Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 622.457
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Što bi željeli čitati u novom Bugu
jurluk kaže...

mislim da je sad stvarno red da bude nešto o igri erepublik, jer smo zbilja u gabuli. okupirali nas sa svih strana - srbi, slovenci i mađari. mislim da bi bug stvarno napravio koliki-toliki baby-boom :))

off topic:

tako nam je uvik bilo

sad cu se ja ic regat na erepublik,da pomognem svojoj domovini  

BOG I HRVATI

ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
15 godina

OT

Zahvaljujem o clanku koji se nalazi u novom BUG-u tj. o Ubuntu 10.04.

Jako pohvalno sto ste napravili usporedbu x86 i x64 Windowsa te mi olaksali "posao" posto se nadam da ce oni "nevjerni Tome" vjerovati Vama, ako vec ne vjeruju meni kada im pokusavam objasniti razliku i vidjeti koliko su u krivu sto se tice predrasuda o x64 Win. Nadam se da ce sada vidjeti da "strucnjaci" nisu bilu pravu da neke osobe na forumu ne mogu instalirati x64 Win, a imaju procesor Intel T4200 dual core 2.00 GHz i da ce im raditi svi programi kako treba posto Win7 ima "program files x86" gdje stavlja sve 32bit programe. Nemate pojma koliko sam zahvalan na ovome clanku i kako mi je izmamio osmjeh na lice kada sam ga procitao. Smijeh

Isto tako primjetih da "konkurencija" ima istu temu broja tj. "Mobilni internet" no to pripisujem ljetu i odlascima na more te je takav clanak tj. tema sasvim logican izbor.

Sve u svemu, dobar broj...i zelim ekipi ugodan godisnji odmor!

P.S.

Nije da za par dana necu doci sa bar desetak zelja za nadolazeci broj! Osmijeh

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
odjavljen
Što bi željeli čitati u novom Bugu

mogli bi napravit test monitora od 23" do recimo 27" sa LED osvjetljenjem i one sa običnim osvjetljenjem...pa usporedit

i test slušalica za igrače...ima dosta novih modela

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina

Mogli bi napravit neki test free i paid verzija (4-5 najpoznatijih/najtrazenijih) antivirusnih programa.

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina

Volio bih vidjet cijene komponenti sada i prije 6 mjeseci, pa da vidimo koliki je raspon cijena

a u idućem broju bi htio vidjet  review gtx460 oba dva modela i uspoređeno sa svim ati karticama serije 57xx na dalje

Bug Online Xfire Clan - http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/ Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nešto o online besplatnim igarama

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
trebao bi denis iz bug laba dobiti kolumnu i sloziti neku konfu s kojom se mogu igrati svi naslovi, al za manje od 7000kn, bilo je nes slicno u 2007, 2008 pa da se malo obnovi,...
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
16 godina
neaktivan

a volio bi vidit neki poster neke igre ili nekoga hardvera

2 0 hvala 1
15 godina
Definitivno...samo ne znam baš da li se u bugu obraća pozornost na nas, mlađe čitatelje. To bi im ujedno mogla biti reklama (i reklama bugu, a i bug bi dobio lovu od proizvođaća tog soft/hardwarea), tako da mislim da im to ne bi bio neki problem.
Već je vrijeme da maknem onog hari potera sa zida..:p
∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
17 godina
DamageHigh kaže...
Definitivno...samo ne znam baš da li se u bugu obraća pozornost na nas, mlađe čitatelje. To bi im ujedno mogla biti reklama (i reklama bugu, a i bug bi dobio lovu od proizvođaća tog soft/hardwarea), tako da mislim da im to ne bi bio neki problem.

Mladji citatelji imaju Enter? (nadam se da nisi toliko mlad)

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
trebao bi denis iz bug laba dobiti kolumnu i sloziti neku konfu s kojom se mogu igrati svi naslovi, al za manje od 7000kn, bilo je nes slicno u 2007, 2008 pa da se malo obnovi,...

mislim da bi se trebalo uvesti nešto kao "konfa mjeseca", bilo bi onda posebno jedna za gamere, onda jedna recimo za one koji mnogo koriste photoshop i 3D animacije i još jedna onako za ništa posebno prilagođena.

ali da su cijene onako prihvatljive, onak do 6000 kn tak da si ljudi to nekak mogu priuštit. a mogu onda i dodat nekakvu konfu za 10000 kn tako da svi dođu na svoje.  znam da je već bilo brojeva vezanih uz ovu tematiku, ali mislim da bi bilo dobro kada bi se pisalo o ovakvim konfama svaki mjesec Cool

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 12:58 (Smata123).
15 godina
protjeran
Htpc i sve o tome
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
tnakir kaže...
DamageHigh kaže...

Mladji citatelji imaju Enter? (nadam se da nisi toliko mlad)

Piše ti u profilu..Namigiva

(14 i sitno)

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
16 godina
M4X kaže...

mogli bi napravit test monitora od 23" do recimo 27" sa LED osvjetljenjem i one sa običnim osvjetljenjem...pa usporedit

i test slušalica za igrače...ima dosta novih modela

Mitch kaže...

