60°C u igrama je OK temp. , nemas brige ! Temp. proca isto OK !
Hvala,još samo jedno pitanje.Koje su prave temp u procesoru tj. na šta treba gledati? Package ili Core0 i Core1?? Meni su npr. Core0 i COre1 na 27C,a package na 35C....
60°C u igrama je OK temp. , nemas brige ! Temp. proca isto OK !
Hvala,još samo jedno pitanje.Koje su prave temp u procesoru tj. na šta treba gledati? Package ili Core0 i Core1?? Meni su npr. Core0 i COre1 na 27C,a package na 35C....
Probaj HW Monitor , Core Temp , Speccy , Speedfan ... !
hwmonitor prikazuje package .. 60-70 , speecy isto ,speedfan prikaze samo HDD temp , core temp kaze athlon x2 340 not supported
!
dali je moguće da je northbridge vruć toliko da ga se nemože dodirnut (slučajno sam ga dotaknuo)
inače su mi temp. sasvim uredu
lako moguce no standardna temp je oko 45-55°c tako da te to nemora brinuti! pogotovo ak je pasivac tanak i bez paste ispod! koliko vidim temp su ti normalne...
temperature su mi ok,imam veliko kućište,prozračno ali me jedino to brine
ova druga dva nisu tako vruća ali je ovaj nort je baš pec-pec
Vapor-X Chamber čini svoje xD A ni freezer 13 nezaostaje.. Ugl. prvo je idle a drugo je Crsis 3 s igranjem od 1.5h
Ti zbilja imaš čudo od procesora koji se praktički ne zagrijava a grafa u Crysis 3 ne prelazi 43°C? Teško da će ti to netko popušiti.
Vapor-X Chamber čini svoje xD A ni freezer 13 nezaostaje.. Ugl. prvo je idle a drugo je Crsis 3 s igranjem od 1.5h
Ti zbilja imaš čudo od procesora koji se praktički ne zagrijava a grafa u Crysis 3 ne prelazi 43°C? Teško da će ti to netko popušiti.
Pa ja ti kažem xD E sad zašto-pitaj rafu..to je i meni malkoc čudno jer npr. kada igram samp bude i do 60C
Pa ja ti kažem xD E sad zašto-pitaj rafu..to je i meni malkoc čudno jer npr. kada igram samp bude i do 60C
To je nemoguće! Testiraj u bench programima pa ćeš vidjeti.
Pa npr. Valley benhh imaš video i kad se duže vrti kskoči do 60-ak C, SAMP isto 60-ak C, Fallout NV 50C a crysis eto 45C i sve se igra u prosjeku 1.5 do 2H
Pa lako je moguce ak mu je grafa u bootlenecku ili ak igra na manjim detaljiam i grafa nije opterecena visokim gpu usageom! LP
Pa lako je moguce ak mu je grafa u bootlenecku ili ak igra na manjim detaljiam i grafa nije opterecena visokim gpu usageom! LP
Onda igra na 800x600 i sve na Ultra Low kad su takve temperature
Onda igra na 800x600 i sve na Ultra Low kad su takve temperature
Full HD i na medium :PP
nismo niti mislili da igras na ultra prema tome kartica ti se nikako nemre zagrijati kao u benchevima ili u gpu bound stvarima!
Za nepovjerovat šta radi mali TX3 AMD-u x6 1055T. Inače je to uredski kompjuter.
Dobre
je li netko kada ispuhivao prašinu iz kompa uz pomoć onog spreja za ispuhivanje tipkovnica i jel to sigurno, pitam jer sam kod ispuhivanja tipkovnice primijetio da se nešto zapjeni iz spreja i brzo nestane - valjda kondenzacija od hladnoće plina, no jel bi to moglo štetiti grafi recimo jer je ne smijem otvarati (zbog gare) pa da se ne zahebavam sa štapićima za uši i čačkalicama
je li netko kada ispuhivao prašinu iz kompa uz pomoć onog spreja za ispuhivanje tipkovnica i jel to sigurno, pitam jer sam kod ispuhivanja tipkovnice primijetio da se nešto zapjeni iz spreja i brzo nestane - valjda kondenzacija od hladnoće plina, no jel bi to moglo štetiti grafi recimo jer je ne smijem otvarati (zbog gare) pa da se ne zahebavam sa štapićima za uši i čačkalicama
Ja da sam na tvom mjestu nebi,bolje odi kod susjeda(ako nemaš) i ispiri cijeli PC na kompresor,tako ja već par godina ispirujem svoj PC i nikad problema.
Najbolje na kompresor, samo pridržiš rukom ili zaglaviš nečim ventilator kada ispuhuješ, jer može da nabije preveliku brzinu i da se pokvari...
On Topic
Radi već nekoliko dana bez gašenja, zato je HDD malo topliji, a drugo mi jezgro dosta hladnije od prvog, a kada pogledam u task manageru on ih otprilike podjednako koristi
Najbolje na kompresor, samo pridržiš rukom ili zaglaviš nečim ventilator kada ispuhuješ, jer može da nabije preveliku brzinu i da se pokvari...
On Topic
Radi već nekoliko dana bez gašenja, zato je HDD malo topliji, a drugo mi jezgro dosta hladnije od prvog, a kada pogledam u task manageru on ih otprilike podjednako koristi
To s razlikom u temperaturi ti je nažalost normalno za današnje proceore i Sandy i Ivy bridge a bogme i za Haswel.
Hdd ima sasvim normalnu temperaturu
naravno da je sigurno, tome je i namjenjeno! samo uredaj koji cistis naravno nesmije biti pod strujom...