Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.127
|
čitano: 580.696
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Što bi željeli čitati u novom Bug-u
melkajk kaže...

Još nisam prešao na Linux, a volio bih. .....    ........ i mislim da je vrijeme da se taj OS popularizira iz ovih i onih razloga - od sigurnosti do pakosti bahatom Microsoftu. Razlog zbog kojeg još nisam prešao na nj je upravo  nesigurnost koju BUG-ovci mogu ispraviti kod velikog dijela ljudi tako da objavljuju više tekstova o alternativama, hakeraju, ''što u slučaju pada sustava'' itd. temama, a manje o cool gadgetima .

Potpisujem!!!!!
Moj laptop:HP Compaq 6715b, procesor Sempron 3600+(dosta se grije,jel to uobičajno???)
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2008 23:11 (mali.ivica87).
16 godina
Miro kaže...
Brajki kaže...

Naravno da prate što se tu piše, uvijek mogu dobiti neku ideju i povratnu informaciju što (barem dio ljudi) želi čitati.

Ma jasno, nadam se da je to suvišno i objašnjavati...

Samo treba znati da je dug put do realizacije neke opširnije teme, pa mogu proći i mjeseci dok se ona napokon ne ugleda u Bugu.
 Dal to znači da ćemo imati za koji mjesec možda recenziju jednog jako igranog MMO naslova? Namigiva
16 godina
protjeran
Što bi željeli čitati u novom Bug-u

Molitve su uslišene, piše tekst o Ubuntuu 8.04 u novom Bugu! YAY!

Matična: Asus M2N-E Procesor: AMD Athlon 4000+ X2 (2.00GHz) Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT HDD: 160 GB RAM: 2 GB

0 0 hvala 0
16 godina

Test o matičnama do 2500kn i kućištima do 2500kn

AMD Athlon X2 4200+ @ 2.5 | Gigabyte GA-M56S-S3 | 2 GB DDR2 840Mhz | Asus EN7300 GS (up to 512MB) | Hitachi 320GB 16MB+WD Caviar 80GB 8MB | 420W
16 godina
neaktivan

Maticnama do 2500 kn

Imas najvise u adm-u za 2200 XFX 790-i 3 way SLI

Lol

Nadam se da nitko nema isti avatar kao ja..ako ima sry nisam znao

0 0 hvala 0
16 godina

zanima me dali ovi iz uredništva i redakcije pogledaju koji put ove naše prijedloge???

koliko sam primjetio, rjetko pišu na ovu temu Šutim

dali će ikada uzeti u obzir koji prijedlog???Neodlučan

Moj laptop:HP Compaq 6715b, procesor Sempron 3600+(dosta se grije,jel to uobičajno???)
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2008 15:55 (mali.ivica87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vise nekih "uradi sam" caka u sistemu, kontroliranje BIOSa i ostale sitnice koje su nekima muka.

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

puno manje igrica i bar jednu stranicu posvećenu Mac aplikacijama

http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

više samogradnje računala, usporedba performansi raid polja 0, 1, 5 i jednog diska

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

igre ostavite

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
benko kaže...

trebali bi pisati o pc tajnama(vec je dosta proslo od zadnjeg) i mogli bi malo testirati vise cpu i graf.npr nvidia vs ati i amd vs intel.

slažem se...
ASUS M2N-E,AMD x2 5600+,NVIDIA 9800 gx2,CORSAIR TWIN2X2048-6400C4,SEAGATE BARRACUDA 320GB
16 godina

ako oni zele poslusat nase zahtjeve onda mislim daj bi vecini bilo najzanimljivije nesto po uradi sam postupku

medjutim svaki put kad mislim da ce sljedeci bug biti bezveze cim ga otvorim shvatim da  ta ekipa zna svoj posao i da ove gluposti koje mi pisemo vjerovatno nece uroditi plodom jer oni rade kako oni hoce i to rade najbolje a mi mozemo bogu pisat ako hocemo ali cemo ipak prolistat novi broj bezobzira na tu njihovu aroganciju i opet se diviti tim listovim papira kao da su od zlata.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

ako oni zele poslusat nase zahtjeve onda mislim daj bi vecini bilo najzanimljivije nesto po uradi sam postupku

medjutim svaki put kad mislim da ce sljedeci bug biti bezveze cim ga otvorim shvatim da  ta ekipa zna svoj posao i da ove gluposti koje mi pisemo vjerovatno nece uroditi plodom jer oni rade kako oni hoce i to rade najbolje a mi mozemo bogu pisat ako hocemo ali cemo ipak prolistat novi broj bezobzira na tu njihovu aroganciju i opet se diviti tim listovim papira kao da su od zlata.

Ima nesto u tome! Slazem se!
Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
Assassin kaže...
rooswelt1991 kaže...

Ima nesto u tome! Slazem se!
 pa vjerujem i ja da ima, i da to jako dobro rade....

ali rjetko koji mjesec pročitam baš cijeli časopis.....jednostavno preskočim djelove koji me ne zanimaju (znam da možda baš to zanima ostale ljude koji čitaju) ali opet bi barem malo želio skrenuti, na neki način, pažnju na teme koje i mene zanimaju, a vjerujem da i bi za te teme dosta ljudi pokazalo veliki interes.

neka probaju malo s anketama vidjet interes javnosti za neke teme koje su ovdje predložene.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2008 21:26 (mali.ivica87).
16 godina
neaktivan
ja sam bio preporucio da bin ubuntu i kako prijeci, zasto je bolji od win-a i vidjeli ste anketu na bolu?
16 godina
moderator

Evo, da jednom za svagda okoncamo spekulacije - da, redakcija aktivno prati ovaj thread i generalno se slazemo da su mnoge ideje i prijedlozi na mjestu!

Work is for people who suck at video games.
16 godina
neaktivan

Poljubac

weeeeeeeeeeeeeeeee

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2008 0:00 (fps_gamer).
16 godina
Davor kaže...

Evo, da jednom za svagda okoncamo spekulacije - da, redakcija aktivno prati ovaj thread i generalno se slazemo da su mnoge ideje i prijedlozi na mjestu!

e to sam čekao....sad mi je odmah lakše, jer ipak znam da moj trud i trud ostalih korisnika koji su nešto napisali na tu temu nije beskoristan Osmijeh
ajde ljudi, svaki novi prijedlog je dobro došao!
Moj laptop:HP Compaq 6715b, Sempron 3600+
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2008 9:04 (mali.ivica87).
16 godina
neaktivan

Mogli bi nešto pisati o izradi glazbe na PC-u,VSTi plug-inovima,programima za dj-e...Napravit natječaj za najbolju 'stvar ' napravljenu uz pomoć PC-a...

0 0 hvala 0
16 godina
Bugy kaže...

Mogli bi nešto pisati o izradi glazbe na PC-u,VSTi plug-inovima,programima za dj-e...Napravit natječaj za najbolju 'stvar ' napravljenu uz pomoć PC-a...

još jedan super prijedlog Osmijeh
Moj laptop:HP Compaq 6715b, Sempron 3600+
16 godina
odjavljen

photoshop trikovi

Bolje pitat i bit glup 5 minuta, nego šutit i bit glup ostatak života Na pitanja u vezi Hardwera i Softwara ne odgovaram na PM, pomozimo i drugima, pitajte na forumu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
i neku skolu programiranja pa napraviti neki problem i tko najbolje (najefikasnije) rjesi problem dobije majicu...
16 godina
neaktivan
Neznam što bi htio čitat ali znam da bi htio vidjet kikseve kada se snimao BUGtv.
to bi rulalo
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina

Jedna stranice reklame manje daje prostor za  pisanje  o  Macu ili  Linuxu i sl.

I tekst o ugradnji racunala u automobil te moguce aplikacije..

16 godina

trikovi za win vistu, dx10 graf kartice testovi, intel vs amd........

intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx
16 godina
neaktivan
Radeon PRO kaže...

photoshop trikovi

To bi onda bio tekst dulji od biblije!Smijeh
Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
moderator
unknown kaže...
Neznam što bi htio čitat ali znam da bi htio vidjet kikseve kada se snimao BUGtv.
to bi rulalo
 Mislim da to nitko ne bi trebao vidjeti - puno zivcanjenja i prostota :)))
Work is for people who suck at video games.
16 godina

Čuo sam da ATIjeve kartice bolje rade u kombinaciji sa AMD-ovim procesorima (možda je totalna glupost), a Nvidijine sa intelovim.

Mislim da bi (ako to nije totalna glupost i fakat nešto ima u tome) bilo bi dobro napraviti i neki test kako se ponašaju ATIjeve i Nvidijine na sličnim AMD-ovim i Intelovim platformama.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
daddy_cool kaže...

Kako postaviti kućni server (hardversko i softversko rješenje)

NOVI BUG.
ali i dalje neki ostaju u cudu :)
nikakvih "uputa za neznalice"
Ono step by step for idiots kad toga nema ja se ne snalazim u mrezi
16 godina

Po meni bi bilo bolje da s Bugom dobijemo poster.(kao Enter)

Iron Maiden-Mislim da je očito da ne spadam u onih 92% mladeži!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice