Potpuno se slažem s tobom, mogao bih ga čak i prestat kupovati
Jer mislite da je bug svakim izdanjem lošiji?
- poruka: 178
- |
- čitano: 28.804
- |
- moderatori:
vincimus
E da, sad sam se sjetio! Jel ima negdje za kupit prvi broj BUG-a?
S kim se slazes?
Po meni najgori je broj onaj "plavi"
Ne znam zasto ali ne volim Blu-Ray preskup je ja volim obicne DVD-e xD
joke
kupio sam Bug za 4 mjesec i odličan je... onih 111 besplatnih programa je najbolja tema...po meni Bug bi trebao imati svaki put takva izdanja jer je bilo hardware ali nisu ni izostavili ni software
Bez straha za Bug, sve dok Denis mighty beren radi tu :p
Samo mu treba nabaviti modernu aparaturu za testiranje PSU-a. :)
Nekako u zadnje vrijeme, kad kupim Bug, prelistam ga za dvadeset minuta. Onda nađem negdje tri-četiri teksta koji me jako zanimaju i njih pročitam. Nakon toga čitam reda radi. Da završim do kraja kad sam već potrošio novce.
Nekako mi se čini da sam prije počeo listati, pa se odmah začitao, pa ne bi ispuštao Bug sat-dva iz ruke.
I nekako mi se čini da sam tada i više toga mogao naučiti.
Ne mogu reći da su novine loše. To sigurno nisu. Mogu još uvijek naći u njima stvari koje me zanimaju ili su mi korisne, ali nekako se to razvodnilo.
I što se tiče hardwarea, što god sam kupio, kupio sam nakon čitanja raznih foruma i internetskih rewieva. Ono što pročitam u Bugu mi ne da informaciju da li dati za neki komad par tisuća kuna ili kupiti drugi koji je bolji.
Čak i kada sam kupovao digitalni fotić. Nakon tolikih stranica u Bugu, na kraju sam otišao u dućan i kupio s police, jer od 5000 u novinama opisanih fotića nijedan nema iole detaljniji opis.
Moram također komentirati bahatost u odgovorima na pisma čitateljelja.
Ne znam da li je potrebno vrijeđati i ismijavati ljude. Ako je pismo glupo ne mora ga se objaviti. Sigurno ima i pametnih pitanja i komentara čitatelja.
Volio bi isto tako više softwarea, i više programiranja.
Ljudi su obični novinari ili SSS(mislim na testere) pa i nije čudno da ne znaju napisat kvaliteten IT tekst, samo pokupe tzv. buzzworde koje čuju na raznim šminkerskim konferencijama
Pozdrav
Ljudi su obični novinari ili SSS(mislim na testere) pa i nije čudno da ne znaju napisat kvaliteten IT tekst, samo pokupe tzv. buzzworde koje čuju na raznim šminkerskim konferencijama
Pozdrav
Što se SSS tiče, ima ljudi koji su i sa završena nepuna četiri razreda osnovne škole puno pismeniji od mnogih fakultetski obrazovanih ljudi (imao sam prilike upoznati predstavnike obiju kategorija), tako da su obje ove tvoje primjedbe potpuno pogrešne i dapače uvredljive.
Na žalost i ja se moram složiti.
Nekako u zadnje vrijeme, kad kupim Bug, prelistam ga za dvadeset minuta. Onda nađem negdje tri-četiri teksta koji me jako zanimaju i njih pročitam. Nakon toga čitam reda radi. Da završim do kraja kad sam već potrošio novce.
Nekako mi se čini da sam prije počeo listati, pa se odmah začitao, pa ne bi ispuštao Bug sat-dva iz ruke.
I nekako mi se čini da sam tada i više toga mogao naučiti.
Ne mogu reći da su novine loše. To sigurno nisu. Mogu još uvijek naći u njima stvari koje me zanimaju ili su mi korisne, ali nekako se to razvodnilo.
I što se tiče hardwarea, što god sam kupio, kupio sam nakon čitanja raznih foruma i internetskih rewieva. Ono što pročitam u Bugu mi ne da informaciju da li dati za neki komad par tisuća kuna ili kupiti drugi koji je bolji.
Čak i kada sam kupovao digitalni fotić. Nakon tolikih stranica u Bugu, na kraju sam otišao u dućan i kupio s police, jer od 5000 u novinama opisanih fotića nijedan nema iole detaljniji opis.
Moram također komentirati bahatost u odgovorima na pisma čitateljelja.
Ne znam da li je potrebno vrijeđati i ismijavati ljude. Ako je pismo glupo ne mora ga se objaviti. Sigurno ima i pametnih pitanja i komentara čitatelja.
Volio bi isto tako više softwarea, i više programiranja.

Da mi je vidjet neke kriticare ovdje da oni naprave informaticki casopis.
I da mi je vidjet koliko bi taj casopis preživio na tržištu.
Ljudi nemože se svima udovoljit.
Moraju pisat o razlicitim podrucjima.
Ako to ne naprave i pišu recimo samo o hardveru ili softveru nece sigurno imat toliko kupaca.
A u krajnjoj liniji kupci održavaju casopis na životu.
Dakle ovo što bi mi htjeli možemo i dalje htjeti.
Samo sumnjam da cemo ikad dobiti.
U ovaj novi Bug je odlican!
Zamjeram Bugu samo zbog "plavog" Buga....
Inace Bug fenomenalan!
Kupim bug kada mi se tema sviđa, nisam redovan (ni na faksu), a ne da njega kupujem, i tako da je mala vjerojatnost da se razočaram, a usto pregledam devede i ja zadovoljan, tako da uzmem neki drugi časopis ako mi je tamo zanimljivija tema i sl. Stvar je u tome što dosta toga na netu pročitam pa mi on dođe ko ponavljanje, ali volim kada oni testiraju grafičke, monitore, frižidere.
Ovaj zadnji broj je odličan. Ima svasta.
Iako ne mogu reći da je Bug lošiji, moram se osvrnuti na jedan zanimljivi trend.
Jednostavno prolistajte zadnjih par Bugova, velika većina hardvera unutra je bolesno skupa,
raznorazne bijesne mašine, kao ovaj Dellov od 36000 kuna, koga to zanima, jednog ili 2 čovjeka u Hrvatskoj
ko će to kupiti. Iliti procesor koji dođe 7000 kuna :P HAHA. Shvaćam potrebu za opisivanjem novog nadolazećeg
hardvera, ali malo si dignite zadnjih par Bugova i bacite poglede na recenzije hardvera. Rekao bih da je prosječni
kupac Buga više zainteresiran za recenzije hardvera koji STVARNO mogu kupiti, tipa Eee PC (još da neko skuži da je ovaj
komad hardvera kod nas postao hit preko noći), iliti laptopi do 10 somova, oni od 3,5,6,8 balbala. Šta će mi onaj od 36000
, slinit nad njime kad znam da bi mi trebalo godina dana rada i još na kruhu i vodi biti da ga dobijem.
Prosječni čitatelj Buga (i to je nadpolovična većina :)) ) je prosječan kupac kojega zanimaju samo jedna stvar. Što manje para potrošiti, to više muzike dobiti. Nemoguća misija ali ima nas koji se trudimo ipak.

LUXX zar nisi primjeti da je većina da bude više o softveru ili možda nisi?!
Al vidiš opet su ukusi razliciti.
Što se mene tice trebalo bi biti samo o Hardveru.
Al ja taj casopis ne radim pa me nije briga.
I dalje cu ga kupovat.
Ovako je po meni ok kak je sad.Otprilike pola pola.
Al vidiš opet su ukusi razliciti.
Što se mene tice trebalo bi biti samo o Hardveru.
Al ja taj casopis ne radim pa me nije briga.
I dalje cu ga kupovat.
Ovako je po meni ok kak je sad.Otprilike pola pola.
Vidim da su se ljudi smirili otkako je izašao novi broj. Nema više onako jako nezadovoljnih ljudi. Nadam se da će i sljedeći brojevi biti ovako dobri.
Vidim da su se ljudi smirili otkako je izašao novi broj. Nema više onako jako nezadovoljnih ljudi. Nadam se da će i sljedeći brojevi biti ovako dobri.

Sad smo sluzbeno BUGjunkies (to mi ide u potpis)!!
BTW niti meni se nije svidio 184, premda mi je tema broja bila full OK jer nisam znao nista o Blu-Rayu!!!!
Veliki Brat kaže:''
Što se SSS tiče, ima ljudi koji su i sa završena nepuna četiri
razreda osnovne škole puno pismeniji od mnogih fakultetski obrazovanih
ljudi (imao sam prilike upoznati predstavnike obiju kategorija), tako
da su obje ove tvoje primjedbe potpuno pogrešne i dapače uvredljive.''
Moj odgovor njima:
Kao prvo, nisam nikoga vrijeđao ako kažem da su ljudi obični novinari i SSS te se kao takvi ne razumiju detaljnu u računarstvo, kao drugo, nije istina da se bilo tko može razumijeti u bilo što samo ako to dobro obradi jer onda nam i ne bi trebali fakulteti nego bi se svi rađali pametni i lijepi, kao od majke rođeni,te kao treće, mislim da vam taj novinarski fakultet i nije nega predispozicija za bavljenje računarstvom, meni je logično da čovjek studira agronomiju ako se želi bavit poljoprivredom a ne da studira fiziku pa se ide baviti poljprivredom.
Pozdrav
Ma dobar je bug, dobro služi za odmor očiju od ekrana (ako radiš na poslu na kompu + televizija + igre), a i radije bi njega nosio za čitanje na terasu ili u wc nego nekakav laptop
Veliki Brat kaže:''
Što se SSS tiče, ima ljudi koji su i sa završena nepuna četiri
razreda osnovne škole puno pismeniji od mnogih fakultetski obrazovanih
ljudi (imao sam prilike upoznati predstavnike obiju kategorija), tako
da su obje ove tvoje primjedbe potpuno pogrešne i dapače uvredljive.''
Moj odgovor njima:
Kao prvo, nisam nikoga vrijeđao ako kažem da su ljudi obični novinari i SSS te se kao takvi ne razumiju detaljnu u računarstvo, kao drugo, nije istina da se bilo tko može razumijeti u bilo što samo ako to dobro obradi jer onda nam i ne bi trebali fakulteti nego bi se svi rađali pametni i lijepi, kao od majke rođeni,te kao treće, mislim da vam taj novinarski fakultet i nije nega predispozicija za bavljenje računarstvom, meni je logično da čovjek studira agronomiju ako se želi bavit poljoprivredom a ne da studira fiziku pa se ide baviti poljprivredom.
Pozdrav

Osjtite li vi miris ljepila, snifate li BUG?

Zamjeram Bug-ovcima što nisu stavili u novom Bug-u u top 111 freeware-a Xfire. To je najkorisniji dodatak gamerima i jedini program takve svrhe i izostavljanje njega u top freeware-u po meni znači ozbiljan propust. Iako je Xfire puno puta crackiran, puno puta neradi, chat je jedva dorastao svrsi, a opcija razgovaranja je lošija nego kad bih je ja radio, toliko ljudi ga koristi i jednostavno je postao nezaobilazan dodatak svakom gameru. Nadam se da će te razmisliti o mojoj kritici.