Volio bih vidjet cijene komponenti sada i prije 6 mjeseci, pa da vidimo koliki je raspon cijena

a u idućem broju bi htio vidjet  review gtx460 oba dva modela i uspoređeno sa svim ati karticama serije 57xx na dalje

1337Code_breaker kaže...

Kobe Bryant kaže...

a volio bi vidit neki poster neke igre ili nekoga hardvera

Smata123 kaže...
1337Code_breaker kaže...

mislim da bi se trebalo uvesti nešto kao "konfa mjeseca", bilo bi onda posebno jedna za gamere, onda jedna recimo za one koji mnogo koriste photoshop i 3D animacije i još jedna onako za ništa posebno prilagođena.

ali da su cijene onako prihvatljive, onak do 6000 kn tak da si ljudi to nekak mogu priuštit. a mogu onda i dodat nekakvu konfu za 10000 kn tako da svi dođu na svoje.  znam da je već bilo brojeva vezanih uz ovu tematiku, ali mislim da bi bilo dobro kada bi se pisalo o ovakvim konfama svaki mjesec Cool

potpis na sve ovo od mene i ja bih da se uvede obavezno konfiguracija mejseca i to na duplericu ako već ne ma postera odnosno nekoliko konfigruacija - osnovna (net, torrent, office), srednja (multimedia, osnovno igranje), gamerska (hard core igrači),

Jako bih volio da u rubrici uradi sam povremeno abrem bude modding dio - ono barem izrada pleksi za bočnu str kućišta ili bojanje istog i sl. umjetnički potezi

15 godina
protjeran

Želio bi više samogrdnje & nagrada! Namigiva

Elite Spammer

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pa nagrade imas u svakom broju
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
15 godina
protjeran
1337Code_breaker kaže...
pa nagrade imas u svakom broju

Ma da?

Ko da ne citam BUG godinama...

Elite Spammer
17 godina
odjavljen

može test ssd diskova do 80gb te sve o tehnologiji ssd diska

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
protjeran
M4X kaže...

Razmisljam o kupnji jednog pa bi mi taj test pomogao! Namigiva

Elite Spammer
15 godina
neaktivan
RoTT kaže...
M4X kaže...

to ti se ne isplati jos bar 2 godine, ne vise od 32 gb samo za OS

kum mi je osvojio na natijecanju ssd od 1 TB, imao si ga u vijestima na bugu prije 2-3 mjeseca, misli da ga proda na ebayu, kosta dosta za novi komp...

17 godina
odjavljen
1337Code_breaker kaže...
RoTT kaže...
M4X kaže...

kum mi je osvojio na natijecanju ssd od 1 TB, imao si ga u vijestima na bugu prije 2-3 mjeseca, misli da ga proda na ebayu, kosta dosta za novi komp...

na kojem natjecanju i koji točno ssd?

15 godina
neaktivan

Hmm...

O gaming konfama do 10000...

Da malo vidimo sta bi slozili al znam da bi dobro ;)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

ja bih volio gledat/čitat događaje sa prodaje iphona 4 kad dođe u rh...potresne snimke otvaranja dućana,tučnjavu...reakcije ludih fanboya kad im počne prekidat poziveCool

Moj PC  
6 1 hvala 0
15 godina
protjeran
A ja bih volio vidjeti tvoj mozak,jel ovo nemoze reci covjek s mozgom
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
Toni93 kaže...
A ja bih volio vidjeti tvoj mozak,jel ovo nemoze reci covjek s mozgom

Sarkazam....(valjda)

Bilo bi lijepo da napišu koju rečenicu o BUG.HR TrackMania klanu, koji reklamira bug.hr, kako u RH, tako i u inozemstvu.

16 godina
1337Code_breaker kaže...

Po meni isplati se više dati za novi SSD, nego recimo za prelazak sa dx10 na dx11 karticu.

Stavljanjem SSDa u konfiguraciju... Jednostavno sada sve leti. Staviš na njega OS i 2-3 programa koja koristiš i da vidiš ogromne razlike. I nekako ja osobno ne bih išao na manje od 80 GB. 40 je pretjesno, 64 na samoj granici. 80 je čist fino za mene.

Inače +1 za test SSDova. Odnosno, da budemo precizniji test kontrolera SSDova

Every hole is a goal!
15 godina
neaktivan
evo zagnjavio sam covijeka da mi kaze:
Collosus LT 1 TB
osvojio ga je u SAD-u kad je bio sa firmom na edukaciji, bilo je natijecanje u programiranju i on se prijavio malo da skrati vrijeme i posrecilo mu se, drugo mijesto je bilo ATI Radeon HD 5970+nVidia Geforce GT 480, a treveg se nesjeca...
15 godina
neaktivan
mozda da napisu recenzije o nadolazećem halo: reach xbox 360 slim-u... ?
Loši stari komp... na izmaku snaga :P
15 godina

definitvno bih volio vidjeti test nove gskill flare memorije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

veliki test napajanja...i da se nabavi izvana enermax :)

i da se napravi test ventova,znam banalna stvar al nekima vrlo korisno

i mogo bi se slozit tihi pc,do 2k,do 3k,do 5k do 10k

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice