Izbor električnog romobila izdvojena tema

poruka: 70
|
čitano: 78.845
|
moderatori: XXX-Man, pirat, vincimus, Lazarus Long, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
neaktivan
Izbor električnog romobila

Planiram kupiti električni romobil, a za oko mi je zapeo MS Energy m10 s cijenom 2500kn. Isplati li se i ima li moža neki isplativiji do 3000kn. Također kakva su iskustva s njim?
Lp!

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Izbor električnog romobila

Ako ti se da riskirati sa Kineskom završnom obradom..

U ostalom imaš garanciju. Nekako mislim da sam i ja trebao uzeti taj E10 a ne Ninebot G30 Max..

11 godina
neaktivan

Treba mi romobil za na posao od Dubrave do Rudesa, cca 13 km u jednom pravcu. Hoce li me dobro protresti ako vozim sa punim gumama ili to i nije neki problem? Imam 85 kg.

Sto je bolje, imati zracne gume ili imati pune gume i romobil s amortizerima?

0 0 hvala 0
9 godina
DrTony kaže...

Treba mi romobil za na posao od Dubrave do Rudesa, cca 13 km u jednom pravcu. Hoce li me dobro protresti ako vozim sa punim gumama ili to i nije neki problem? Imam 85 kg.

Sto je bolje, imati zracne gume ili imati pune gume i romobil s amortizerima?

obzirom na naše nogostupe, bolje ti je pumpana guma, e sad obzirom na prelaske cesta/nogostup, bolje ti je puna guma ...

Ja sam vozio od Bestovja do Radničke (Auto Hrvatska) po Škorpikovoj-Zagrebačkoj i moram priznati da su nogostupi katastrofa, čak i dijelovi gdje su odvojeni nogostupi "parkići", užas ...

Da ne pričam o prijelazima kod semafora ...

15 godina
Pozdrav, molim preporuku romobila za gradsku voznju, mozda 2-3 km dnevno ne vise, al imam 110kg pa da mi nije bas neki jeftilen koji nece vuc po cesti..
Kakva su iskustva sa Unagi model one, oko 1000€ je cijena..
WHITE STONES VARAŽDIN
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina

ovo ti je moja preporuka, ja sam uzeo  EP-2 Pro prezadovoljan sam, bježi od romobila, kamikaze su na cesti, pogotovo s tvojom težinom.

https://engwe-bikes-eu.com/

0 0 hvala 0
15 godina
Hvala na preporuci..malo je specificna situacija potrebe mog romobila; da preciziram, vozio bih se od pregdrada do ulaza u grad, prakticki seoska, sporedna cesta i eventualno malo po krugu firme tako da mi nije neka tlaka promet i cestovni uvjeti..
WHITE STONES VARAŽDIN
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.3.2023 13:35 (Tincha).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Pozdrav ekipa.Nisam ljubitelj el romobila i sve to, ali žena si namjerava kupiti nekakav romobil do 4000kn odprilike.Tocnije,treba joj za posao od tocke A do tocke B. Cirka 10-15km daljine. Pa me zanima neka vaša preporuka sta uzeti, jer totalno smo neupuceni. I dal se stvarno treba regat to cudo? Ako da, koliko dodje registracija? Pa eto... Ako imate kakav prijedlog, savjet, super. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Trebao bi mi elektricni romobil koji ima nosivost do 150kg a da ga mogu kupiti u nekoj nasoj firmi na 24 rate i da nije preskup (znaci nista iznad 800 eura, nekakav best buy me zanima)

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
4 godine

Kada sam se vratio s godišjneg, stražnja guma na električnom romobilu mi je bila prazna. Gume su one tubeless. ne vidim da je guma igdje probijena samo se iz nekog razloga ispraznila. Što može biti uzrok tome i kako ponovno napumpati tu gumu jer kada je romobil odnesem na beninsku na pumpu - zrak samo prolazi između oboda gume i felge :S

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice