Ovi sa 1070 sto su radili benchmark jesu sta dizali napon ili samo powerlimit za klok
Ovi sa 1070 sto su radili benchmark jesu sta dizali napon ili samo powerlimit za klok
Nema nista od dizanja napona, a ni ne moze ga se dignut zapravo...
On je ipak znatno vise podigao memoriju, prema ovom sto je napisao +750
Imao si pravo . Naštimao sam clock-ove kao i Ansha i dobio sam rezultat za 20 bodova manji. Samo se memoriji na mojoj grafi ne sviđa toliko nabrijani clock
.
ma sve je to unutar 2-3%
ova 1060 koju imam kod sebe izgleda ništa preko +300 na memoriji nije stabilno, dok 970 vrti i 800+ na memoriji
Momci pošto rokam smjene od po 12 sati zadnjih dana, nadam se da ću kroz par dana stić napravit listu, jer dosad jednostavno nisam stiga.
Samo vi cipajte bencheve dotad.
dosadan si.
Eto, to je tvoj problem
dosadan si.
hihihiih 4mal izgleda da imaš novog fana
Eto, to je tvoj problem
da je samo on...Luci radi redaljku!
Ovo je solidno za tvoj sistem, napucaj jos grafu, stavi ju da boosta na 2100+ i memoriju na 6000MHz pa odvrti, imas vodeno na njoj steta da ju vozis u trecoj
Proc bi također isao bez brige na 4.5-4.6GHz (za potrebe testa)
Kad je u loadu drzi izmejdu 2ghz i 2100 tj varira a proc neide vise od 4.4
da napucan jos dobio bi jos max 200-300 bodova tako da nema potrebe
zadovoljan sam rezom.
Čisti GPU test
Ovaj benchmark daje nekih 20-30 bodova ovisno od kloka procesora nista posebno
podrzava li ovo cudo SLI??
testirao sam i samo jedna grafika radi, upalim elite dangerous npr i obe su tu znaci SLI funksionise ali ovamo nula bambija
ne podrzava...
Može se testirati i sa SLI i sa CF
- how to enable Crossfire - Open Radeon Settings -> Gaming Tab -> Add Tab - find the .exe under "C:\Program Files\Unigine\Superposition Benchmark\bin\launcher.exe", go to newly created Superposition profile, chose 1x1 under AMD Crossfire Mode Tab, back out and make sure that the created profile now says "Enabled"
Here is how to get SLI working...
#1 Download Superposition SLI Profile+Tools pack here: http://www.mediafire.com/file/n1y1kigoxhcdlre/Superposition_SLI_Profile_Tools.zip
#2 Extract all to desktop.
#3 Open Geforce 3D Profile Manager, Extract SLI Profiles to your desktop using the Extract SLI Profiles button. A text document called NVIDIA Profiles should show up on your desktop if you extracted the profiles to the correct location.
#4 Open NVIDIA Profiles text document.
#5 Open Superposition SLI Profile text document.
#6 Copy and paste the Superposition SLI Profile into the NVIDIA Profiles text document then save the NVIDIA Profiles text document. Refer to example pic to see how it should look after you have added the Superposition SLI Profile to the NVIDIA Profiles text document.
#7 Open Geforce 3D Profile Manager, Import modified NVIDIA Profiles text document into the nvidia driver using the Import SLI Profiles button.
#8 Enable SLI inside the nvidia control panel if you don't already have it enabled.
#9 Fire up the Superposition Benchmark and enjoy SLI. - source
Jasno sve uglavnom ali pobogu koji im je to fazon???
Jedno noob pitanje, jel bi ovo bilo okej za test napajanja u smislu jel bench opterećuje GPU + CPU ili samo GPU, pa moram OCCT koristit? Ipak je ovo nešto novije, pa...
Jedno noob pitanje, jel bi ovo bilo okej za test napajanja u smislu jel bench opterećuje GPU + CPU ili samo GPU, pa moram OCCT koristit? Ipak je ovo nešto novije, pa...
Realbench za test cpu+gpu+ram.
1) boxer - AMD Phenom II X4 965 BE - Sapphire R9 280x Dual OC X - 1020/1500 - 5763
2) boxer - AMD Phenom II X4 965 BE - Sapphire 290 Vapor X - -1030/1400 - 7882
Rezultat moje konfiguracije,graficke kartice na pocetnin postavkama,nisu overclockirane.
Mislio sam da je jedna kartica, ali ovdje su dvije. Usage je manji od 70% što znači da sli nije iskorišten gotovo nikako jer je to skor kojeg napravi jedna 1080ti. Probaj pokrenut sa jednom grafom, i klokni to vodeno čudo.