Jer mislite da je bug svakim izdanjem lošiji? zaključana tema

poruka: 178
|
čitano: 28.804
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Jer mislite da je bug svakim izdanjem lošiji?

Potpuno se slažem s tobom, mogao bih ga čak i prestat kupovati

17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

E da, sad sam se sjetio! Jel ima negdje za kupit prvi broj BUG-a?

Vidio na aukcije.hr    Čovjek traži min 100kn za njega
17 godina
protjeran
Jer mislite da je bug svakim izdanjem lošiji?

S kim se slazes?

Po meni najgori je broj onaj "plavi"

Ne znam zasto ali ne volim Blu-Ray preskup je ja volim obicne DVD-e xD

joke

Crazy nXc na Cod Uo serverima!!!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

kupio sam Bug za 4 mjesec i odličan je... onih 111 besplatnih programa je najbolja tema...po meni Bug bi trebao imati svaki put takva izdanja jer je bilo hardware ali nisu ni izostavili ni software

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bez straha za Bug, sve dok Denis mighty beren radi tu :p

Samo mu treba nabaviti modernu aparaturu za testiranje PSU-a. :)

P35 DS3P, E6700, 2x1Gb ZuperTalent C4 OC, Club3D 8800GT, barica 320GB+500GB, Raidmax Scorpio big tower, SilverStone Strider ST75F, BenQ FP93GX, Canon pixma 4300

17 godina
neaktivan

vidio sam najavu tih 111 free programa čini mi se kao dobra tema jedva čekam da ga kupim...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na žalost i ja se moram složiti.

Nekako  u  zadnje  vrijeme,  kad  kupim  Bug,  prelistam  ga  za  dvadeset  minuta. Onda  nađem  negdje  tri-četiri  teksta koji me jako zanimaju i njih pročitam. Nakon  toga  čitam  reda  radi.  Da završim do kraja kad sam već potrošio novce.

Nekako  mi  se  čini  da  sam  prije počeo listati, pa se odmah  začitao,  pa  ne  bi ispuštao  Bug  sat-dva  iz  ruke.

I  nekako  mi  se  čini  da  sam  tada  i  više  toga  mogao  naučiti.

Ne  mogu  reći  da  su  novine  loše.  To  sigurno  nisu.  Mogu  još  uvijek naći u njima stvari  koje  me  zanimaju  ili  su  mi  korisne,  ali  nekako se to razvodnilo.

I što se tiče hardwarea, što god sam kupio, kupio sam nakon čitanja raznih foruma  i  internetskih  rewieva.  Ono  što  pročitam  u  Bugu  mi  ne  da  informaciju  da li  dati  za  neki  komad  par  tisuća  kuna  ili  kupiti  drugi  koji  je  bolji.

Čak  i  kada  sam  kupovao  digitalni  fotić.  Nakon  tolikih  stranica  u  Bugu,  na  kraju  sam otišao  u  dućan  i  kupio  s  police,  jer  od  5000  u  novinama  opisanih  fotića  nijedan  nema  iole detaljniji  opis.

Moram  također  komentirati  bahatost  u  odgovorima  na pisma čitateljelja.

Ne  znam  da  li  je  potrebno  vrijeđati  i  ismijavati  ljude.  Ako  je  pismo  glupo  ne  mora ga  se  objaviti.  Sigurno  ima  i  pametnih  pitanja  i  komentara  čitatelja.

Volio  bi  isto  tako  više  softwarea,  i  više  programiranja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2008 23:29 (suko).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ljudi su obični novinari ili SSS(mislim na testere) pa i nije čudno da ne znaju napisat kvaliteten IT tekst, samo pokupe tzv. buzzworde koje čuju na raznim šminkerskim konferencijama

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2008 23:19 (petrol).
17 godina
petrol kaže...

Ljudi su obični novinari ili SSS(mislim na testere) pa i nije čudno da ne znaju napisat kvaliteten IT tekst, samo pokupe tzv. buzzworde koje čuju na raznim šminkerskim konferencijama

Pozdrav

Okej, što sad pak to znači - 'obični' novinari? A što SSS?
Kao prvo, za novinarstvo postoji fakultet i to ne lagan, dapače. I svaki prosječan diplomirani novinar bi i tebe i mene zajedno odr'o po pitanju pismenosti, gramatike, opće kulture i tome slično! Što se tematike tiče, bilo koja osoba, a pogotovo novinar profesionalac se može ukljućiti u bilo koju temu na svijetu i kvalitetno ju obraditi; kao prvo, uvijek će se konzultirati sa stručnjacima za temu o kojoj piše, a kao drugo nakon par godina iskustva u nekoj niši, znati će daleko više od osobe koja je tek završila faks (stručni za tu istu tematiku, ne mislim na novinarstvo).

Što se SSS tiče, ima ljudi koji su i sa završena nepuna četiri razreda osnovne škole puno pismeniji od mnogih fakultetski obrazovanih ljudi (imao sam prilike upoznati predstavnike obiju kategorija), tako da su obje ove tvoje primjedbe potpuno pogrešne i dapače uvredljive.

Pazi, gledam te!
17 godina
odjavljen
suko kaže...

Na žalost i ja se moram složiti.

Nekako  u  zadnje  vrijeme,  kad  kupim  Bug,  prelistam  ga  za  dvadeset  minuta. Onda  nađem  negdje  tri-četiri  teksta koji me jako zanimaju i njih pročitam. Nakon  toga  čitam  reda  radi.  Da završim do kraja kad sam već potrošio novce.

Nekako  mi  se  čini  da  sam  prije počeo listati, pa se odmah  začitao,  pa  ne  bi ispuštao  Bug  sat-dva  iz  ruke.

I  nekako  mi  se  čini  da  sam  tada  i  više  toga  mogao  naučiti.

Ne  mogu  reći  da  su  novine  loše.  To  sigurno  nisu.  Mogu  još  uvijek naći u njima stvari  koje  me  zanimaju  ili  su  mi  korisne,  ali  nekako se to razvodnilo.

I što se tiče hardwarea, što god sam kupio, kupio sam nakon čitanja raznih foruma  i  internetskih  rewieva.  Ono  što  pročitam  u  Bugu  mi  ne  da  informaciju  da li  dati  za  neki  komad  par  tisuća  kuna  ili  kupiti  drugi  koji  je  bolji.

Čak  i  kada  sam  kupovao  digitalni  fotić.  Nakon  tolikih  stranica  u  Bugu,  na  kraju  sam otišao  u  dućan  i  kupio  s  police,  jer  od  5000  u  novinama  opisanih  fotića  nijedan  nema  iole detaljniji  opis.

Moram  također  komentirati  bahatost  u  odgovorima  na pisma čitateljelja.

Ne  znam  da  li  je  potrebno  vrijeđati  i  ismijavati  ljude.  Ako  je  pismo  glupo  ne  mora ga  se  objaviti.  Sigurno  ima  i  pametnih  pitanja  i  komentara  čitatelja.

Volio  bi  isto  tako  više  softwarea,  i  više  programiranja.

slažem se s njim u svakom Bugu bi trebalo biti što više softvera kao u ovom za 4 mjesecSmijeh...možda i više a ne samo hardver...uredu je da bude hardvera ali kvragu nemože biti cijeli časopis o hardveru!!!Viče
17 godina
neaktivan

Da mi je vidjet neke kriticare ovdje da oni naprave informaticki casopis.

I  da  mi  je  vidjet  koliko  bi  taj  casopis  preživio  na  tržištu.

Ljudi  nemože  se  svima  udovoljit.

Moraju  pisat  o  razlicitim  podrucjima.

Ako  to  ne  naprave  i  pišu  recimo  samo  o  hardveru  ili  softveru  nece  sigurno  imat  toliko  kupaca.

A  u  krajnjoj  liniji  kupci  održavaju  casopis  na  životu.

Dakle  ovo  što  bi  mi  htjeli  možemo  i  dalje  htjeti.

Samo  sumnjam  da  cemo  ikad  dobiti.

C2D@3430mhz@1,35V,GA-P35-DS4,2x1gb Geil ultra 800mhz@980mhz@2,2V, Gigabyte radeon HD 3870
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

U ovaj novi Bug je odlican!

Zamjeram Bugu samo zbog "plavog" Buga....

Inace Bug fenomenalan!

Crazy nXc na Cod Uo serverima!!!

0 0 hvala 0
17 godina

Kupim bug kada mi se tema sviđa, nisam redovan (ni na faksu), a ne da njega kupujem, i tako da je mala vjerojatnost da se razočaram, a usto pregledam devede i ja zadovoljan, tako da uzmem neki drugi časopis ako mi je tamo zanimljivija tema i sl. Stvar je u tome što dosta toga na netu pročitam pa mi on dođe ko ponavljanje, ali volim kada oni testiraju grafičke, monitore, frižidereSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovaj zadnji broj je odličan. Ima svasta.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Iako ne mogu reći da je Bug lošiji, moram se osvrnuti na jedan zanimljivi trend.

