Ozvučenje za auto

poruka: 9
|
čitano: 6.392
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Ozvučenje za auto

Pozdrav. Imam Škodu Octaviu LX 2000. godište. U nejmu imam njegov stari kasetofon radio sa 4 zvučnika od 25 W 4 ohma. Hteo bi si uzeti novo, ništa posebno, bez pojačala. Slušam ovako preko transmitera, ne mogu pojačati slab zvuk, šušti dosta na bilo kojoj frekvenciji. Ja cu tu staviti sta sam si nasao pa zelim da mi neko kaže ko se razume u to dal ce mi se isplatiti ili nece, dal cu dobiti bolji zvuk. Našao sam u emmezeti.

Radio: Pioneer MVH-160UI 400 KN 

Zvučnici ( 4x ): Kenwood  KFC-E1055 ( 1kom= 120 kn )

Da li ce to moći raditi da se nešto ne sprži i da li je jače od onoga sto imam u autu? 

Hvala unapred! 

Igy
16 godina
moderator
Re: Ozvučenje za auto

Protegni se još par kuna pa uzmi HERTZ Dieci DCX 100.3.

Naravno, ako ti trebaju 10cm zvučnici.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
14 godina
Toshiba l500 kaže...

Pozdrav. Imam Škodu Octaviu LX 2000. godište. U nejmu imam njegov stari kasetofon radio sa 4 zvučnika od 25 W 4 ohma. Hteo bi si uzeti novo, ništa posebno, bez pojačala. Slušam ovako preko transmitera, ne mogu pojačati slab zvuk, šušti dosta na bilo kojoj frekvenciji. Ja cu tu staviti sta sam si nasao pa zelim da mi neko kaže ko se razume u to dal ce mi se isplatiti ili nece, dal cu dobiti bolji zvuk. Našao sam u emmezeti.

Radio: Pioneer MVH-160UI 400 KN 

Zvučnici ( 4x ): Kenwood  KFC-E1055 ( 1kom= 120 kn )

Da li ce to moći raditi da se nešto ne sprži i da li je jače od onoga sto imam u autu? 

Hvala unapred! 

Moj tata ima Škodu Octaviu ambiente 2000 god, za škodu ti trebaju komponentni zvučnici (posebno visokotonac, posebno mid/bass zvučnik).

ti zvučnici što si ti našao su 10cm, i nepašu ti u škodu, za prednja vrata ti trebaju 16.5 cm komponentni zvučnici (6,5") , a iza (pokraj police) idu 13cm, također komponentni

koliki ti je budžet

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 21:01 (Tony1999).
12 godina
neaktivan
Ozvučenje za auto

Moja Octavia I 2000 tvoja je Octavia II, mozda ima razlike ? Moram sutra izmeriti velicinu, stavio bi si onda samo dva zvučnika napred i to je to onda ne bi stavljao nazad nista. Samo želim da se lepo čuje, da nista ne krci i da ima malo bassa i to je to.. pa radio mi je sam 400 kn tako da jos 400-500 kn bi dao za zvučnike.

Igy
16 godina
moderator

Ajde ti lijepo izmjeri zvučnike pa ćemo onda dalje.

U svakom slučaju - uzmi Hertz.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
14 godina
Toshiba l500 kaže...

Moja Octavia I 2000 tvoja je Octavia II, mozda ima razlike ? Moram sutra izmeriti velicinu, stavio bi si onda samo dva zvučnika napred i to je to onda ne bi stavljao nazad nista. Samo želim da se lepo čuje, da nista ne krci i da ima malo bassa i to je to.. pa radio mi je sam 400 kn tako da jos 400-500 kn bi dao za zvučnike.

Nema razlike, ali opet provjeri

Samo skini onu mrezicu kod zvucnika sarafcigerom i izmjeri

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
12 godina
neaktivan
Ozvučenje za auto

Evo proverio sam, napred su 17 cm, a iza 13 cm. Ja sam sebi našao u emmezeti, ali jel ima negde u Osijeku jos, posto sam iz Vukovara.  Znači ne tražim nešto preterano uopšte za 800-900 kn sa radiom jel se moze dobiti šta dobro ? 

I da jel se dobije jedan zvučnik kad se kupi ili dva komada ?

Igy
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 11:36 (Toshiba l500).
13 godina
neaktivan
Toshiba l500 kaže...

Evo proverio sam, napred su 17 cm, a iza 13 cm. Ja sam sebi našao u emmezeti, ali jel ima negde u Osijeku jos, posto sam iz Vukovara.  Znači ne tražim nešto preterano uopšte za 800-900 kn sa radiom jel se moze dobiti šta dobro ? 

I da jel se dobije jedan zvučnik kad se kupi ili dva komada ?

Ovako, ajmo redom ...

Zvucnici se uvjek kupuju u paru. Kao i XXX - toplo preporucujem hertz zvucnike. Ako uzmes trosistemce - dobijes i skretnicu uz njih. Zvucnici su najbolji omjer kvalitete i cijene.

Radio je stvar osobnog izbora ... imam i kenwood i pioneer ... oba su dobri proizvodjaci. Radje gledaj da imas aux in, lako dostupan usb port na prednjoj maski, da se maska da skinuti i da je radio bar 4x45W ako ne i 4x55W.

U Osijeku to mozes kupiti i ugraditi u firmi autosound.

Detalji su ti ovdje:

http://autosound.hr/hr_HR/

Decki rade s hertz zvucnicima, mogu ti sve ugraditi, imaju i din adaptere ako su ti potrebni itd ... a ni instalacija ne kosta nesto svemirski puno, pa ako nisi vican - daj njima da ti ugrade. Mislim da je ugradnja jeftinija/besplatna ako kupis kod njih sve, ali nisam siguran.

Imas broj telefona pa nazovi.

Imaju u ponudi i rabljene zvucnike i playere pa si tu mozda mozes skombinirati za 900-1000 kuna radio i 4 zvucnika s ugradnjom.

battlelog: b4stardo_CRO, FREE STEAM KLJUCEVI: http://tinyurl.com/2fcpre6
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 12:01 (Bastardo).
12 godina
neaktivan
Ozvučenje za auto

Ok. hvala poslao sam im poruku na fejs pa cu videti sta ce biti s tim :)

Igy
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice