Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 624.438
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
RE: Što bi željeli čitati u novom Bugu
Mitch kaže...
Mitch kaže...

Tema broja :

Konfiguracije (mislim da je dovoljno novih komponenti izašlo pa da se složi neka tema)

- u kategorije po nekim best buy segmentima : jeftina,poslovna,optimalna,gamer i htpc.

Mene najviše zanima što bi složili pod optimalno (negdje do 6000 kn), odma bi kupio

Miro, jel moguće ovo ?

Najesen...

...
16 godina

Jedva čekam Smijeh

Bug Online Xfire Clan - http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/
16 godina
Miro kaže...

Najesen...

9-10 mjesec, klasikaSmijeh Taman kad bi ja trebao obnoviti hardver pa da vidim što se nudiOsmijeh

Stoja
16 godina

Zanima me najviše grafički podsustav,oće preferirat ati ili nvidiu

Bug Online Xfire Clan - http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/
16 godina

Test AM3 matičnih ploča,uvijek imate za Intelove procesore,ne znam kad ste zadnji put imali za AMD-ove.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 12:05 (emerik).
16 godina
odjavljen
emerik kaže...

Test AM3 matičnih ploča,uvijek imate za Intelove procesore,ne znam kad ste zadnji put imali za AMD-ove.

U prošlom broju imaš Phenom X6.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
15 godina
neaktivan
Što bi željeli čitati u novom Bugu

Ma meka bude što više hardwera.. i super.. nevolim baš softwer.. al ajde može .. i toga al ne ko što su oni počeli svaki drugi broj free paaketi..xd

I neka uvedu školu adobe premiere cs5 i after efecta...

malo više o windowsima razne vaijeante ..server i to.. i o nekim linuxima... no ne puno.. i to bili super... 

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

trebali bi napraviti jedan broj BUG-a samo o igrama, znači tema broja su igre i samo bubati recenzije igara, izbaciti sve ostale rubrike, i tako nastaviti izlaziti stalno, tako da imam o čemu čitati

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
protjeran
tnakir kaže...
Miro kaže...
Zvjerkan kaže...

Ma da znam na to to su su najskuplaj .. a ja bih htrjo onako neka do 1000 - 1500 a da su dobra.. i to..

Ali mene više zanima HTPC, i home media server s windows home serverom ili linuxom.. da to detaljno opišu .. koje komponente .. itd..

Na žalost, jako je slaba ponuda kućišta za HTPC u nas, tako da je teško napraviti takvu temu...

Pa nije kuciste jedina stavka. Istina je da je estetski najbitnija, ali kod HTPC-a se gleda i stedljivost, i dimenzije, buka etc. Imate desetak kucista na raspolaganju. Kome ne pase to nek trazi vani. Mislim da je ostalima bitnije ono sto staviti unutra.

u potpunosti se slazem s tobom,nije sve u kucistu.tu su komponente a po meni najbitnije softver.ponuda kucista je mala ali ih ima.definitivno bi bugovci morali razmisliti o tome.ocekujem da ce to biti u narednih nekoliko brojeva

Ljubi svoju zemlju i brani je krvlju svojom
15 godina
the economist kaže...

trebali bi napraviti jedan broj BUG-a samo o igrama, znači tema broja su igre i samo bubati recenzije igara, izbaciti sve ostale rubrike, i tako nastaviti izlaziti stalno, tako da imam o čemu čitati

Kakva ti je to pak ideja?

Igre su mi najdosadniji dio buga..barem sada kada nemam mašinu na kojoj bi ih mogao zavrtiti..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
protjeran
Mitch kaže...

u kategorije po nekim best buy segmentima : jeftina,poslovna,optimalna,gamer i htpc.

Ja bih to ovako. Svejedno je OK mi.

Low-end, mainstream, gamer, high-end, optimal.(ili optimum kao ultimate)

I onda ona gamer kao kod mene za 6600knNamigiva koja traje 3-4 godine bez apgrejda za gaming

free speech for the dumbxD
16 godina
neaktivan
the economist kaže...

Osobno se ne igram na PC-u, pa me ta tematika ne zanima pretjerano.. Dio na kraju svakog BUG-a mi je sasvim dovoljan da ostanem "u toku" ili saznam nešto novo.. Ne vidim svrhu "posvećivanja" cijelog broja BUG-a samo igrama kad postoji (doduše konkurentski) časopis isključivo posvećen igrama na PC-u. Neću navoditi ime da ne ispadne da ga reklamiram.. Izlanuo se

15 godina
neaktivan

Ja bi ovako:

prvo odabir komponenata za jeftino, skuplje, srednje skupo, najskuplje računalo, onda na što treba paziti i što ugraditi u HTPC koji softver... a kučišta ili reči da postoje vani ili predložiti neka pc ... ili neka koja imaju pa reči da to je odluka na nama... istestirat neka po pitanju provjetrenosti i razine buke... jer ipak neču u dnevnoj pred tv-om imat vešmašinu..xd

i to neka bude tema broja... onda istestirati malo low-and grafičke kartice s podrškom za hd i to sve za ht pc-što bi bilo kao najbolje..

