a di ima taj bug 2 za kupit, jel ima na kioscima?
Poštovani,
BUG2 je u prodaji na kioscima do kraja mjeseca.
Ukoliko ga ipak ne bi pronašli na kioscima, slobodno se javite na mail pretplata@bug.hr.
Može se nabaviti kod nas u redakciji.
Pozdrav
a di ima taj bug 2 za kupit, jel ima na kioscima?
Poštovani,
BUG2 je u prodaji na kioscima do kraja mjeseca.
Ukoliko ga ipak ne bi pronašli na kioscima, slobodno se javite na mail pretplata@bug.hr.
Može se nabaviti kod nas u redakciji.
Pozdrav
Jel ima mozda netko onaj bon od 500 kn za poslat za iphone i galaxy s3?Placam 50 kn.
Po Splitu na trafikama viđam BUG2, češće nego Bug.
ako netko iz splita ima bon iz buga nek se javi na ppp! pliiiiz ili bar informacija di se jos moze nac danas san prosa sve trafike :(
ako netko iz splita ima bon iz buga nek se javi na ppp! pliiiiz ili bar informacija di se jos moze nac danas san prosa sve trafike :(
A teško da pred sami izlazak novog broja uhvatiš stari, trafike su povukle stare brojeve vjerovatno.
a nisan uopce isa za tim, sestri je crka 3gs, pa smo isli uzet novi na pretplatu za 650kn i rekla je ova sta radi da ima bon 500kn u bugu...steta, prosli broj kad je bila nagradna igra za graficku san kupija :(
a nisan uopce isa za tim, sestri je crka 3gs, pa smo isli uzet novi na pretplatu za 650kn i rekla je ova sta radi da ima bon 500kn u bugu...steta, prosli broj kad je bila nagradna igra za graficku san kupija :(
A za bon, ma i čudim se što će ti stari broj dan prije izlaska novog. :D
a da, ma sigurno neko ima bon a nije ga iskoristia, nek se lipo javi!
Ja baš danas bacio u smeće.
Ja ih imam, ali su u Zg...nema šanse da stignu do tebe do sutra...
ma sinoc san kupija 2 komada :)...dosa doma raspakira i u 11:59 isa odigrat nagradnu igru za huawei,lol, upisa podatke i nije ih primilo jer je upravo zavrsila lol 00:00......
ma sinoc san kupija 2 komada :)...dosa doma raspakira i u 11:59 isa odigrat nagradnu igru za huawei,lol, upisa podatke i nije ih primilo jer je upravo zavrsila lol 00:00......
A nista, sada bar imas dva komada proslomjesecnog Buga. :D