ma meni je bug okej, samo sam primijetio da sve stvari koje se mogu naći na bug onlineu jesu i u sljedećem broju buga, tako da je bug ponekad predvidljiv i dosadnjikav, recenzije su vrlo dobro napravljene, nova tehnologija se solidno objasni, dvd nije loš, jest da je zastarjelo sučelje, ali ja kao korisnik, uvijek preglednost stavljam iznad svega, recimo mene u bugu fasciniraju teme koje čovjeka nešto nauče, teme tipa majstor u pet minuta, recimo u ovom bugu od ožujka je lijepo objašnjeno kako napraviti panoramske fotke... ono što u bugu fali jest neka škola programiranja ili općenito, nekakav kutak za programere i one koji to žele postati. ja o bugu ne mogu ružno govoriti, jer ipak sam odrastao uz njega i one me dosta toga naučio...
enter baš i nisam toliko čitao, ali dobio sam dojam da je ipak za početnike, isto tako i mrežu nisam baš čitao, ali dobio sam dojam da je baš za it profiće, iako bi mogli neke teme obraditi u bugu...
dakle, samo škole programiranja uvesti, i to one koje bi se učile putem bug onlinea, dakle stalno...