Malo o operativnim sustavima... naravno opet uz HTPC koje programske pakete koristiti za upravljanjem daljinskim.. kao neke media centere i to...

Pa neka bude onda škola adobe premiere i after efecta...

i na kraju još neka bude nešto uradi sam .. neki "izum" elektroniak i tako šta..

možda koja nagradica od vipa.. tipa kupon za usb stick na poklon ... jer smo prije dobili sim .. pa sd bi moglo i stick.. i to bi sa zadovoljstvom pročito od a-ž

e da može još test napajanja od najeftiniji do onih astronomskih

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Potpisujem sve od Zvjerkana, samo što bih ja još nadodao i hard  test svih pci, pci-e i usb-a dostupnih kod na tržištu za dvb-s, dvb-t, test najvažnijih softvera za tu svrhu i naposlijetku koji monitor izabrati za sve to skupa.

17 godina
moderator
the economist kaže...

Imalo smo već tu temu, naslov je bio:

Sex, Games and rock'n'roll

07-08/1993.

Cool

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 19:28 (Miro).
15 godina
neaktivan
mikica1 kaže...

Potpisujem sve od Zvjerkana, samo što bih ja još nadodao i hard  test svih pci, pci-e i usb-a dostupnih kod na tržištu za dvb-s, dvb-t, test najvažnijih softvera za tu svrhu i naposlijetku koji monitor izabrati za sve to skupa.

dobro ja bi ono sve što sam nabrojo .. ovo dodatno što bi ti.. al ja nebi monitore.. jer mislim da je monitor obavezna uračunatu u konfu.. mislim da oni metnu ono sve ... spoji i pali ... znači bez nečeg dodatnog... a ja bi rađe da preporuče neke tv-e i to to ..

15 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...
mikica1 kaže...

dobro ja bi ono sve što sam nabrojo .. ovo dodatno što bi ti.. al ja nebi monitore.. jer mislim da je monitor obavezna uračunatu u konfu.. mislim da oni metnu ono sve ... spoji i pali ... znači bez nečeg dodatnog... a ja bi rađe da preporuče neke tv-e i to to ..

zvjerkane, ma misio sam monitore na koje je najbolje gledat tv ili sateitsku. ima razlika pa sam mislio njihov test pa da vidimo. A naravno, mislim obavezno da bi trebalo napraviti test tv-a full hd, i to neki best buy, do cjenovnog ranga max 5000-6000 kn. jer mislim davat test tv-a od 8000-15000 kn je po meni besmilen, jer to 90 posto ljudi ne može sebi priuštiti. nadam se da se ovdje slažemo.

15 godina

Dajem i ja glas za TV-e, baš mi treba sad neki takav test.

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
15 godina
neaktivan
mikica1 kaže...
Zvjerkan kaže...
mikica1 kaže...

zvjerkane, ma misio sam monitore na koje je najbolje gledat tv ili sateitsku. ima razlika pa sam mislio njihov test pa da vidimo. A naravno, mislim obavezno da bi trebalo napraviti test tv-a full hd, i to neki best buy, do cjenovnog ranga max 5000-6000 kn. jer mislim davat test tv-a od 8000-15000 kn je po meni besmilen, jer to 90 posto ljudi ne može sebi priuštiti. nadam se da se ovdje slažemo.

Sa svim se slažem... evo ja ču sad to sve na jedan post tu metnut .. pa neka neka dobra dušica u bugu pročita ovo i odluči i realizirat... (ako ima takvih)..xd

1. Tests i što najisplativije konfiguracije do 9000 kn ali sa svime znači periferije monitori i i to.. neka bude podjela od najeftinije, skuplje, srednje skupe, najskuplje.. i između toga svega po još koja koja nije ni vamo ni tamo.

2. HTPC, os-ovi i kompletovi programa , komponente najisplativije.. na što treba obratiti pažnju itd... varijana s linuxom ... injene mane.. spram windosa, home media server.. s windows home serverom .. ili linuxom .. ito jako korisno i zanimljivo.. (ali ne gotovi serveri.. več što odabrati i složit)

3. tv kartice kompatibilne s HTPC- sustavim znači s onim gumbima s kraticama na software i to... naravno programi koji bi te kartice iskoristili (dvb-t,c)

4. Monitori za sve obuhvatno znači koji gdje preporučaju.. koji za pc .. koji možda za ht-pc .. velike dijagonae. tko ne želi npr na tv... možda želi i malo koristit kao pc...

