Vaši 3D mark vantage rezultati

poruka: 743
|
čitano: 188.510
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Onda ak već tamo imaš pristup onda pročitaj malo bolje...

istina čovjeku je kihnula grafa nakon 3 tjedna i on mene odmah stavio na blacklistu, nije mi niti PM poslao, a to smo mogli i tak riješit, očito je da on to nije htio rješit jer je tu djelovala viša sila...

uglavnom, ja sam njemu dao novce kolko ju je i platio i nije oštećen niti za jednu lipu i svejedno sam bannan zato jer sam čovjeku vratio lovu i zato ne spammaj bezveze a niti tome ovdje nije mjesto...imaš tamo brbljaonicu il kaj već i tamo možeš diskutirat ak očš

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Držite se teme!

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Vaši 3D mark vantage rezultati
microman kaže...

Citiram Jurky-a:

Ja neznam sto microman radi sa svojim 980X i R3E ali ovo je ko od sale odvaljeno 4.7 HT on sa noctuom NH-D14

Ovakav mi komentar nije sijeo najbolje, a posebice ne od timskog kolege.

Ja ne znam sto si se odmah namusio ako sam te spomenuo u postu, pa htio sam ti ukazati da to moze dosta bolje bez ikakvih problema a najmanje degradacija oko koji si se uhvato bezpotrebno.

Meni nikad nije bio problem prihvatiti da je neko izvukao bolji rezultat jer bar znam da se moze bolje i da se drugi put potrudim vise. Malo zafrkancije nikom nije skodilo pa neznam zasto bi sad i tebi. Pa i Celeta stalno zahebajem za gigu i on mene za asus i sl., i nikome nije pala dlaka s glave.

Do sad nikad nije bilo nikakvih problema izmedju nas, dapace bas ovakvim nazovi sprdnja postovima smo gurali jedno drugog u maxxmem benchu i niti je meni to smetalo a niti tebi ni celetu, lijepo smo se zabavili i sve 5.

I eto sad si nakon svega dignuo vantage sa 4.5 na 4.6 {#}, dakle poruka je imala ucinak. {#}

Bespotrebno se digla galama oko nicega.

Google is your friend
16 godina
Decki drzite se teme...
I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jedan moj update, rezultat je nikakav ali nije ni bitan, promjena ploče mi je donijela 150mhz cpu boost u vantageu, setup je u kućištu, mislim da kad malo zahladi vani da ću potegnut i ja svoj 930 4.6+ HT na zraku

Za sada 4536

http://img607.imageshack.us/img607/4164/vantage4536ht.jpg

clock2much
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
protjeran

Zaš je meni skor porastao značajno otkad sam ugradio da mi PhysX grafa GT240 vrtila?

Bez voltmodanja, samo core na 830..xD Bez voltmodanja, samo core na 830..xD
im so ugly thats ok cos so are you broke our mirrors
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cele303 kaže...

Jedan moj update, rezultat je nikakav ali nije ni bitan, promjena ploče mi je donijela 150mhz cpu boost u vantageu, setup je u kućištu, mislim da kad malo zahladi vani da ću potegnut i ja svoj 930 4.6+ HT na zraku

Za sada 4536

Jel ja to dobro vidim il mi se samo čini da ti je Vcore na 1,53v?
I'll be back
17 godina

Krivo vidiš, piše 1.52V što je manje od 920 4510 1.55V od Jurky-a :)

clock2much
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
microman kaže...
Cele303 kaže...

Za sada 4536

Jel ja to dobro vidim il mi se samo čini da ti je Vcore na 1,53v?

Poceo je i cele da ga lozi {#}

ali nikako da vidim asus bios 5870, morat cu uredovat {#}

Google is your friend
17 godina

Jurky, radi s njom što god ti srce želi, ako ćeš ju i skurit nije bed samo da se ne vidi neko oštećenje da prođe reklamaciju...

microman, ako ti ne treba moje vodeno hlađenje volio bi se opet malo igrat s njim pa ako mi ga možeš vratit, a i da testiram tu pumpu da vidim što je s njom, ima još jamstvo u ekw u Ljubljani

clock2much
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Cele303 kaže...

Jurky, radi s njom što god ti srce želi, ako ćeš ju i skurit nije bed samo da se ne vidi neko oštećenje da prođe reklamaciju...

Cele ne tresi se, bar joj hladno nece biti {#}

Vratit ce se ona ziva i zdrava, zahvaljujem jos jednom na dosadasnjoj suradnji.

Google is your friend
16 godina
protjeran
Jurky kaže...
Cele303 kaže...

Cele ne tresi se, bar joj hladno nece biti {#}

Vratit ce se ona ziva i zdrava, zahvaljujem jos jednom na dosadasnjoj suradnji.

vidim da si u tome non stop.. kolko bi mi okvirno trebalo napona na v core za 4,5ghz na mojoj konfi?za 4,3 trazi 1.4 v preko 1.4 mi pocinje crveno..

15 godina
neaktivan
dokly kaže...

vidim da si u tome non stop.. kolko bi mi okvirno trebalo napona na v core za 4,5ghz na mojoj konfi?za 4,3 trazi 1.4 v preko 1.4 mi pocinje crveno..

ispod 1.5V ne moras ni pokusavati za 4.5 ako ti je za 4.3 1.4V, inace ako ti je setup u kucistu nemoj se ni truditi jer to zalman nece moci ohladiti......

meni je za 4.5 na i7 920 trebalo 1.55V, setup van kucista, ispod klime, 2x1900 vent na True i onda je tek moglo proci vantage....., u kucistu je max bio 4.35ghz sa 1 ventilatorom.....

Mislim da ti se neisplati sa tim zahebavat dok vani nepadnu temperature ispod 0 pa da onda probas........

Google is your friend
16 godina
neaktivan
Jurky kaže...

Mislim da ti se neisplati sa tim zahebavat dok vani nepadnu temperature ispod 0 pa da onda probas........

Počni, počni. Da vidiš šta ce Cele napraviti sa mojim 980X. Ja nisam baš najbolji u 2D benchmarcima pa cu Cele-u dat priliku da ti napravi konkurenciju{#}

A za sutra ti spremam još jedno 3D iznanađenje{#}

I'll be back
15 godina
neaktivan
microman kaže...

Počni, počni. Da vidiš šta ce Cele napraviti sa mojim 980X. Ja nisam baš najbolji u 2D benchmarcima pa cu Cele-u dat priliku da ti napravi konkurenciju{#}

iznenadjenja su uvjek dobrodosla ..... hehe, ocekujem 4x5870{#}

u 2d na zraku nema ni cele sto traziti, ali eto vidjet cemo kako ce se ponasat u spi-u kod Cele, mozda otkrije stokod sto mi je promaklo......

Google is your friend
16 godina
neaktivan
Jurky kaže...
microman kaže...

iznenadjenja su uvjek dobrodosla ..... hehe, ocekujem 4x5870{#}

u 2d na zraku nema ni cele sto traziti, ali eto vidjet cemo kako ce se ponasat u spi-u kod Cele, mozda otkrije stokod sto mi je promaklo......

LOL. Ja očekujem GTX580{#} pa da malo još zaradim globalnih bodova.

Nema veze sve to ljepo doprinosi BUG timu, a još bum dao CELE-u priliku da me prođe.{#}

I'll be back
15 godina
neaktivan
microman kaže...

LOL. Ja očekujem GTX580{#} pa da malo još zaradim globalnih bodova.

Nema veze sve to ljepo doprinosi BUG timu, a još bum dao CELE-u priliku da me prođe.{#}

Od tebe ocekujem 4x5870 :))) ja sam gotov sa 5870.....

Davno je cele kod sebe imao ubojicu bodova na zraku (920), ali mu nije dao shansu :))), sad nek se nateze sa 980X u 2d na zraku mozda uvati cca 2.3 boda :))))

Ali ko ce ga sad slusat kad giga razvali asusa u spi 32m.......{#}

Treba sve skupit na jednu hrpu i pocet sa laganim tusiranjem i prskanjem, druge nema.{#}

Google is your friend
16 godina
neaktivan
Jurky kaže...

Treba sve skupit na jednu hrpu i pocet sa laganim tusiranjem i prskanjem, druge nema.{#}

The War Has Begun{#}

I'll be back
16 godina
Microman se nesto raspistolji sa grafama, novi cilj je biti prvi u svim kategorijama grafa na zraku, dok jurky kupuje avionsku kartu za skandinaviju jer je cuo da je tamo -30c u ovom zimskom razdoblju (koje poxinje i isto vrijem kada i prva bozina reklama) samo da vi izvuko koji mhz iz proca :D
I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zaki kaže...
Microman se nesto raspistolji sa grafama, novi cilj je biti prvi u svim kategorijama grafa na zraku, dok jurky kupuje avionsku kartu za skandinaviju jer je cuo da je tamo -30c u ovom zimskom razdoblju (koje poxinje i isto vrijem kada i prva bozina reklama) samo da vi izvuko koji mhz iz proca :D

Jurky se je na krive Mhz usredotočio na procesoru. Ima nešt bitnije što radi veču razliku nego 100Mhz više na jezgrama.

A u Skandinaviji mu ni Hladnjak nije potreban.{#}

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 22:18 (microman).
17 godina
Jurky kaže...

ispod 1.5V ne moras ni pokusavati za 4.5 ako ti je za 4.3 1.4V, inace ako ti je setup u kucistu nemoj se ni truditi jer to zalman nece moci ohladiti......

meni je za 4.5 na i7 920 trebalo 1.55V, setup van kucista, ispod klime, 2x1900 vent na True i onda je tek moglo proci vantage....., u kucistu je max bio 4.35ghz sa 1 ventilatorom.....

Jurky kaže...

Jurky kaže...

Davno je cele kod sebe imao ubojicu bodova na zraku (920), ali mu nije dao shansu :))), sad nek se nateze sa 980X u 2d na zraku mozda uvati cca 2.3 boda :))))

Ali ko ce ga sad slusat kad giga razvali asusa u spi 32m.......{#}

Ovoliko puta me se nije spomenulo ne znam kad :)

Prvi citat:

UD5 i R3E sa 930 ~4.36 HT - setupovi izvan kućišta + ventovi

UD7 4.53 HT - setup u kućištu, nikakve klime i bakrači {#}

Drugi citat:

Već smo testirali UD7 vs R3E - UD7 brža 2 sekunde bez boostera i waze u istim uvjetima, kako ne koristiš booster pri max oc promakla ti je UD7 {#}

Treći citat:

Koliko se sjećam moj 930 je bio bolji u 32M i od tvog 920 i od tvog 930, tih par bodova na hwbotu mi ne znači nešto, bitniji mi je rez

Već me slušaš o Gigi {#}

PS. Jesam ti kad rekao koliko je UD7 bolja od R3E? {#}{#}

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 22:20 (Cele303).
15 godina
neaktivan
Cele303 kaže...

Treći citat:

Koliko se sjećam moj 930 je bio bolji u 32M i od tvog 920 i od tvog 930, tih par bodova na hwbotu mi ne znači nešto, bitniji mi je rez

Već me slušaš o Gigi {#}

PS. Jesam ti kad rekao koliko je UD7 bolja od R3E? {#}{#}

Pocelo je vec a zec u sumi jos{#}

Jedva cekam tvoje rezultate u vantageu hihi, barem je tu r3e brza od ud7, a na tom si podrucju ko ja i microman u spi-u, mada sam se ja malcice popravio :))

Inace na kojoj ploci imas najbolji 32m sa 930, hmmm, lol

Do you have some bclk problems with UD7, sigurno si zaboravio kako izgleda 230+ {#}

Ajde bar ti sad sa 980X nece trebat 220+.

Iden ca zvat asusa da da neki ucinkovitiji bios za spi, heba ih booster.....

edit: micromane ako ti fali koja 5870 za quad cross moja je slobodna

Google is your friend
16 godina
neaktivan
Jurky kaže...

Pocelo je vec a zec u sumi jos{#}

1.Jedva cekam tvoje rezultate u vantageu hihi, barem je tu r3e brza od ud7, a na tom si podrucju ko ja i microman u spi-u, mada sam se ja malcice popravio :))

Inace na kojoj ploci imas najbolji 32m sa 930, hmmm, lol

2.Do you have some bclk problems with UD7, sigurno si zaboravio kako izgleda 230+ {#}

Ajde bar ti sad sa 980X nece trebat 220+.

Iden ca zvat asusa da da neki ucinkovitiji bios za spi, heba ih booster.....

3edit: micromane ako ti fali koja 5870 za quad cross moja je slobodna

1. Ja se ni ne pokušavam popraviti. Naprosto me to twkanje OS-a odbija, a bez toga nema ni rezultata.

2. Kod i7 980X visoki BCLK ne predstavlja ama baš ništa. Na QPI/DRAM ima visoki množitelj pa je moguče dobit visoki takt bez posezanja za 200+BCLK.

3. Polako prvo jedna pa onda kasnije po potrebi dvije

I'll be back
17 godina

TomoR - 15609; 5850 @ 920/1200, zrak; Phenom II X4 940BE @3,8GHz, zrak

RAM na stock postavkama, ostatak u Moj PC, Win 7 64-bit.

http://ad-infinitum.biz.hr/index.php Hrvatska Star Trek Online Flota
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Sa top liste za sad najbrži setup Buga... Velika zahvala Jurkyu na posudbi 980X zvijeri i jedne 5870... Respect {#}

i7 980X 4.64 GHz

Noctua NH-D14

Gigabyte X58A-UD7

3x2GB Super Talent Project X 2000MHz 7-7-7-21 1.65V

3x Ati 5870

I sve to u loadu je gurao Corsair TX 850W

score 45201

Sapphire 5870 je najviše kočila dok je VTX3D 5870 nevjerojatno moćna

Par slikica.... :)

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 1:30 (Cele303).
Moj PC  
14 0 hvala 7
15 godina
neaktivan
Cele303 kaže...

Sa top liste za sad najbrži setup Buga... Velika zahvala Jurkyu na posudbi 980X zvijeri i jedne 5870... Respect {#}

i7 980X 4.64 GHz

Noctua NH-D14

Gigabyte X58A-UD7

3x Ati 5870

score 45201

Svaka cast {#}, vjerujem da se trebalo dobro pomucit sa ovaj score, i ukrotit tri podivljale bestije......{#}

I jesam li ti reka da ces se zakacit na 3D kad tad, evo sad je i 980X na zraku postao kocnica u ukupnom scoreu {#}

Keep pushing..... {#}

Google is your friend
16 godina
neaktivan
Cele303 kaže...

i7 980X 4.64 GHz

Noctua NH-D14

Gigabyte X58A-UD7

3x Ati 5870

score 45201

Super score. Respect.

No neće bit dugo najbolji na BUG-u. Za dva tijedna stiže druga GTX580, a onda mili moji kuda koji{#}

I'll be back
17 godina

Nisam očekivao da će procesor biti prvo usko grlo, treba ga bolje ohladit da ne koči rezultat jer grafičke imaju bolji score od overall scorea

clock2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hyperion kaže...
Hyperion kaže...

Hyperion - 18893 , Nvidia GTX 570 @ 820/1000, zrak ; x6 1075T @ 3210MHz, zrak

Update:

Hyperion - 21686, Nvidia GTX570 @ 800/1000, zrak ; x6 1075T @ 4017MHz, zrak

EDIT1:

Hyperion - 23183, Nvidia GTX570 @ 880/1000, zrak ; x6 1075T@ 4204MHz, zrak

EDIT2:

Hyperion - 23533, Nvidia GTX570 @ 900/1050, zrak ; x6 1075T@ 4233MHz, zrak

Kvragu još sam 100 bodova da stignem Xyana i njegovu GTX480 XD

Hyperion, gpu score ti je veći od cpu scorea pa dobivaš slabiji overall score... Da bi izvukao što veći cpu score potrebno je

1. overclockati nb što više možeš, ovisno o primjerku i matičnoj 2900 bi trebao potegnuti sa najviše 1.35v cpu-nb, moj je bio stres stabilan na nb 2925 sa 1.30V cpu-nb naponom ali na fx chipsetu, 890gx nije mogao preko 2700 stres stabilan

2. overclockati ht link čime ćeš povećati propusnost za 3D (za 2D nije bitan), ploče službeno podržavaju 2600, može i više ali probaj ga dignut bar jedan multi gore preko 2000

3. ako već nisi registriraj se na hwbot, uđi u bug.hr team i počni slati svoje overclock rezultate, kad ionako voliš benchat jedan submit nije strašan a doprinosiš sebi i timu

clock2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cele303 kaže...

Hyperion - 23533, Nvidia GTX570 @ 900/1050, zrak ; x6 1075T@ 4233MHz, zrak

Kvragu još sam 100 bodova da stignem Xyana i njegovu GTX480 XD

Hyperion, gpu score ti je veći od cpu scorea pa dobivaš slabiji overall score... Da bi izvukao što veći cpu score potrebno je

1. overclockati nb što više možeš, ovisno o primjerku i matičnoj 2900 bi trebao potegnuti sa najviše 1.35v cpu-nb, moj je bio stres stabilan na nb 2925 sa 1.30V cpu-nb naponom ali na fx chipsetu, 890gx nije mogao preko 2700 stres stabilan

2. overclockati ht link čime ćeš povećati propusnost za 3D (za 2D nije bitan), ploče službeno podržavaju 2600, može i više ali probaj ga dignut bar jedan multi gore preko 2000

3. ako već nisi registriraj se na hwbot, uđi u bug.hr team i počni slati svoje overclock rezultate, kad ionako voliš benchat jedan submit nije strašan a doprinosiš sebi i timu

Ok bum probao, sam mi reci čem služi cpu vdda? Prvi put to vidim, def. je 2,5V, ja ga stavio na 2,6V.

NB sam vidio na ovoj ploči da nekima ide na 3GHz sa 1,5V cpu-nb. Nisam znao da HT link uopće utječe na score tj. išta.

Memorija podnosi bez problema 1700MHz, a i više sa 1,65V 9-9-9-24  1T.

Baš sam razmišljao danas o registriranju na taj HWbot.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice