Jer mislite da je bug svakim izdanjem lošiji? zaključana tema

poruka: 178
|
čitano: 28.831
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Jer mislite da je bug svakim izdanjem lošiji?

ma meni je bug okej, samo sam primijetio da sve stvari koje se mogu naći na bug onlineu jesu i u sljedećem broju buga, tako da je bug ponekad predvidljiv i dosadnjikav, recenzije su vrlo dobro napravljene, nova tehnologija se solidno objasni, dvd nije loš, jest da je zastarjelo sučelje, ali ja kao korisnik, uvijek preglednost stavljam iznad svega, recimo mene u bugu fasciniraju teme koje čovjeka nešto nauče, teme tipa majstor u pet minuta, recimo u ovom bugu od ožujka je lijepo objašnjeno kako napraviti panoramske fotke... ono što u bugu fali jest neka škola programiranja ili općenito, nekakav kutak za programere i one koji to žele postati. ja o bugu ne mogu ružno govoriti, jer ipak sam odrastao uz njega i one me dosta toga naučio...

enter baš i nisam toliko čitao, ali dobio sam dojam da je ipak za početnike, isto tako i mrežu nisam baš čitao, ali dobio sam dojam da je baš za it profiće, iako bi mogli neke teme obraditi u bugu...

dakle, samo škole programiranja uvesti, i to one koje bi se učile putem bug onlinea, dakle stalno...

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2008 11:11 (reefreemind).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Jer mislite da je bug svakim izdanjem lošiji?
reefreemind:"...škole programiranja uvesti, i to one koje bi se učile putem bug onlinea..."

Pa to se inače plaća. Kad bi BUG besplatno "školovao", kaj bi oni koji to naplačuju zaradili?
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Ne, nije tako! Ispravno je reci: "Jel vi mislite...?", ali je zapravo i to neispravno i treba se reci: "Mislite li da...?".

Ne, nije tako! Ispravno je reci: "treba reci" a ne "treba se reci" Smijeh Smijeh.

..život u oblacima :-))
17 godina
neaktivan
SemperFi kaže...
Assassin kaže...

Ne, nije tako! Ispravno je reci: "Jel vi mislite...?", ali je zapravo i to neispravno i treba se reci: "Mislite li da...?".

Ne, nije tako! Ispravno je reci: "treba reci" a ne "treba se reci" Smijeh Smijeh.

Ljudi okanite se tih gluposti, novinari koji rade u najboljim svjetskim novinam griješe što se tiče gramatike.Šutim
Nitko ovdje nije profesor hrvatskog jezika, osim možda semperfi-a.Namigiva

P.S. Dajte nešto napravit s forumom. Užasno je spor, u 75 % slučajeva uopće ne reagira na opciju odgovori, nemogu uključiti smajliće i slično.

http://www.lan-wars.com/
17 godina
neaktivan

Pa meni sve radi brzo.

Bolje ispast budala nego iz aviona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

isto kao da kažeš,  kad bi bug učio korisnike kako koristiti windows, onda kako bi oni koji to naplaćuju zaradili...

bug je neko vrijeme imao školu delphija i još neke škole, ja sam samo dao prijedlog kako bi se bug definitivno poboljšao...

mislim da svrha informatike uopće nije samo u dizanju velikih para zbog toga što neki ne znaju koristiti neke alate ili programirati...

17 godina
moderator
PROTECTOR kaže...

Ne bih se složio da je zanemariv, danas je net pristupačniji nego ikada na našim prostorima. BUG svoj posao obavlja odlično ali mišljenja sam da nemogu potrpati sve novosti koje se pojave tokom cijelog mjeseca. Voli stručan pristup. Konkretno test mp3 playera. BUG broj 154(9/2005) i VIDI broj 107 (veljača 2005.) u VIDI-u ima opisana tehnologija mp3 playera, dakle što je mp3 i kako nastaje. Čitave 3 stranice opisa,grafova, stvarno odlično objašnjeno. U BUG-u toga nema(konkretno taj test) a to je ono što mi jako nedostaje kod BUG-a. Znači taj stručni dio ubaciti,pojasniti kako šta funkcionira, neki principi.

Dolazim sa zakašnjenjem u ovaj thread pa ću možda odgovarati na neke stvari koje su passe ili već raspravljene. Npr. ovo. Nama je tada, u broju 154 MP3 kao tema, veća tema, ili tema broja bio brat bratu treći ako ne i četvrti ili čak peti put. Grafove, tehnologije, algoritme sažimanja i sve te điđe baje objasnili smo i više nego opsežno u prvih jedan, dva, tri..... puta, ali da i četvrti put ponavljamo isto, bilo bi malo previše. Jasno da kada se nekom temom bavimo kao temom broja četvrti ili peti put nećemo opet sve ponavljati od prethistorije naovamo.
Nekada su i testovi pisača započinjali objašnjenjem što se piksel, što je laser, kako rade inkjeti kako se miješaju boje.... sada potrošiti 8 strana na tako nešto baš i ne bi imalo smisla, a tko baš želi učiti od prethistorije - neka proba kupiti stare brojeve Belji se
Baš nekidan slučajno sam u ladici našao Saehanov player - prvi MP3 player ikada opisan u HR tisku! Velik kao osrednji miš, a i teži od miša, kapacitet - 32 MB ugrađene memorije. Čuvam ga kao uspomenu, možda jednog dana postigne cijenu kao gitara Keitha Richardsa ili štagod. Opisan - unutar teme broja MP3 u jesen 1998! A ti spominješ temu iz 2005.... Inače, ni ta 1998. nije naše prvo bavljenje MP3-em, bio je i veliki temat na jesen 1997. - dakle prije pojave MP3 walkmana (dok su playeri bili samo softverski!).  U tim temama imaš tehnologije, grafova i objašnjenja koliko ti duša želi, a vjerojatno i više.

Bivši ćovijek, sada žena!
17 godina
moderator
Zli Luđak kaže...
A ti spominješ temu iz 2005.... Inače, ni ta 1998. nije naše prvo bavljenje MP3-em, bio je i veliki temat na jesen 1997. - dakle prije pojave MP3 walkmana (dok su playeri bili samo softverski!).  U tim temama imaš tehnologije, grafova i objašnjenja koliko ti duša želi, a vjerojatno i više.

Meni je ovo neumitni dokaz da je velecijenjeni naslov teme apsolutno točan! Bug je sa svakim novim izdanjem lošiji! Glupani, sve dobro što su mogli i znali - već su napisali! Baš me zanima do kada će trajati to srozavanje? Belji seBelji seBelji se
17 godina
neaktivan

Ja mislim da je Bug nešto lošiji odprije godine dana ( kada sam ga redovito počela kupovati ) no to se sve lako da srediti... Vidjela sam na par dijela da se spominje sučelje DVD-a... Moje je pismo objavljeno u predzadnjem broju i dožvjela sam samo napad.... Viče Mislim da se Bugovci malčice bahato odnose prema čitateljima ali to je moje mišljenje... Više software-a i programiranja bi bilo super no od ovog drugog ništa neće biti...

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2008 23:40 (cozmika).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

No, gospodo, niste komentirali realnu činjenicu da papir jednostavno umire? - Svima je jasno da je rješenje u portalu visokog profila. Što je s tim?

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
naxeem kaže...

No, gospodo, niste komentirali realnu činjenicu da papir jednostavno umire? - Svima je jasno da je rješenje u portalu visokog profila. Što je s tim?

Skrenuo si s teme - dobit ćeš žuti! Osmijeh
17 godina
protjeran

...idemo dalje sa srozavanjem...

....u broju 118.(rujan 09/2002) na strani 7. izvjesni gospodin, glavni i odgovorni urednik, uvodničar u teme dotičnog mjeseca....reagirao je u svom "Uvodniku" koji je nosio naslov " Sve će to srediti internetska policija"...na temu "bisera" mons. Marina Barišića, splitsko-makarskog nadbiskupa koji je tokom propovijedi rekao i rečenicu : 

" Sebeljublju i samodostatnosti pridonose Internet i kompjutor jer se čovjek ne druži sa stvarnim. već sa zamišljenim svijetom, iza ekrana",

te sada vrla novinarska cijenjena elita koja predvodi po svim pokazateljima perjanicu informatičkog žurnalizma, izvodi iz te rečenice slijedeće teze, primjedbe, pouke, ironije, i svoje objektivene zaključke iz svog diskursa, sjedeći na kuli Babilonskoj, repajući molitvu...

..pa vidimo koje su to stavke i parametri istog :

- plošno i priprosto gledanje na suvremeni način komuniciranja, na koji se oni uopče ne žele osvrtati, nego kako kaže rade salto mortale

- nadalje početkom drugog odlomka se nastavlja...te se govori da jadni mi se ovakvim svećenicima...te da od njih očekuju da nas ispune ufanjem i razumiju naše životne probleme.

- te se na posljetku pita koliko je to ljudi oko nas koji [citiram] "ne razumiju vrijeme u kojem žive i koliko ne onih koji prodaju lažni moral!?", [prestanak citata], te zaključuj da  svi mi znamo odogovor.

Da odgovorim na ovakve sudbonosne trenutke kojima ponekad bugovci skrenu u neku putanju koji ne žele razumjeti zbog osobnih grijeha ili im stvarno nije dato da uzmognu shvatiti isto u svjetlu vjere.....

1. Nadbiskup ne gleda na način komunikacije, na taj način, on je reagirao da percepciju stvarnosti koju daje računalna tehnologija može stvoriti privid iste kada nekritički pristupamo njoj- najkraće rečeno, te ista može razviti kod neukih ljudi što se tiče duhovnosti( jer od nje sve kreće- pokretanje tijela i duše) taštinu, malograđanštvinu( samodostatnost je sadržana i duboko dio nje, štoviše iz nje i definiramo isti pojam)...., jer ako našoj djeci ne dopuštamo da nekontrolirano surfaju netom, zašto onda ne bi reagirali i ukazivali da ona "odrasla" djeca ne lutaju i da paze na sebe i misle svojom glavom...nadalje taj isti katolički dušebrižnik ima u svojoj radnoj sobi računalo, vezu s netom, mobitel, štogod mu već treba, te ne bi sebi sigurno sam uskako u usta i proturiječio...u svjetlu svog poslanja ide za tim da čovjek ne zastrani u svojoj grešnoj prirodi....povod ovog uvodnika, čak se i u katoličkom tisku, pojavili osvrti...

2. Gledajte vjernici imaju duhovno vodstvo kakvo zaslužuju...mada se ja s tim ne slažem, jer uvijek onaj kome je potrebno može naći što traži, odnosno kucajte i otvoriti će vam se...a medijska prikazivanje istine mi je odveć poznato i ne vjerujem im ništa, nego rađe smokvu prožvačem sam i progutam istu, nego da mi netko prožvače nju, te mi ju stavi usta samo da ju progutam...razumiju životne problem oni jako dobro svih nas, ali traže osobnu angažiranost na rješavanju iste..i tako dalje

3. Vrijeme shvaćaju na način svevremenosti...a što se tiče lažnog morala, eh što ćemo s njim? Pa, ajmo ovako ...ako želite glumiti moralnosti imate zasigurno u svojoj okolini prilike da ju poništite, pa koliko samoljudi okolo vas vapi za pomoći, vaša uža ili šira obitelj i porodica, poznanici, prijatelji, stara garda....možete pomoći na bilo koji način...bez obzira odredili sebe kao svece ili grešnike ili ravnodušne, jer ništa ne ostaje sakriveno, pravednik neka se i dalje pravda svojim djelima, a onaj drugi neka se kalja....

...inače Bug ima svoju razinu, te kvaliteta varira od broja do broja, ali važno je kako oscilira, a on se može kretati samo po ekonomskim poligonima...

Skupljam Kinder-jaja!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Kritika na broj 179 , strana 158, opis igre "BioShock", te se na omanjoj sličici pokazuje bista srednjovječnog gospodina, te u razini njegovog poprsja tabela sa slijedećim " No gods or rings. Only Man." , te autor teksta govori da je ovo plemenita želja, kada je čovjeku centru svega....čitanjem teskta u drugom odlomku neki Andrew se citira koji kaže "gdje se umjetnici me trebaju bojati cenzora, znanstvenici ne trebaju biti sputani moralonošću i gdje jake ne trebaju sputavati"...te autor mudro zaključuje da barem ovo sa znanstvenicima ne bi bilo dobro prošlom, te mu kako sam kaže pada na pamet Mengele...

Autor izražava simpatije, kada čovjek sam sebe stavlja u poziciju suca svoje sudbine, ali i izražava bojazni da to ne izmakne kontroli...igra sam po sebi je trebal biti prokazana kao provakacija i laž, jer je  umotana u celofan vječne borbe protiv zla, ne nudi drugačiju opciju osim jezik oružja, odnosno neka i s tim prođe ista, ali nemamo ni zaleđe koje bi dalo opravadanja za borbu, nego jednostavno se podizali ljudskoj slabosti gdje se  briše i pomiče granica između onoga koji ju guta igrajući i onog doktora u funkciji Trećeg Reich-a.

Što se tiče čovjeka kao gospodara samog sebi, te nesumljivo vodi u jaram ropstva bilo koje vrste....ta povijest je rekla svoje bezobzira bila ona krivotvorena u uđžbeniku za osmi razred osnovne, nalazila se u knjigama razabacanim pa zabačenim dijelovima knjižnica, na međumreži ili pak u tajnim dokumentima Britanskog Otočja ili ruske Domovine...

Druga stvar, bilo je veličanja totalitranog režima sa strane bugovaca, citirajući Mao Ce Tunga ili dizanje Staljina na pijedestal ili doticaja i simpatija za tamnicom naroda....

Skupljam Kinder-jaja!

0 0 hvala 0
17 godina

OK, nisam znao da se ova tema odnosi na duhovno propadanje BUGa iz broja u broj...

Ipak, kada se već ide u tom smjeru, ne mogu si pomoći a da se ne složim s BUGovcima, smatram da je prozivanje Interneta za mentalne (ili duhovne) bolesti čovjeka potpuno besmisleno. To bi bilo kao da prozivaš TV zato što dijete gleda previše crtića ili hranu jer si predebeo. Sori, ali ako imaš problem - suoči se s njime, nemoj tražiti od drugih opravdanja. Svoje odluke smatrama samo i isključivo svojima, bile one dobre ili loše.

Ali, kada si već postavio Crkvu kao vrhovni moralni autoritet, ne mogu odoljeti da ne podsjetim na neke stvari koje je ta ista Crkva do sada radila: Križarski ratovi, inkvizicija, lov a vještice, sve nasilje do nasilja koje je toliko fundamentalno pogrešno da je ušlo i u jezik naroda kao sinonim za raznorazne nepravde. Pa treba ovdje dodati i famoznog Papu Borgiu, njegovu kćer (???) Lukreciju, sinove, majku i ostalu obitelj, opisivanje čijih perverzija nije prikladno za jedan Forum ovako otvorenog tipa.

I, kao šlag na tortu, tek informacija koju većina vjernika niti ne zna.

Dakle, Lumene moj dragi, možda toga nisi niti svjestan, ali slijedeći stavove Crkve, jednako kao i milijuni drugih (slijepih) vjernika, koji vjeruju po odgoju, a ne propitivanjem samoga sebe i svoje okoline, tek si 1992. godine dobio obavijest od Crkve, tog vrhovnog moralnog i znanstvenog autoriteta, da se [TADAAAAM!] Zemlja okreće oko Sunca! (WTF?!)

Da, dragi, sve do tada Crkva ovo nije priznavala, već je živjela u dubokom uvjerenju kako je Zemlja, valjda stvorena od Boga, centar Svemira, jer niti ne može biti drugačije, kada smo sami sebi toliko važni.

Bez namjere da ulazim u bilo kakav oblik flejma, želim da se zna da nisam vjernik, iako podržavam vjernike u osobnom izboru da vjeruju i smatram da je to prekrasna stvar kada su orjentirani na prosvjetljenje samih sebe, a ne maltretiranje okoline. Peace!

Pazi, gledam te!
17 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

I, kao šlag na tortu, tek informacija koju većina vjernika niti ne zna.

Dakle, Lumene moj dragi, možda toga nisi niti svjestan, ali slijedeći stavove Crkve, jednako kao i milijuni drugih (slijepih) vjernika, koji vjeruju po odgoju, a ne propitivanjem samoga sebe i svoje okoline, tek si 1992. godine dobio obavijest od Crkve, tog vrhovnog moralnog i znanstvenog autoriteta, da se [TADAAAAM!] Zemlja okreće oko Sunca! (WTF?!)

A prije toga smo zivjeli na ravnoj ploci!Smijeh

17 godina
neaktivan
kratko i jasno, NE, (BUG nije svakim izdanjem sve losiji)
17 godina
neaktivan
Šta hoćete vi...meni je uvijek bio dobar...svako izdanje mi je dobro...
17 godina
neaktivan
The_Chosen_One kaže...

a čuj uvijek će bit netko kome se ne sviđa omot, dvd, naslovnica i bla bla bla toga ima svugdje...

meni je sve 5 od A do Ž...

17 godina

Istina, samo ukupna kvaliteta časopisa ne ovisi o pojedinoj naslovnici, omotu, sadržaju DVDa ili odabiru tema u pojedinom broju, već prvenstveno o načinu na koji autor obradi tekst, a ponešto i o učestalosti gramatičkih grešaka.

Moje mišljenje je tek da Zli luđak već neko vrijeme nije na svojoj prijašnjoj razini (iako se većinom slažem sa stavovima dotičnog autora u njegovim kolumnama), Galić također nije napisao zanimljivo štivo, Rosandić jeeee... Pa, glavni urednik. I tako dalje. Možda sam samo nostalgičar, ali nekako mi se čini da su se ovi stari dečki pomalo ofucali, dok se mlađarija fura na njihovu spiku (za*ebancija, arogantnost podržana znanjem i iskustvom i sl.), a zapravo nitko od njih (mlađih) ne nalazi svoj vlastiti izričaj, što bi se meni osobno puno više svidjelo. I naravno, da temu zaista i obrade, umjesto da prepisuju podatke iz brošura u pauzama između igranja ili surfanja Osmijeh

Umjesto toga imamo plitke tekstove s puno sličica - ček, ček, pa to zapravo i je forma brošure!

Pazi, gledam te!
17 godina
neaktivan

Ne znam je li to već netko konstatirao (nisam pročitao baš svaki post), ali činjenica je da smo mi koji smo već višegodišnji čitatelji BUG-a (a ja jesam takav - od travnja 1999.) već dobrano unaprijedili svoje računalno znanje, prvo iz BUG-a, a onda i iz raznih drugih izvora pa je normalno da nam nije interesantno čitati neke početničke teme i teme koje se periodički ponavljaju. Ali, treba imati na umu da svake godine određeni (nezanemarivi) broj ljudi kupi svoje prvo računalo, svoj prvi digitalni fotoaparat, prvi MP3 player i sl., pa je normalno da se o istim temama piše ponovo. Osim toga informatičko tržište vrlo je turbulentno i stalno se izbacuju novi proizvodi. U današnje doba kada se sve (ili gotovo sve) informacije mogu dobiti preko interneta, izrađivati jedan informatički časopis uopće nije zahvalan posao. U svakom slučaju, mislim da BUG-ovci rade sasvim dobar posao. Ni meni se ne sviđa svaki broj niti svaka tema - sto ljudi, sto ćudi. Jednostavno je nemoguće svima udovoljiti istodobno. Dakle, neki broj koji je npr. meni loš (jer me teme ne zanimaju) nekome drugome će biti odličan. Zaključno, ne bih se složio da je BUG svakim izdanjem lošiji, ali nije niti svakim izdanjem bolji. Recimo da, barem što se kvalitete sadržaja tiče, već neko vrijeme - stagnira.

Kad vidiš nekoga da se odmara, pomozi mu!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Tako je, od sada se BUG treba potpuno digitalizirati i izdavati u .pdf formatu. Smijeh
Papir ne umire,. A bila je i ona davna izreka o "uredu bez papira", "uredi 21. st." a i dalje se koristi papir usprkos suvremenoj tehnologiji u modernom poslovanju. Ipak je lakše čitati i učiti iz knjige nego iz ekrana.

BUG je jedini časopis koji ima svoju osobnost i ne mijenja svoj identitet poput PC Chipa koji je stalno u potrazi za identitetom. VIDI je negdje između a znao je ponekad u starim brojevima imati uvečanu sliku nekog hardwera na dvije strane pa ti vidi. A neki od ljudi koji rade ili su radili u pc chipu i vidiju su potekli iz buga. Barney se srozao sa svojim recenzijama u PC Chipu, sve je super i sve je za pet, a što je tek rekao u helpdesku za diskovne particije...

Bila mi je fora vidjeti minus u info boxu za Lenovo Thinkcenter A61s uredsko računalo u zadnjem broju VIDIja 144:dosadan dizajn, smanjene mogućnosti u odnosu na ATX, nema SLI Iznenađen. Da, uredsko računalo treba SLI i full ATX format, uostalom get a Mac.

BUG ima odlično napravljen CD-DVD. Nitko se ne može mjeriti sa time. Pretraživač teme i programa radi kako treba. Pogledajte sučelje i funkcionalnost PC chipovog i VIDIjevog DVDa i sve će biti jasno. BUGov dvd ima dobre temelje i lako se napravi suvremeniji hasta la vista skin.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.3.2008 21:11 (the_tux).
17 godina
neaktivan

činjenica da je bug najkvalitetniji it časopis na ovim prostorima stoji, ali također i stoji činjenica da se sve češće počinju gubiti. bug pratim od 26. broja (i kupio sam naknadno prethodne brojeve osim 1., nije ga bilo na lageru već godinu nakon što je bio izašao), i po mojem mišljenju, svaki broj do 75. je uključivao fenomenalne tekstove, bez ikakvih suhoparnih recenzija (ali opet vrlo poučnih) i sa priličnom dozom sarkastičnih komentara. prestao sam ga kupovati sa 75. brojem (tada ih je preuzeo PC Magazine, ili neki slični, ne sjećam se više), ali uglavnom prvi broj koji su izdali nakon što su preuzeti je bio toliko dosadan i popunjen reklamama da je bilo muka uopće ga listat. drago mi je vidjet da su od negdje 90.-95. broja popravili situaciju, ali sa svakim izdanjem imaju sve više nepotrebnih tema... da se ne ponavljam, u prijašnjem postu sam kritizirao inzistiranje uvaženog gosp. Petrica na velikim hard-testovima fotoaparata... kakve to ima veze sa it-om? shvaćam da je možda posrijedi želja za širenjem kruga čitateljstva, ali u razmaku od nekoliko brojeva ponovit takvu temu!? vidljivo je da sve rjeđe imaju visoku kvalitetu ukupnosti tekstova u izdanom broju; sami su postavili kriterije koje očito sve teže dostižu. a i koliko puta su im čitatelji poručivali da će drage volje platiti i 10-15 kn više ako smanje količinu reklama (a sa smanjenjem reklamnog prostora bi mogli povećati i cijenu tog prostora, te kako su vrlo dobro etablirani u ovoj regiji, javljat će im se tvrtke kojima je uistinu u interesu da se reklamiraju u takvom časopisu). a i kada sam kod reklama, pa pobogu, kakve veze ima Renault Clio sa it-om? ako mi se čitaju auto reklame, kupit ću autoklub ili nekaj sličnog...

17 godina
neaktivan

E da, sad sam se sjetio! Jel ima negdje za kupit prvi broj BUG-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i ja ga tražim... al ne bi baš pljunuo masne pare za nj, kolko god bio raritetan i srcu mi drag Smijeh

17 godina
protjeran
Assassin kaže...

E da, sad sam se sjetio! Jel ima negdje za kupit prvi broj BUG-a?

Bilo bi najbolje kada bi se prvi broj odnekuda skenirao. PC chip je npr. imao na nekim svojim DVDima pdf-ove starijih brojeva.

Žao mi je da ga nisam kupio. Neznam što mi je bilo. Mislio sam, još jedan projekt kratkoga daha. Smijeh

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
neaktivan

Da,svaki put je lošiji.Ima više reklama nego cijelog Buga.Znam da se od nečeg mora živjet ali mi padne mrak na oči kad čitam neki tekst od dvi-tri stranice(na zahodu naravno) i nasred stranice između dva odlomka reklama za hgšrot ili neku drugu jadnu trgovinu ili proizvod.

17 godina

Slažem se da je lošiji, s obzirom da na Internetu možeš naći sve informacije, razne reviewe, usporedbe, slike u velikom formatu nekog hardvera iz svakog kuta, čemu onda čitati tiskano izdanje? Prije sam Bug kupovao i čitao redovito, čak sam i jedan medij reklamirao jer je bio nečitljiv, još i čuvam negdje u etuiu prvi Bugov CD :)

U današnjem periodu pošto smo na poslu pretplaćeni na Bug godinama, uz kavu pročitam samo temu broja, samogradnju ako je ima, recenzije igara i zatvorim ga i dam kolegi.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Sry Bug ali losiji je savjetujem vam da stavite puno jakih konfiguracija i hardvera jer je vecina citatelja ispod 18 god kao ja....xD imam 13 i volim najvise hardvere i mislim da i drugi tako

Crazy nXc na Cod Uo serverima!!!

0 0 hvala 0
17 godina

softvera dajte,softvera amo,jer utjehe nema u bjesnim komponentamaNamigiva

trebalo bi pokoju temu ponoviti,jer neki nemaju tu privilegiju da su počeli čitati Bug od početka ili od dosta davnijih dana.....(več sam više puta na forumu napisao da čitam Bug od 142. broja)

uvijek se nađe nešto za pročitat,rjetko da baš sve pročitam,al se nekad i to dogodi....čak sam i mobitel otključao pomoću Buga...do tad nisam ni znao da se to može

a što ako netko ima skeniran 1. BUG???Osmijeh

Oko za oko, četkica za zube.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2008 23:12 (mali.ivica87).
17 godina
neaktivan
Lord Angel kaže...
The_Chosen_One kaže...

a čuj uvijek će bit netko kome se ne sviđa omot, dvd, naslovnica i bla bla bla toga ima svugdje...

meni je sve 5 od A do Ž...

E po ovoj temi prije da je obrnuto. Pošto je većina izjavila da je kvaliteta BUG-a opala. I samo se tu i tamo našao netko tko je rekao da nema apsolutno nikakvih zamjerki BUG-u.

...code your life...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice