Šta ću imat više score onda?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne nego PUUUUUUNOOOOOOO niži.
Ne, imat ćeš manji ali običaj je da se PhysX isključuje u postavkama prilikom Vantagea jer imaš viši score od normalnog.
Sry nisam našao gdje isključit PhysX?
Hehe vidi se da je dosta prošlo od kad si imao Nvidiu.
Uglavnom odi na Nvidia Control Panel i tamo sa ljeve strane imaš opciju Physx, klikni na tu opciju i vidit češ da je stavljeno pod Auto ti samo trebaš promijenit na CPU.
Hehe vidi se da je dosta prošlo od kad si imao Nvidiu.
Uglavnom odi na Nvidia Control Panel i tamo sa ljeve strane imaš opciju Physx, klikni na tu opciju i vidit češ da je stavljeno pod Auto ti samo trebaš promijenit na CPU.
EVO GA!!! Ponosan na novu nVidia u kučištu...!!!
Sry nisam našao gdje isključit PhysX?
A zasto da lik iskljuciva psyhsix ako njegova grafa podrzava tu tehnologiju i vrti je umijesto da to cpu odradjuje.....To je dio sposobnosti i prednosti nvidijine grafe i nikako mi nemoze uc u glavu da on to treba iskljucit da bi kao njegova grafa pokazala prave rezultate...pravi rezultati su oni sa ukljucenim physxom a ne oni sa iskljucenim.....
Any way here we go
Tako je...!!!
Kad si ju nabio sa tim overclockom
lol
Imaš bolji CPU isto i njega se isto da clockat ja moga neda se preko 3.60GHz na zraku.
Nemoj da moram po vodeno hladjenje u Rijeku
@microman de reci mi dali da ugradim Gt240 kao PhysX karticu pored ove moje nove "zvjerke"
Inače od grafičke obrade ne bavim se ničim osim gamingomsad trenutno rokam novi MOH 2010 ima i tu PhysX da vidim
o čemu se zapravo radi?
Kad si ju nabio sa tim overclockom
lol
Imaš bolji CPU isto i njega se isto da clockat ja moga neda se preko 3.60GHz na zraku.
Nemoj da moram po vodeno hladjenje u Rijeku
@microman de reci mi dali da ugradim Gt240 kao PhysX karticu pored ove moje nove "zvjerke"
Inače od grafičke obrade ne bavim se ničim osim gamingomsad trenutno rokam novi MOH 2010 ima i tu PhysX da vidim
o čemu se zapravo radi?
možeš probat da ti nestoji bezveze ali gt240 je slaba za fiziku...meni 8800gt na mafii nije vrtila fiziku(odjeće) kako spada
lol
Da vidiš piše ovdje na game-debate pod system requirements za Mafiju 2 da treba recommended nVidia GTX285 ili jača kartica samo za PhysX, a za igru treba GTX480!!!??? LOL
o.c.
Mafia 2 Video Cards and resolution: APEX High settings
Minimum: NVIDIA GeForce GTX 470 (or better) and a dedicated NVIDIA 9800GTX (or better) for PhysX
Recommended: NVIDIA GeForce GTX 480 for Graphics and a dedicated NVIDIA GTX 285 (or better) for PhysX NVIDIA GPU driver: 197.13 or later.
Kakve su to igre počeli raditi? Trebaš komp kutiju od 2000€ minimum da moš Mafiju 2 igrat ili M2033 dns? core i7 OC+dvije grafe GTX480 i GTX285
samo to ti dođe 2500+3500+3000+ostalo
Meni je Mafia2 čist uredno radila sa dvije GTX460 i jednom 9800GT(512mb) za Physx.
ot
lol Pa šta ti to tebi nije puno para više...?
2xGTX460 i 9800GT ove dvije po 1700-1800kn je 3500kn i jedna 9800GT je koliko oko 700-800kn pa ti računaj...!?
Samo na grafe 4 i pol soma kuna da je Mafija 2 "čisto uredno radila..."
To ti ja i govorim, kakav to HW trebaš tebi ne kažem ništa jer i ja radim pa si mogu priuštiti ko i ti malo skuplje komponente
iako ja ne mjenjam komp 4-5 gdn (grafe jedinoxD) kakav HW da vrtiš neke shootere, gle Mafia II, Crysis, Crysis Warhead, Metro2033 su nedostižne bez takvog HW skupog jedino na DX10 i medium, 1280 rezi
pa ti kupuj pa poslije igraj doma sa smanjenim detaljima ko da su te pokrali u gameshopu ne prodali igru. Ima još naslova da ne duljim!
Po meni ovo jedino potiče na piratizaciju softvera i bijes kod gamera
ot
2xGTX460 i 9800GT ove dvije po 1700-1800kn je 3500kn i jedna 9800GT je koliko oko 700-800kn pa ti računaj...!?
To ti ja i govorim, kakav to HW trebaš tebi ne kažem ništa jer i ja radim pa si mogu priuštiti ko i ti malo skuplje komponente
iako ja ne mjenjam komp 4-5 gdn (grafe jedinoxD) kakav HW da vrtiš neke shootere, gle Mafia II, Crysis, Crysis Warhead, Metro2033 su nedostižne bez takvog HW skupog jedino na DX10 i medium, 1280 rezi
pa ti kupuj pa poslije igraj doma sa smanjenim detaljima ko da su te pokrali u gameshopu ne prodali igru. Ima još naslova da ne duljim!
microman dobiva te grafe od poznanika pa ih testira,ne kupuje sve te grafe
Ja ne namjeravam ništa testirati. Samo vrtim benchmarkove doma kad neš dobim ili kupim novo (ili kad clockam šta radim vrlo rado:D)
A ta računica radi tri igre mi nikako nede u glavu? Valjda je tako moralo bit da ne ne bi postojale high-end grafičke k.
ot
Ako baš želiš onda moraš računat ovako. Prva HD5870 2600kn, GTX470 3000kn(u tadašnje vrijeme), druga HD5870 3000kn, dvije GTX460(256bit) ukupno 3700kn i 9800GT(512mb) 800kn- Sveukupno 13000kn. Šta stvarno misliš da sam toliko ludn da zbacam tolike pare samo na grafe?
Huh sry @microman nisam sve pratio otpočetka.. Slažem se da je ugl nemoguće dns baš sve te imati u tako kratkom vremenskom roku kod nas pogotovo obzirom na današnji prosjek plaća te nedavnu globalnu recesiju
btw u vrijeme kad si to i nabavio. btw no comments na tebe i benchmarkove naprotiv svaka čast što si uspio to sve dobaviti i odvrtiti nego sam se obazrio na skupocjeni hardvare kod nekolicine oku ugodnih te veoma primavljivih
igrica za PC. A zašto ih ne bi doradili, optimizirali, drajvere ispolirali na vrijeme ne nakon izlaska nove serije, sredili grafički dio igre jer na zvuk unutar igre ne trebaš ni kune potrošit dost integrirana zvučna, a CPU trebaš i GPU isto da boli glava prije kupovine, u momentu dok plaćaš hardware novi te nakon što završiš sve misije u igri i prođeš sve tri igre pa se misliš da li je ovo meni trebalo?! Ironija kupca ili crni humor na račun istog.
sry na double post
Uspio sam vantage na 875/1200 odvrtit. Evo scorea dolje na SS:-)
evo i na imageshack link
Super sam zadovoljan scoreom i cijenom;)

Hehe uvijek sam 300kn u plusu. Prodam 5850 za 1600 kupim 460 768 oc za 1300. Sad može onda doć jedna GTX470 OC od 1300kn u case doma kod mene ako ti kažeš to bude istinito?
Dam ovu sad novu nekome za 100kn manje kažem nabrijana OC edicija tvornički jači aftermarket kuler itd. nova novcata, par tjedana stara, garancija, Mafija 2 kupon za download itekako
si ja zaletim u ADM po novu lako lako... Ne treba ti to meni 2 puta reć samo neka im cijena padne
evo moj novi score sa malim ocem grafe i proca
Evo i moje strojcine:
Asus P6T SE
Intel Core i7
Sapphire ATI Radeon HD5970
Kingston HyperX DDR 6GB
slabo
klokaj taj procesor,on mora ić preko 4500mhz,a grafičku isto klokaj
Nebi bilo loše da postate i "Stock" i "OC".
Intel Core i7 940 @3,8GHz + 2x HD6870 CF
http://www.pohrani.com/f/2/zK/nNXom2h/2x-hd6870-cf-oc.jpg
I jedan malo stariji rezultat
Asus Ares
http://www.pohrani.com/f/2q/e1/2X0k1q9n/capture.jpg
http://service.futuremark.com/resultComparison.action?compareResultId=2430716&compareResultType=19
Sta nejdu grafe iznad 950 core clock-a ili si to samo tak za početak bench odvrtil...
Sta nejdu grafe iznad 950 core clock-a ili si to samo tak za početak bench odvrtil...
Na žalost sve iznad 950 / 1100 rezultira trganjem slike.
nisam siguran ali mislim da nemaju mogucnost software voltmoda, pa ide koliko ide....po netu gledam da ide i na 1Ghz za bench...pod stock naponom naravno
edit: sad vidim da ova se rusi iznad 950, jbg onda su oni na testovima imali bolje primjerke