RGB diode na autu

poruka: 3
|
čitano: 1.543
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
RGB diode na autu

mam RBG diode sa daljinskim. One su predvidjene na upaljac da se kopcaju. Ima senzor, kutijca za kontrolu i kabal koji se usteka u kutijicu a na drugom kraju je prikljucak za upaljac. Problem je sto kontrola nece da radi kada spojim na zice od pozicije. Uzmem na taj prikljucak od upljaca dve zice sa pozicije i sve radi i svetle diode ali daljinski ne reaguje sve dok ne ukljucim na upaljac?
Otvarao sam taj prikljucak na upaljac. U njemu ima jedna plocica i dve zice. Ta plocica sluzi da ukljuci ili iskljuci napajanje jer ima dugme na tom prikljucku da ne bi svaki put moralo da se vadi iz upaljaca i da se gasi, postoji taj prekidac. I kako vidim ta plocica samo tome i sluzi da prekine dovod struje. Dve zice su unutra. Ne znam u cemu je fora pa da samo radi kad se usteka u u paljac. Cak sam iz upaljaca dve zice spajao na taj prekidac i dalje radi ali daljinski ne reaguje.
A to bi hteo da spojim i da sakrijem to da mi ostane slobodan upaljac jer tu punim telefon.

9 godina
neaktivan
Re: RGB diode na autu

Daj stavi sliku kak to izgleda u kutijici od priključka za upaljač.

Kruha i igala...
10 godina
protjeran
Re: RGB diode na autu
fer-de-lance kaže...

Daj stavi sliku kak to izgleda u kutijici od priključka za upaljač.

Veceras cu poslati sliku dok budem isao do auta ne zivim u kuci. 
Pa ima moj drug isto sve apsolutno i kutijica i upaljac i senzor samo kod njega 9 dioda kod mene 12 na jednoj traci. Kod njega funkcionise kada spoji ovako a kod mene ne funkcionise. I njemu nije jasno sto. Jedino mozda da nema neke razlike do auta i struje jer u njega pezo u mene golf.

Ali ne vjerujem da ima veze ta kutijica upaljaca jer ja na nju spojim 2 zice na plus i na minus i ima struje svetli sve ali daljinski ne radi. Uzimao dve zice direkt sa upaljaca i direkt sa pozicije ali isto.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.8.2017 21:40 (sd66).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice