CPU-Z Benchmark
- poruka: 1.248
- |
- čitano: 240.867
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nicky.sl - Pentium T2130 - 1861 MHz - single 203 - multi 184
nicky.sl - Celeron M 440 - 1861 MHz - single 200 - multi 1
ps: Sa ova dva laptopića ima mojih deset rezultata, jubilarni deseti je moj prastari laptopić HP 530 (trenutno u posjedu moje žene)
Pa valjda sam zaslužija neku nagradu za trud
daj nicki od kud samo izvlacis te ljepotane
daj nicki od kud samo izvlacis te ljepotane
Ova dva su u mom odnosno ženinom vlasništvu
pa jbte tebi je sve ženino... jel i taj 2600k?
pa jbte tebi je sve ženino... jel i taj 2600k?
Nije, i7 2600k je moj al ja sam njezin tako da ...
Kud Windows 7 na tim starudijama? XP je majka za to.
Kud Windows 7 na tim starudijama? XP je majka za to.
Na HP-u je win 7 pošto je jednojezgreni cpu a na Toshibi je Win 10 i mogu reć da uredno obavljaju zadaće i jedan i drugi.
Podršku za XP sam prista pružat isti dan kad i Microsoft a i volim bit ukorak s vrimenom koliko je god to moguće.
Na HP-u je win 7 pošto je jednojezgreni cpu a na Toshibi je Win 10 i mogu reć da uredno obavljaju zadaće i jedan i drugi.
Podršku za XP sam prista pružat isti dan kad i Microsoft a i volim bit ukorak s vrimenom koliko je god to moguće.
Obavljali bi ih brže kad bi radili na XP-u. Ne treba od XP-a bježati kao vrag od tamjana samo zato što je MS obustavio podršku. Obustavio ju je i za Windows 2000 pa ga još koriste, čak i u korporativnim okruženjima.
Obavljali bi ih brže kad bi radili na XP-u. Ne treba od XP-a bježati kao vrag od tamjana samo zato što je MS obustavio podršku. Obustavio ju je i za Windows 2000 pa ga još koriste, čak i u korporativnim okruženjima.
"Da baba ima kur.. bila bi dida).
XP je mrtav i pokopan (barem za mene) stoga ohladi curice
Kako da ne. Evo, meni XP sasvim dobro funkcionira, kao i milijunima ljudi diljem svijeta. Malo ljudi ima specifične potrebe koje XP ne može ispuniti (novi DX, Javu i sl.) iako MS želi uvjeriti sve da je istina drugačija. Nije! :)
Kako da ne. Evo, meni XP sasvim dobro funkcionira, kao i milijunima ljudi diljem svijeta. Malo ljudi ima specifične potrebe koje XP ne može ispuniti (novi DX, Javu i sl.) iako MS želi uvjeriti sve da je istina drugačija. Nije! :)
... odjeb je lansiran, odjeb je plasiran ... stoga ohladi kako sam ti već reka.
Znači ako si ti na XP-u onda ga moram i ja instalirat, evo idem, već trčim, samo što nisam.
Zatrolali smo i ovu temu stoga prestani me ubjeđivat u nešto što me ne zanima
Ova tema je za benchmarke a ne za vaše komplekse xp vs 7 vs 8 vs lopata
dobro sta je ovo umjesto da rusite prvih troje vi izvlacite nekakve tabletelp
Evo ovak se to radi:
Stjepanj - i7 2600K - 5200 MHz - Single 1616Stjepanj - i7 2600K - 5200 MHz - Single 6627
Hehe stigo sam nickya
lp
yebo vas kad nece nitko budem ja jos malo:
Stjepanj - I5-2500K - 5000 MHz - Single 1555Stjepanj - I5-2500K - 5000 MHz - Multy 4575
nazalost koci me slabiHyper 212 evo...prek 1.5v nemre da drzi to kak spada!
lp
Stjepanj - I5-2500K - 5000 MHz - Single 1555
Stjepanj - I5-2500K - 5000 MHz - Multy 4575
lp
Za 5ghz očekivao sam ipak nešto više :)
lp
Čuješ, u svijetu tehnologije, taj proc je star "ko Biblija" sad, a i kao takav rastura. Uzmi bilo kojeg FX-a, ovaj ga jede u single threaded aplikacijama.
I ja isto. Između Ivy i Haswella nema baš tolike razlike kao između Sandy i Ivy-a. Barem što se ovog bencha tiče. Iako, bilo koji i7 od Sandy pa nadalje je i više nego dovoljan za sve. Jest Skylake boleština naspram ostalih, ali nije baš isplativ upgrade :)
Evo ovak se to radi:
Stjepanj - i7 2600K - 5200 MHz - Single 1616
Stjepanj - i7 2600K - 5200 MHz - Single 6627
Hehe stigo sam nickya
lp
Sad tek vidim koliko je los taj procesor naspram haswellu, na 4,6 je moj 4770k imao single 1700.. stavim slikice sutra.
lp
Čuješ, u svijetu tehnologije, taj proc je star "ko Biblija" sad, a i kao takav rastura. Uzmi bilo kojeg FX-a, ovaj ga jede u single threaded aplikacijama.
To bez danjega
Evo ovak se to radi:
Hehe stigo sam nickya
lp
Sad tek vidim koliko je los taj procesor naspram haswellu, na 4,6 je moj 4770k imao single 1700.. stavim slikice sutra.
je istina, ni ja nisam znao do sada! sad sam u "depri":p
Evo ovak se to radi:
Hehe stigo sam nickya
lp
je istina, ni ja nisam znao do sada! sad sam u "depri":p
Pogledaj sad single na 4,8 , neznam sto je sa multijem, zasto pada kad povecam frekvenciju? na 5.0 nisam imao srece bootati ga jos :(
Pogledaj sad single na 4,8 , neznam sto je sa multijem, zasto pada kad povecam frekvenciju? na 5.0 nisam imao srece bootati ga jos :(
Multi ti je los jer spusta takt zbog pregrijavanja, to je enormno preslab cooler za takav clock sa 4770K...