Jednostavno prolistajte zadnjih par Bugova, velika većina hardvera unutra je bolesno skupa,

raznorazne bijesne mašine, kao ovaj Dellov od 36000 kuna, koga to zanima, jednog ili 2 čovjeka u Hrvatskoj

ko će to kupiti. Iliti procesor koji dođe 7000 kuna :P HAHA. Shvaćam potrebu za opisivanjem novog nadolazećeg

hardvera, ali malo si dignite zadnjih par Bugova i bacite poglede na recenzije hardvera. Rekao bih da je prosječni

kupac Buga više zainteresiran za recenzije hardvera koji STVARNO mogu kupiti, tipa Eee PC (još da neko skuži da je ovaj

komad hardvera kod nas postao hit preko noći), iliti laptopi do 10 somova, oni od 3,5,6,8 balbala. Šta će mi onaj od 36000

, slinit nad njime kad znam da bi mi trebalo godina dana rada i još na kruhu i vodi biti da ga dobijem.

Prosječni čitatelj Buga (i to je nadpolovična većina :)) ) je prosječan kupac kojega zanimaju samo jedna stvar. Što manje para potrošiti, to više muzike dobiti. Nemoguća misija ali ima nas koji se trudimo ipak.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2008 18:22 (Ian).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
 Bug je sa svakim novim izdanjem lošiji! Glupani, sve dobro što su mogli i znali - već su napisali! Baš me zanima do kada će trajati to srozavanje? Belji seBelji seBelji se

Metoda bacanja graha pokazuje 7-10 godina srozavanja, iza toga je sve nekako mutno.....Neodlučan
17 godina
odjavljen

LUXX zar nisi primjeti da je većina da bude više o softveru ili možda nisi?!Neodlučan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jesam jesam.
Al vidiš opet su ukusi razliciti.
Što se mene tice trebalo bi biti samo o Hardveru.
Al ja taj casopis ne radim pa me nije briga.
I dalje cu ga kupovat.
Ovako je po meni ok kak je sad.Otprilike pola pola.
17 godina
odjavljen
LUXX kaže...
Jesam jesam.
Al vidiš opet su ukusi razliciti.
Što se mene tice trebalo bi biti samo o Hardveru.
Al ja taj casopis ne radim pa me nije briga.
I dalje cu ga kupovat.
Ovako je po meni ok kak je sad.Otprilike pola pola.
 s tim se slažem časopis treba biti pola pola ne treba biti ni sve hardver niti sve softver....to govorim o samom početku...npr. usporedi sad Bug od 4mjeseca i Bug od 2mjeseca pa mi reci da su slični...ovaj iz 2 ima sve o hardveru a ovaj sad 4 ima podjednake teme...
17 godina
neaktivan

Vidim da su se ljudi smirili otkako je izašao novi broj. Nema više onako jako nezadovoljnih ljudi. Nadam se da će i sljedeći brojevi biti ovako dobri.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
suko kaže...

Vidim da su se ljudi smirili otkako je izašao novi broj. Nema više onako jako nezadovoljnih ljudi. Nadam se da će i sljedeći brojevi biti ovako dobri.

To je samo još jedan dokaz da se radi o teškim ovisnicima - daš im "šut" i odmah nastupi nirvana! Problem je što doza ne traje mjesec dana, pa onda nastupi apstinencijska kriza koja rezultira izljevima nekontrolirane mržnje i bijesa Belji seBelji seBelji se
17 godina
neaktivan

Sad smo sluzbeno BUGjunkies (to mi ide u potpis)!!

BTW niti meni se nije svidio 184, premda mi je tema broja bila full OK jer nisam znao nista o Blu-Rayu!!!!Cool

Double posters deserve to die!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Veliki Brat kaže:''

Kao prvo, za novinarstvo postoji fakultet i to ne lagan, dapače. I svaki prosječan diplomirani novinar bi i tebe i mene zajedno odr'o po pitanju pismenosti, gramatike, opće kulture i tome slično! Što se tematike tiče, bilo koja osoba, a pogotovo novinar profesionalac se može ukljućiti u bilo koju temu na svijetu i kvalitetno ju obraditi; kao prvo, uvijek će se konzultirati sa stručnjacima za temu o kojoj piše, a kao drugo nakon par godina iskustva u nekoj niši, znati će daleko više od osobe koja je tek završila faks (stručni za tu istu tematiku, ne mislim na novinarstvo).

Što se SSS tiče, ima ljudi koji su i sa završena nepuna četiri razreda osnovne škole puno pismeniji od mnogih fakultetski obrazovanih ljudi (imao sam prilike upoznati predstavnike obiju kategorija), tako da su obje ove tvoje primjedbe potpuno pogrešne i dapače uvredljive.''