5. test full hd televitora do 7000 kn maximalno ... koji je najbolji za htpc, najbolji omjer uloženog i dobivenog....

6. usporedni test kučnih sustava za ozvučenje.. ipak treba uz takav HTPC sustav dobrog ozvučenja.

7. malo o jeftinijim grafičkama .. dobrim za igru za one koji nadograđuju komp...

8. malo testa svih aktualnih procesora novog datpa .. znači od intelove i3-ojek do amd x6

9. ploče koje su jeftine a dobre za to sve sklopit.. no to treba za odabirr onih konfuguracija .. pa to se može i tamo opisati kao i za grafiku i monitore.

10. mala škola adobe premijere, after efect cs5

11. neki uradi sam elektronički/tehnički, projekt.. koji nije bezveze ko meni onda "grmafon od diskmena"

12. nešto malo recenzije o igrama samo najnovijim.. 

13. poklon kupon za vipov ili nekog drugog mobilnog operatera usb stic.. pošto smo prije dobili karticu.. pa sad neka bude mali stikić..

14. neki mobitel... npr probajte se dokopat iphona četiri da vidimo prije nego dođe službeno i hr .. da vidimo stvarno kako u hr na raznim nažim mrežama radi antena.. i to sve..

15. ovo zaboravi pa pišem naknadno.. unutar slaganja konfi treba preporučit više napajanja od jeftinih a kvalitetnih do onih najopznatiji i skupi .. ali zadovoljavajučih performansi misli na količinu napona koju trebaju isporučiti i skupa i jeftina!

Hvala nadam se da če neko vidit od bugovaca ovo i u ljeti dvobroj ubacit se to ili možda večinu...

Ja ako to bude prezdovoljan... možda privjesak .. opet onaj od broja 200 se rspo ..xd

i zagartirana je prodaj do zadnjeg buga na kiosku..xd 

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 22:26 (Zvjerkan).
15 godina
neaktivan

Bravo Zvjerkane, to je to, eh kad bii na sposlušali, to bi bilo stvarno predivno!!!! Svaka ti čast, palac gore što si se potrudio sve staviti na jedno mjesto.

15 godina
protjeran
Zvjerkan kaže...
mikica1 kaže...
Zvjerkan kaže...
mikica1 kaže...

Too long, did not listen.

Volio bih procitati manje o prijenosnicima!!!!

P.S.

I djabnom software-u!!!

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 22:07 (Mentalist).
16 godina
neaktivan

Dok ja tražim na DVD BUGovom tražilici  na kompu upišem Hirens i nema nigdje na DVD ( ima samo na internetu) pa bi trebalo i dodati na novi broj DVD BUG-a. Postoji netko od korisnika  koji ima kućni modem od koji je spor veza sa neta i npr kada file recimo 512mb a na modem koji s brzine skida od 5kbps i trebat če satima da se dokraja skida željeni program.  Hirens bi trebao imati svaki korisnik foruma. Zar ne? Cool

Nenad
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

evo ja bih htio čitati nešto tipa hakerske provale kako ih sprječiti, kako se boriti s tim , o hakerima što oni rade ( znam da postoje dobri i loši) ta bi tema bila vrlo vrlo zanimljiva, a neznam dali je ikad bila objavljena u bugu, znam da su bili pirati al hakeri nisu Belji se

16 godina
crni pauk kaže...

evo ja bih htio čitati nešto tipa hakerske provale kako ih sprječiti, kako se boriti s tim , o hakerima što oni rade ( znam da postoje dobri i loši) ta bi tema bila vrlo vrlo zanimljiva, a neznam dali je ikad bila objavljena u bugu, znam da su bili pirati al hakeri nisu Belji se

Dobra ideja, ak vec nije bilo u BUG-u....

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
17 godina

USporedni test multimedijalnih miševa i tipkovnica

rapidshare premium and warez-bb user
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Htpc,uslisi te nam zelje
ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Posebno mi se hardware-raj sviđa i samo tako neka ga bude i dalje. Primjetio sam da ga sve više stavljaju i imaju dobru razradu. Bravo redakcija!
16 godina

Ne znam jel bilo vec u BUG-u, ali recimo usporedba tecajeva u pojedinim edukacijskim centrima (algebra i ini), dali pruzaju koliko treba, dali su cijene realne, koliko polaznik zna  i sl

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mislim da je sad stvarno red da bude nešto o igri erepublik, jer smo zbilja u gabuli. okupirali nas sa svih strana - srbi, slovenci i mađari. mislim da bi bug stvarno napravio koliki-toliki baby-boom :))

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr

3 1 hvala 0
15 godina
protjeran

A, gdje je Extreme PC?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice