I jedan malo stariji rezultat
Asus Ares
Ej!;)
Ti si imao ASUS Ares?
Vidim oko 25k marksa? Nego dns sam čitao novi Vidi i tamo je ARES po cijeni 10500kn samo su stavili ss sa rezom preko 30k
Asus Ares
Ej!;)
Ti si imao ASUS Ares?
Vidim oko 25k marksa? Nego dns sam čitao novi Vidi i tamo je ARES po cijeni 10500kn samo su stavili ss sa rezom preko 30k
Asus Ares
Ej!;)
Ti si imao ASUS Ares?
Njega ode koci C0 primjerak procesora i7 940, a 3dmark ovisi dosta o procesoru, tako da su rezultati ok
nisam siguran ali mislim da nemaju mogucnost software voltmoda, pa ide koliko ide....po netu gledam da ide i na 1Ghz za bench...pod stock naponom naravno
edit: sad vidim da ova se rusi iznad 950, jbg onda su oni na testovima imali bolje primjerke
Voltmodat grafe nisam htio. A opet tu se radi o dvije kartice pa postoji mogućnost da jedna neće više.
Iako vidim da su i na Guru3D došli do tako nekih 950MHz.
Asus Ares
Ej!;)
Ti si imao ASUS Ares?
Da, imao sam se prilike nakratko poigrat grafom.
Rezultat jako ovisi o driverima i o procesoru. Ne znam koji su oni procesor koristili i na kojim taktovima te koju verziju drivera.
Recimo ovo je rezultat od pred dva mj i od tada su se i driveri osjetno poboljšali što sam imao prilike i sam vidjeti. Sada recimo sa zadnjim driverima dvije HD5870 dobrano oderu Ares sa starim driverima na istom sistemu.
Dalje kao što je netko i spomenuo, posjedujem ES i7 940 koji je na žalost vrlo slab OC-er, pa je i to kočnica.
Intel Core i7 940 @3,8GHz + 2x HD6870 CF
http://www.pohrani.com/f/2/zK/nNXom2h/2x-hd6870-cf-oc.jpg
Asus Ares
http://www.pohrani.com/f/2q/e1/2X0k1q9n/capture.jpg
http://service.futuremark.com/resultComparison.action?compareResultId=2430716&compareResultType=19
sli ftw.. nema isplatljivije kartice do gtx 460 768 mb.. NEMA!!
Intel Core i7 940 @3,8GHz + 2x HD6870 CF
http://www.pohrani.com/f/2/zK/nNXom2h/2x-hd6870-cf-oc.jpg
Asus Ares
http://www.pohrani.com/f/2q/e1/2X0k1q9n/capture.jpg
http://service.futuremark.com/resultComparison.action?compareResultId=2430716&compareResultType=19
sli ftw.. nema isplatljivije kartice do gtx 460 768 mb.. NEMA!!
Dobre su to grafe. Imao sam prilike probati par komada kako 768 tako i 1GB kao i trpat ih u SLI.
Sad ovo tvoje je dosta navijeno a i CPU ti radi na preko 4,2 GHz koliko vidim, stoga je normalno da imaš toliki score.
Samo da ti dočaram kolika je kočnica CPU takt u 3DM
Ovo je score dviju stock GTX460 768 u SLI-u na toj konfi s i7 940 na 3,8
ovo gore su 2 radeona 6870 jel? .. samo usporedi cjenu 2 gtx 460 za 2600kn ili 2 r 6870 za 4000 kn...
cpu je 4270.. kad uzmem drugi cooler probat cu ga netjerat na 4.5 pa probit makar 29k..
Ne kužim di je sad problem? Kaj si toliko nabrijan?
Nitko nije spominjao cijene niti isplativost. Samo sam stavio rezultat. Ti si uploadao svoj i to je to. Naveo sam razlike i ne vidim di je sad problem.
btw dvije gtx 460 768 koštaju cca 2300, a dvije HD6870 cca 3500. Barem prema trenutnom stanju na tržištu.
neznaš stavljat sliku
neznaš stavljat sliku
Znam. Evo jedna samo za tebe.
