CPU-Z Benchmark zaključana tema

poruka: 1.248
|
čitano: 247.721
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: CPU-Z Benchmark
Stjepanj kaže...
LogicusMPS kaže...
Stjepanj kaže...

imam do +7 levela, no kaj ti to znaci kad je ploca drek i nema snage ni volje to izdrzati!lp

evo na 4.6ghz

Kako ovoliki skor na 4.6, gospe ti?

a sta bi ti? pa nisam ja od jucer u tome kao nekilp

Sta si ugasia Windowse/komp dok si testira, safe mode? Nije mi jasno bogami...

13 godina
protjeran
CPU-Z Benchmark

trenutno?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Stjepanj kaže...

ovaj jakov i ford rokaju po td-ovima svima koji nesto napisu protiv amd-a...koji smjeh!

Isto ka šta ja lupan td onima šta pričaju protiv Windows Phonea a svjestan sam da je zbilja mrtva platforma, tako i oni grčevito brane AMD koji je opčenito gledano mrtva platforma i procesorski i grafički.

Momci razumin vas ali ne podržavam ipak je moj i7 2600k nedostižan tim FX-ićima a star je priko 5 ipo godina.

neda mi se
8 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

ovaj jakov i ford rokaju po td-ovima svima koji nesto napisu protiv amd-a...koji smjeh!

mozda je to najbolje sto im procesor moze 😂

Precision beats power and timing beats speed
13 godina
protjeran
CPU-Z Benchmark

kaj smo samo nicky, eywa i ja vrtili ovaj bench na 5,2ghz?fuck yea!koji frajeri

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2016 23:33 (Stjepanj).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
ford eleanor kaže...
Stjepanj kaže...

Zato što si ti Stje-panju ekološki osviješten.

Ti vjeruješ samo u zeleni tabor.

A to ti nevjerujes u male zelene pa neces vjerovati oni čuda rade ČUDA a u ostalom tu je i CUDA

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Stjepanj kaže...

kaj smo samo nicky, eywa i ja vrtili ovaj bench na 5,2ghz?fuck yea!koji frajeri

mirzet1976 i ja sa fx 8350 i jos par koji su bili spremni na izazaov a ovo ostalo je sve talaška žešća

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2016 23:37 (dreadmoore).
11 godina
CPU-Z Benchmark

Haj nek nicky.sl odrvrti ako ima Tomb Raider sa svojom R9 290 i i7 pa nek posta ovdje screen shot da vidimo koliko je to bolji od FX, bolji jeste al za koliko je to bolji pa da mu FX nemože ni prismrditi kako kaže.

http://hwbot.org/signature/u135800.png
Moj PC  
2 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
CPU-Z Benchmark

Hahaha koju smo lavinu pokrenuli, samo usporedis dva tabora onako objektivno, vec se ljudi svadaju 

Mislim da smo tu da se celicimo u rezultatima a ne u misljenjima 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2016 23:39 (Arnel16).

1 0 hvala 0
15 godina
Arnel16 kaže...

Mislim da smo tu da se celicimo u rezultatima a ne u misljenjima 

A nemas tu sta misliti zna se da je amd No°2

11 godina
CPU-Z Benchmark

Može u ovoj Glavaš_ZG temi http://www.bug.hr/forum/topic/benchmark/benchmark-razlike-gpu-performansama/237368.aspx čisto me zanima koliko čega

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
mirzet1976 kaže...

Haj nek nicky.sl odrvrti ako ima Tomb Raider sa svojom R9 290 i i7 pa nek posta ovdje screen shot da vidimo koliko je to bolji od FX, bolji jeste al za koliko je to bolji pa da mu FX nemože ni prismrditi kako kaže.

Nemam tu igru, kod mene egsistiraju jedino čisti FPS naslovi. FX je bio u problemu kod zadnja dva CoD-a, sin mi se bunio da mu šteka Advanced Warfare pa sam bez puno murolije proda FX i kupija još jednog i7 2600k i tog problema više nije bilo.

neda mi se
12 godina
CPU-Z Benchmark

5.2ghz? Evo bit će čim upecam bolje hlađenje, ići će mali na 1.6v ako treba!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
_mark0_69 kaže...

11 godina
nicky.sl kaže...
mirzet1976 kaže...

Nemam tu igru, kod mene egsistiraju jedino čisti FPS naslovi. FX je bio u problemu kod zadnja dva CoD-a, sin mi se bunio da mu šteka Advanced Warfare pa sam bez puno murolije proda FX i kupija još jednog i7 2600k i tog problema više nije bilo.

Neznam za AW, al ja sam igrao BO 3 i nikih problema. A tek temperature GPU-a i CPU-a na 4.8ghz

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2016 0:59 (mirzet1976).
11 godina
LogicusMPS kaže...
_mark0_69 kaže...

Hahaha koji ghetto

Battlelog: D3lBoy-00
16 godina
protjeran
nicky.sl kaže...
Stjepanj kaže...

Isto ka šta ja lupan td onima šta pričaju protiv Windows Phonea a svjestan sam da je zbilja mrtva platforma, tako i oni grčevito brane AMD koji je opčenito gledano mrtva platforma i procesorski i grafički.

Momci razumin vas ali ne podržavam ipak je moj i7 2600k nedostižan tim FX-ićima a star je priko 5 ipo godina.

?????

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2016 8:02 (Prince-Artas).
13 godina
CPU-Z Benchmark

Vječno ista priča i ista borba...

Intel ima bolji IPC ali je i dobrano skuplji, plus što pričaš gluposti, S1155 je mrtva platforma, moli Boga da ti ne rikne ploča jer novu za razliku od široke ponude AM3/+ ploča nećeš naći, osim možda polovne ili sa Ebaya.

A to da je AMD grafički mrtav je smiješna izjava, to nema potrebe niti komentirati, nema veze sa zdravom pameti.

root

4 1 hvala 0
12 godina
odjavljen
CPU-Z Benchmark

Evo malo on topic

i7-4770k @4Ghz

single - 1819

multi - 7805

<----skorvy----> [tcbalkan.eu]
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
skorvy kaže...

Evo malo on topic

i7-4770k @4Ghz

single - 1819

multi - 7805

Ma 5ghz to je slabo hehe

11 godina

Pa nisam ni očekivao da će socket 1155 bit živa platforma nakon 5+ godina.

Da se razumimo ja bi bio najsritniji da AMD pritisne Intel uz zid jer isplatilo bi se to svima nama.

Zapeli su i na grafičkom polju jer trenutno meni mrskoj Nvidiji ne mogu odgovorit na 1070-ku a kamoli na 1080-ku.

Ja sam uvik bio zadrti Intelovac i zadrti ATI-jevac i to sam i danas jer navike se teško minjaju.

neda mi se
8 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Pa nisam ni očekivao da će socket 1155 bit živa platforma nakon 5+ godina.

Da se razumimo ja bi bio najsritniji da AMD pritisne Intel uz zid jer isplatilo bi se to svima nama.

Zapeli su i na grafičkom polju jer trenutno meni mrskoj Nvidiji ne mogu odgovorit na 1070-ku a kamoli na 1080-ku.

Ja sam uvik bio zadrti Intelovac i zadrti ATI-jevac i to sam i danas jer navike se teško minjaju.

Normalno da ne mogu odgovorit na high end kartice kad jos nisu pustili Vegu. Sve ce doci sa vremenom. Po meni trenutno su na tronu mid end kartica sa 480 i 470.

13 godina
protjeran
Dok amd nepovede u prodaji nema nikakvog trona, izgovori za pojedince, bla bla..:p
15 godina
CPU-Z Benchmark

Da se razumimo, ja sam oduvik fan AMD-a bia, šta se tiče i proca i grafa. Sićam se, Athlon 500, pa Duron 1100 na Asus A7A133 ploči s ALi čipsetom, pa nadogradnja na XP 2200+ 'Thorton', pa kasnije X2 5000+. Tu je stalo, kad sam nabavia E8600 u to vrime šta se tiče proca.

A od grafa, od 7200, 7500, 8500, 9550, 9800XT, pa jedno vrime 6870.

I dan danas mi je AMD draži, amo to tako reć, ali brate. Da oni nisu u stanju izbacit ništa konkretno zadnjih par godina od tog FX-a 8xxx koji sam po sebi nije bia bog zna šta, nije mi jasno. Šta se tiče grafa, OK su, i nadam se da će Vega roknit u nebo, al vidit ćemo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
CPU-Z Benchmark

Nasli ste u kojo temi ce te kakat po FX-u, pa jel vidite da Mirzet sa svojim u multiju dere i clockane i7 skylake-e?

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
ansha kaže...

Nasli ste u kojo temi ce te kakat po FX-u, pa jel vidite da Mirzet sa svojim u multiju dere i clockane i7 skylake-e?

Klokane? Kao?

Jel ovo clockan Skylake?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2016 13:17 (LogicusMPS).
16 godina
Gdje je taj score od fx? Ja vidim samo na početnoj multi malo preko 8000, dok je moja i5 3570k preko 8400
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
CPU-Z Benchmark

Offtopic ste teški, znamo svi činjenicu da igre uglavnom koriste 4C/4T procesore u potpunosti a rijetko više, tek sada kada je došao DX12 ima više i više naslova.

Prema tome logično da je jači IPC jednak boljim perfomansama, dakle i5/i5K opcije i i7 ispred FX-a.

U pravom multithreadu FX uopće nije loš, pogotovo za te novce.

Velik je potrošač kada ga se clockne preko 4.4GHZ i 1.35V, inače je čisto ok.

I dajte gospodo postajte rezultate, da me zanima vaše veliko mišljenje o FX-u pitao bi ga a da vas slušam nebi mi kucao u PC-u :P

root

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
CPU-Z Benchmark

a kaj je to pravi multythread? mozes pojasniti, taj fx je proslost kao i sandy bridge, sry "bizo" prespavo si zadnjih par godina!

zivot ide dalje dolaze nove , bolje i jace stvari, nikoga vise ne zanimaju te starudije!lp

edit. evo cak je i nicky.sl odustao od svog 2600k i presao napokon na nesto novo

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2016 14:24 (Stjepanj).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Stjepanj kaže...

a kaj je to pravi multythread? mozes pojasniti, taj fx je proslost kao i sandy bridge, sry "bizo" prespavo si zadnjih par godina!

zivot ide dalje dolaze nove , bolje i jace stvari, nikoga vise ne zanimaju te starudije!lp

edit. evo cak je i nicky.sl odustao od svog 2600k i presao napokon na nesto novo

Taj FX je meni sasvim dovoljan, kao što je i njemu 2600K, naravno na 4.5GHZ :)

Ništa ja nisam prespavao, to što me nije bilo na forumu ne znači da nisam prisutan i da nisam imao, na testu ili složio nekome.

Ništa nastavite dalje prodavati maglu ljudima da je 2500K na 4.8GHZ usko grlo za nove kartice, odoh dalje.

root
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice