Pozdrav,
Imam jedan neocekivan problem na kojem sam zapeo, pa molim iskusne korisnike da mi pomognu ako znaju.
Dakle, imam formu unutar koje je popis klijenata... Ispod popisa se nalaze 3 "buttona"- "Novi" (za dodavanje novih klijenata u popis), "Ispravi" (za izmjenu podataka postojecih partnera) i zadnje je opcija "Zatvori" (zatvaranje forme). E sad, stvar je sljedeca. Kada selektiram klijenta iz tablice i stisnem "Ispravi", podize mi se "Login" forma koja pita za sifru kako bi se nastavilo sa izmjenom podataka o selektiranom partneru. I tu nastaje problem- nakon sto ja upisem sifru, otvara se forma sa podatcima o partneru ali ne onom selektiranom vec onom koji je prvi u tablici! Dakle, nakon Login forme totalno mi se izgubi fokus iz prijasnje forme i onoga sto sam selektirao. Naravno, prije nego sam ubacio taj Login, sve je bilo dobro. Kada bi selektirao nekog partnera iz tablice i klikao "ispravi", uvijek mi je otvorio njegovu karticu sa podatcima. No nakon sto sam ubacio login u "Ispravi" click event, vise mi ne pokazuje podatke selektiranog klijenta (nakon upisivanja sifre), vec mi uvijek otvara prvog u tablici!
Evo mog Ispravi click eventa:
Private Sub cmdIspravi_Click()
DoCmd.OpenForm "Login"
Exit Sub
If IsNull(Me!urbroj) Then Exit Sub
DoCmd.OpenForm "ur_zapisnik", acNormal, , "[urbroj] = " & Me![LISTA], acEdit, acNormal, 1
Forms!frmURUDBENI!cmdNovi.Visible = False
End Sub
Ako netko zna sta sam fulao, ili sta trebam dodati u kod neka kaze... Bio bi zahvalan!