P.S ''ne znaš'' se piše odvojeno.
jesu ono tvoje 6870 ili je to sa neta?
jesu ono tvoje 6870 ili je to sa neta?
Na ovo ne znam dal da se smijem ili da se osjećam uvrijeđenim
Vidi se da ne znaš tko sam. Pa ovako rezultati nisu s neta. A jesu li kartice u mom privatnom vlasništvu - nisu. Jesu li bile u mojim rukama - jesu. Jesam li ja testirao - jesam.
Nadam se da sam odgovorio na tvoje pitanje.
Off topic
Wolverine vidim da si se ponovno aktivirao na bug-ovom forumu, šta ti bi s obzirom da je PCE tvoja glavna baza a tamo te svi jako dobro znaju? Uglavnom ako je to za stalno onda mi je jako drago jer će bug-ov forum dobiti još jednog iskusnog i, sada skomno
, pametnog člana
.
Off topic
Wolverine vidim da si se ponovno aktivirao na bug-ovom forumu, šta ti bi s obzirom da je PCE tvoja glavna baza a tamo te svi jako dobro znaju? Uglavnom ako je to za stalno onda mi je jako drago jer će bug-ov forum dobiti još jednog iskusnog i, sada skomno
, pametnog člana
.
Hvala na lijepim riječima. Osobno nemam baš puno vremena a kada ulovim navratim samo da bacim oko što se događa. Kada imam vremena i inspiracije onda i napišem koju mada ima i ovdje dosta članova koji mogu i znaju. Evo to bi bilo to od mog OT-a. Ipak je ovo primjerenije za PM.
Off topic
, pametnog člana
.
review i testovi uvijek dobro dođu,samo se treba nekako dočepat hardveraja ili ga kupit
nekako se svi pcekspertovci počeli selit na BOL,a donedavno se vrijeđalo sa "okupljalištem fejsbuk generacije"
Što reći Jurky, respect, totalna zvijer od proca :inlove: Pomeo si pod sa micromanovim 980X, bojim se da mu najavljeno balkoniranje na -1°C neće pomoći previše :D
Jedva čekam tvoje ostale benchmarke :thumbup:
I naravno pohvale Noctui koja se genijalno nosi i sa high end vodenim hlađenjima :s
nemoj biti tolko siguran ;)
Znam ali tebi je sigurna voltaza 1.42-1.45 koliko si reko na 4.5 a umene je 1.488V na 4.7, ja nevidim u cemu je razlika izmedju tvoje sigurne i moje nesigurne voltaze :))) Ili mislis da ce se skuriti proc sa 70 stupnjeva na jezgri :))) Neznam na mom pise extreme a na tvom.... ??? hehe
Znam, ja cu se zadnji smijati i s noctuom i sa LN2
Znam ali tebi je sigurna voltaza 1.42-1.45 koliko si reko na 4.5 a umene je 1.488V na 4.7, ja nevidim u cemu je razlika izmedju tvoje sigurne i moje nesigurne voltaze :))) Ili mislis da ce se skuriti proc sa 70 stupnjeva na jezgri :))) Neznam na mom pise extreme a na tvom.... ??? hehe
LOL. ti si se previše ufurao u taj OC hobi. Dam se kladit da nemožeš nočima spavat dok ne skineš onaj wPrime score. Uostalom šta čekaš sa time?
Samo se ti smij, a ja ču se smijati kad tvoj bude degredirao pa nečeš ni na 4,2Ghz moč odvrtit.
LOL. ti si se previše ufurao u taj OC hobi. Dam se kladit da nemožeš nočima spavat dok ne skineš onaj wPrime score. Uostalom šta čekaš sa time?
Samo se ti smij, a ja ču se smijati kad tvoj bude degredirao pa nečeš ni na 4,2Ghz moč odvrtit.
Pa na tom naponu nema šanse da degradira...
A sad ako bu se dugo igral sa LN2...moguće
nemoj biti tolko siguran ;)
Joj što volim ovakve komentare pce dotepenaca... Dobio si ban na pce pa si ovdje došao migat, ajde pokaži nam onda svoj 980X na vodi, prosvijetli nas...
LOL. Vi ste stvarno ozbiljni, ja sam mislio da je Overclocking za gušt i zahebanciju, al vi ste stvarno protivnički nastrojeni.
Heh evo me na vikendici berem masline. Inace 4.5 linx stabilan sa HTom, mislis li da je tvoj wprime neki problem??? hehe ide ovo na 4.8 wprime na zraku sigurno za vise cemo vidit. Degradacija na 1.488 loool...... Neznam sto si se nabrusio nevidim razloga za to.... Ako sam sto zahebo reci jer ja nevidim u cemu je problem....
Pa čekaj malo, naš član tima napravi odličan rezultat sa tek kupljenim procesorom i umjesto da mu se čestita tu se nabacuju migovi bez vlastitih screenshota, a ti micromane bi sigurno potegnuo više da možeš tako da mi nije jasna ona izjava da ćeš se smijat kad mu degradira procesor jer koliko vidim ti si koristio 1.45v za 4500 a Jurky 1.49v za 4700, ako će njemu degradirat bome će i tebi, ako je sve zabava i gušt zašto potezat pitanje degradacije?
Pa čekaj malo, naš član tima napravi odličan rezultat sa tek kupljenim procesorom i umjesto da mu se čestita tu se nabacuju migovi bez vlastitih screenshota, a ti micromane bi sigurno potegnuo više da možeš tako da mi nije jasna ona izjava da ćeš se smijat kad mu degradira procesor jer koliko vidim ti si koristio 1.45v za 4500 a Jurky 1.49v za 4700, ako će njemu degradirat bome će i tebi, ako je sve zabava i gušt zašto potezat pitanje degradacije?
Citiram Jurky-a:
Ja neznam sto microman radi sa svojim 980X i R3E ali ovo je ko od sale odvaljeno 4.7 HT on sa noctuom NH-D14
Ovakav mi komentar nije sijeo najbolje, a posebice ne od timskog kolege.
Citiram CELE-a:
Pomeo si pod sa micromanovim 980X, bojim se da mu najavljeno balkoniranje na -1°C neće pomoći previše :D
A ovaj komentar mi je sijeo još manje, a posebice od osobe koja je duplo starija od mene.
Spominje me se u dva navrata bez ikakvog razloga i to ne pozitivno več ispada da sam glup pa neznam proc stavit na 4,7Ghz.
I ako je 200Mhz(sada 100Mhz) pometanje poda onda stvarno više nemam komentara.
Samo da se zna ja nemam niakve namijere natijecat se sa Jurky-om ili biti mu konkurencija. Ja stvarno neznam šta ste vas dvoje zamislili
Pa ako ti možeš napisati pod grafičkim temama da jedna grafa mete pod s drugom kada su razlike par fps zašto ja ne bi napisao da jedan procesor mete pod s drugim pogotovo kad su isti batchevi u pitanju?
Pa ako ti možeš napisati pod grafičkim temama da jedna grafa mete pod s drugom kada su razlike par fps zašto ja ne bi napisao da jedan procesor mete pod s drugim pogotovo kad su isti batchevi u pitanju?
Pa u nekoj zahtjevnoj igri tipa Crysis,Metro par FPS je dost velika razlika...
A sad dva ista procesora 100Mhz je mala razlika i ne bi se baš složil s tobom...
mislim da je DomagojX dobio ban na PCE jer je nešto muljao na tržnici...spominju se neke optužbe za prijevare kupaca...više informacija potražite na forumu PCE
oprez pri trgovini sa njime
Prodao sam mu VenomusX-a i sve je bilo ok. Našli smo se on meni pare, a ja njemu cooler.
Prodao sam mu VenomusX-a i sve je bilo ok. Našli smo se on meni pare, a ja njemu cooler.
ma više je tu igrača uključeno šta se tiče grafičke na PCE...spominju se i namjerna spaljivanja
tko ima pristup tržnici na PCE može čitat u podforumu Prljavi,zli i neodgovorni trgovci
sve više bananih sa PCE prelaze na BOL...a ima svakakvih varalica