Top 3D Mark 2013 @ BUG.hr
- poruka: 931
- |
- čitano: 212.522
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Zavojnice ne zuje koliko sam primjetio.
Međutim vent malo zazuji na 68-70%, ali svakako tesko da ces i 50% prijeci, ja dođem do 67-68% jos u mene dvije grafe, tj. sapphire mi je gornja, pa joj je protok blokiran podosta.
xfx 7950 dd? kakva iskustva imate sa njome :)
doduse ovo je vec debeli offtopic :)
Jos jedan mali update... ne ide priko ovoga pa da se nasadin na glavu. Stock CPU hladnjak pa je 4.4 psiholoska granica ;)
Romo - 6870 GTX680 1208/7008 zrak // i5 3570k 4.4 Ghz zrak
Odgovorit cu jos ovo ovde, onda ko ima pitanja za HD 7950, na PM molim.
XFX 7950 DD je dobra ako te zahvati model sa 7970 PCB, jer ih ima koliko sam primjetio, hlađenje za VRM-ove je sub-par, chip hlađenje je onako mozda 2-3C bolje od stock blowera, ali je tise podosta od referentog.
Valja, moja jedna 7950 je bas ta sapphire, nazalost voltage locked je, ali boost napon je velik pa ces imati minimum 1100 MHz.
Tisa i hladnije je od MSI TF3, i VRM-ove bolje hladi, samo sto se u msi potrefio mocan chip.
za koju točno govorite? ima ih stvarno puno verzija
moja je ova
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1157&pid=1450&psn=&lid=1&leg=0
ta se je odmah pojavila na početku,a sad ih ima stvarno puno verzija
moja inače ido do max 1150MHz za gpu sa 1.243mV,BF3 je najžešći test stabilnosti...dakle nije neki super čip bez obzira koliko joj dao napona jednostavno dalje nejde...jedino memorija ide koliko hoćeš,nema PCB od 7970,ima 6 pin i 8 pin
Valja, moja jedna 7950 je bas ta sapphire, nazalost voltage locked je, ali boost napon je velik pa ces imati minimum 1100 MHz.
Tisa i hladnije je od MSI TF3, i VRM-ove bolje hladi, samo sto se u msi potrefio mocan chip.
za koju točno govorite? ima ih stvarno puno verzija
moja je ova
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1157&pid=1450&psn=&lid=1&leg=0
ta se je odmah pojavila na početku,a sad ih ima stvarno puno verzija
moja inače ido do max 1150MHz za gpu sa 1.243mV,BF3 je najžešći test stabilnosti...dakle nije neki super čip bez obzira koliko joj dao napona jednostavno dalje nejde...jedino memorija ide koliko hoćeš,nema PCB od 7970,ima 6 pin i 8 pin
Ne proizvodi se ta vise.
Vjerovatno je za ovu pitao: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1157&pid=1713&psn=&lid=1&leg=0
Ovu ja imam. Ima standarni 7950 PCB, ide za bench do 1175-1180, mozda bi moglo jos 5 MHz gore kad bi bilo hladno.
Eh sad kužim zašto mu Leopard nije htio priznat rezultat skida ga s prvog mista!!
Te teorije zavijere me ne zanimaju, ja uvijek mogu kod frenda da odem po trecu 7950 i vratim prvo mjesto, nije u tome bit ni poenta mog odbijanja rezova koji nisu urađeni po formi.
Sorry moderacija na tripple postu.
Ne bih bilo loše da se malo opustiš i prihvatiš koju šalu na svoj račun,ipak je ovo zabava zar ne!!
Ma ne valja ništa,sljedeći put kad budeš narućivao stavi povez na oči,možda izabereš veš mašinu!!

cisto informativno score mi je za first strike 5644 jel to ok s obzirom na moju konfu
basic edition
grafa stock , proc oc 4.4ghz
Bilo tko :) ?
cisto informativno score mi je za first strike 5644 jel to ok s obzirom na moju konfu
basic edition
ja na stock dobim oko 6600
basic edition
zato kaje ti je jaci cpu od mog tj ima HT a i ovaj 3dmark je i7 user friendly
basic edition
zato kaje ti je jaci cpu od mog tj ima HT a i ovaj 3dmark je i7 user friendly
pa evo ti i na prosloj stranici tip dobio sa i5 3570k dosta bolji score od tvojeg sa gtx 680 a njemu je proc bio na 4.1
meni tu nešt ne štima, ti prihvati ili ne.
glupost :D kao da je score za 3mark ikad bio relevantan jel ti masina u redu ili nije pih :D ima tu drugih faktora u igri ...

glupost :D kao da je score za 3mark ikad bio relevantan jel ti masina u redu ili nije pih :D ima tu drugih faktora u igri ...
cek pa ti pitas jel ono okey za tvoju konfu ja ti velim da nesto ne stima. tvoja konfa moze puno vise na stock taktovima. ali ti to ne prihvacas. zasto si onda pitao jel okey tvoj score??
tebi je okey da te opere jedna hd 7870? gtx 660ti i slicno?? uglavnom tebi nešto ne štima, da li su to windowsi ili nesto trece ne znam...
gle sa igrama neam problema tako da me bas briga da me neko opere jer ti kaj me operu u igrama sam jaci od njih
7870 660t je slabije od 680 ...
gle sa igrama neam problema tako da me bas briga da me neko opere jer ti kaj me operu u igrama sam jaci od njih
7870 660t je slabije od 680 ...
možda ali sa obzirom na pokazatelj 3dmarka sumnjam da tebi i u igrama ta gtx 680 radi kako treba iz meni nepoznatog razloga..
Ne mozes ti na stock takovima imat ispod 6000 score da si ne znam sta.. eto i ja sam nedavno imao i5 2500k pa je radilo bolje ali velim ti na tebi je da istrazis zasto to nije kao kod vecine..
a kako da istrazim kad inace ne vrtim 3d mark ? od kuda da pocnem

a kako da istrazim kad inace ne vrtim 3d mark ? od kuda da pocnem
pocni od igara koje ljudi najvise igraju. znaci review bf3, metro 2033 i slično
nariktaj settinge kakve imaju i po raznim stranicama i pogledaj avg min i max frame rate.. mozet putem msi afterburnera to sve popratit.
takoder tu na forumu probaj pokrenut heaven benchmark koji je iskljucivo za graficku kartica pa vidi kolki ti je taj score..
Nešto tu ne štima,ja imam takav score s 660ti,je da je moje sve naklokano ali opet premali score za 680-ku!!
ovo bi moglo biti
iskljuci vertical sync u control panelu.
Mislim da je meni sa stock gtx680 graphic score bio oko 6880
A koliko san uspio dobit sa maksimalnim overclockom +170 Mhz i +510 Mhz... popelo se na oko 7950 za graphic score
sa oc-anom je ovaj zadnji koji san napisa
evo sad sam ponovio na stock frekv.. dobio san 6884 za grafiku
na kojim si driverima ? i zasto ti za core clock pise 810 mhz ?
310.90
ako imas volje pokusaj sa ovim novim beta driverima. meni su ok.
vidim da ti za core clock pise 810 mhz. neznam jeli greska u detekciji ili ne ali sigurno znas koji je ispravni default takt....