Moj odgovor njima:

Kao prvo, nisam nikoga vrijeđao ako kažem da su ljudi obični novinari i SSS te se kao takvi ne razumiju detaljnu u računarstvo, kao drugo, nije istina da se bilo tko može razumijeti u bilo što samo ako to dobro obradi jer onda nam i ne bi trebali fakulteti nego bi se svi rađali pametni i lijepi, kao od majke rođeni,te kao treće, mislim da vam taj novinarski fakultet i nije nega predispozicija za bavljenje računarstvom, meni je logično da čovjek studira agronomiju ako se želi bavit poljoprivredom a ne da studira fiziku pa se ide baviti poljprivredom.

Pozdrav

17 godina

Ma dobar je bug, dobro služi za odmor očiju od ekrana (ako radiš na poslu na kompu + televizija + igre), a i radije bi njega nosio za čitanje na terasu ili u wc nego nekakav laptop Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
petrol kaže...

Veliki Brat kaže:''

Što se SSS tiče, ima ljudi koji su i sa završena nepuna četiri razreda osnovne škole puno pismeniji od mnogih fakultetski obrazovanih ljudi (imao sam prilike upoznati predstavnike obiju kategorija), tako da su obje ove tvoje primjedbe potpuno pogrešne i dapače uvredljive.''

Moj odgovor njima:

Kao prvo, nisam nikoga vrijeđao ako kažem da su ljudi obični novinari i SSS te se kao takvi ne razumiju detaljnu u računarstvo, kao drugo, nije istina da se bilo tko može razumijeti u bilo što samo ako to dobro obradi jer onda nam i ne bi trebali fakulteti nego bi se svi rađali pametni i lijepi, kao od majke rođeni,te kao treće, mislim da vam taj novinarski fakultet i nije nega predispozicija za bavljenje računarstvom, meni je logično da čovjek studira agronomiju ako se želi bavit poljoprivredom a ne da studira fiziku pa se ide baviti poljprivredom.

Pozdrav

Pa onda neka se osoba koja je završila elektrotehniku, informatiku, računarstvo, itd. bavi elektrotehnikom, informatikom, računarstvom, itd., a ne pisanjem tekstova. Pisanje (kvalitetnih) tekstova neka prepusti novinaru koji se specijalizira za određenu tematiku, jer u suprotnom dobiješ suhoparan, neduhovit tekst, koji naliči na čitanje tablice, pa onda to netko zapiše, a ja moram čitati.
Tako i kod nas na arhitekturi imamo profu iz mehanike koja je super u svom poslu, odlična inženjerka, jedna od najboljih u svojoj struci. Ali kao pedagog je koma, jer napiše skriptu, zatim ju kopira na folije, prikazuje tu istu skriptu preko grafoskopa na ploču i ... Čita s ploče! Čovječe, pa to mogu i sam napraviti. A onda se čudom čudi kada nitko pojma nema o mehanici Smijeh I da, još te traži da obavezno budeš na predavanjima i popisuje studente jer eto, studenti nekako vole izbjegavati njena predavanja. Pitam se zašto. Iznenađen

Pazi, gledam te!
17 godina
protjeran
Miro kaže...
suko kaže...

To je samo još jedan dokaz da se radi o teškim ovisnicima - daš im "šut" i odmah nastupi nirvana! Problem je što doza ne traje mjesec dana, pa onda nastupi apstinencijska kriza koja rezultira izljevima nekontrolirane mržnje i bijesa Belji seBelji seBelji se
 Vidim da i ti znas kako nam je tehnopucacima. Smrc, smrc, ode list.....

Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
suko kaže...

Smijeh e pa tako je to za 10 dana možemo opet očekivat nezadovoljstvo...
17 godina
neaktivan
Doppler kaže...

Osjtite li vi miris ljepila, snifate li BUG?

Da, prvo što napravim čim ga odmotam iz celofana, nema ljepše nego friški bug... Smijeh
Slažem se da su nekako teme lošije (nezanimljive) iz mjeseca u mjesec, a ne sjeda mi ni Petrić sa onim tzv. recenzijama na BugTVu, to su sve samo ne recenzije...
17 godina
neaktivan

Zamjeram Bug-ovcima što nisu stavili u novom Bug-u u top 111 freeware-a Xfire. To je najkorisniji dodatak gamerima i jedini program takve svrhe i izostavljanje njega u top freeware-u po meni znači ozbiljan propust. Iako je Xfire puno puta crackiran, puno puta neradi, chat je jedva dorastao svrsi, a opcija razgovaranja je lošija nego kad bih je ja radio, toliko ljudi ga koristi i jednostavno je postao nezaobilazan dodatak svakom gameru. Nadam se da će te razmisliti o mojoj kritici.

http://www.lan-wars.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
suko kaže...

Nije baš tako, bar ne s moje strane. Imao sam nekakve ispite pa nisam baš ni stigao čitati novi Bug, samo sam ga prolistao. Očekuj komentare kad položim menadžment (poslije 16.4.2008)
Uživaj

http://www.lan-wars.com/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice