bi (ako to nije totalna glupost i fakat nešto ima u tome) bilo bi dobro napraviti i neki test kako se ponašaju ATIjeve i Nvidijine na sličnim AMD-ovim i Intelovim platformama.
Kako postaviti kućni server (hardversko i softversko rješenje)
Po meni bi bilo bolje da s Bugom dobijemo poster.(kao Enter)