Omiljena marka automobila

poruka: 332
|
čitano: 119.875
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

meni volkswagen i BMW

KillYou
16 godina
neaktivan

Najdraža marka automobila mi je BMW, najdraži mi je BMW x6, a pogotovo tunirani Hammanov BMW x6

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
17 godina

ovo je samo dio toga

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2009 21:29 (leo_819).
16 godina
neaktivan

Ford Mustang

They took our jobs!
16 godina
neaktivan

Pristupačan, robustan i praktičan Logan Pick-Up! Smijeh

17 godina

Renault...

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan
RE: Omiljena marka automobila

Renault. Volim udobnost. Skupe su mi kazne za brzu vožnju, pa kad se ne smijem voziti brzo, barem ću udobno.

17 godina
neaktivan

Ja sam prvo vozio opela,pa bmw pa audi.I volio am švabe sve dok nisam sjeo u Japanca.

Sad sam ponosni vlasnik Honde prelude 93.g. i nikad je neću prodati iako uskoro planiram kupnju

novog.A kupit ću si opet Hondu.Vidio sam u prijašnjim postovima da je netko napisao kako su japanski auti

koji se proizvode u Europi inferiorni u odnosu na one iz Japana.To je samo djelomično istina.

U japanu svi noviji automobili imaju nevjerojatno komplicirana putna računala i satelitsko praćenje tako

da uopće ne mogu voziti iznad oraničenja...Zanimljivo je da ako auto odvezeš na trkaću stazu on isključi sve limite.....

Ajde probajte nešto takvo prodati u Europi!!!!!Ni ja ne bih kupio...Stvar nije ni u načinu izrade,ni u materijalu već u

prilagodbi auta tržištu a i daleko je jeftinije proizvoditi i h u europi.Mislite možda da se europski auti za američko tržište

proizvode u europi?

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
17 godina

Nissan GT-R, Range Rover Sport, Aston Martin DBS...

A od ovih pristupačnijih: Mazdaspeed3, Honda Prelude (bilo koja Osmijeh), Mitsubishi Galant (i station wagon i običan '96. nadalje), Ford Focus ST.... itd.

Comfortably Numb
15 godina

Moj Favorit

Audi RS6 Audi RS6
Damn i'm Good
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2009 10:40 (thomilla05).
17 godina
thomilla05 kaže...

Moj Favorit

E ovo sam zaboravio!   Mnogo volim ovo auto.

Comfortably Numb
17 godina
neaktivan

Peugeot me uvijek iznova oduševi snagom, izgledom i pouzdanošću. Vozim 407 SW i auto je vrhunski. I prije sam vozio isti model, ali ovaj novi je još bolji - i izvana i iznutra. Novi motor po Euro V normi radi 'ko pravi lav. Osmijeh

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina

jesi uz puga dobio i set od 6 rezervnih mjenjača? šala mala..

dobro da su u pežou počeli odustajat od predimenzioniranih rešetki sprijeda..

sve u svemu, lijep autek Namigiva

16 godina
neaktivan

Omiljene marke su mi Volkswagen (VW-SEAT-Škoda) i Opel. Dok VW nudi beskompromisnu kvalitetu, Opel je jeftiniji i poneki puta iznenadi kvalitetom, jer mi je na autu najvažnija pouzdanost. Na treće mjesto bih stavio BMW koji proizvodi vjerojatno najbolji automobil - seriju 3.

One - You lock the target Two - You bait the line Three- You slowly spread the net And four - You catch the man
17 godina
Ne znam kad si se zadnji put vozil u VW ali ovi passati koje imamo na poslu su smeće samo takvo. Dizne im se redovno zaštopavaju = do 6k kn servisi, plastika u njima se zlizala i totalni je jeftilen.
Opel je auto koji najviše krepava na našim cestama informacija iz prve ruke od lika koji vozi krepane aute za HAK.
BMW skidam kapu, ali ne trici nego petici.
16 godina

Lexus

16 godina
protjeran

Sto rusi naprave to se ne kvari.Isto sa svabama........

Za volanom guja a u krevetu oluja!
16 godina
neaktivan

Ford, Mazda, Audi...

Atomska bubamara. | http://tinyurl.com/erepNA
17 godina
jurluk kaže...

Ford, Mazda, Audi...

Audi je ovu godinu prosao kao i cini mi se jedini Ferrari netaknut od financijske krize...

17 godina

Evo bas citam na worldcarfans da VW kupuje 50% Porsceovih dionica... Prije se glasno raspravljalo kako ce Porsche kupit VW, najedanput velika kontra vijest... Jos je navedeno kako VW planira kupiti Suzukija, M.A.N.-a i Ducatija... Bit ce to stvarno veliki koncern.

17 godina

porš je bio prepohlepan i upali su u yebachke dugove zbog te svoje pohlepe..

na kraju su ih arapi morali dofinancirati.. neka neka

btw, samo da ne diraju japanske aute, grehota..

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Evo bas citam na worldcarfans da VW kupuje 50% Porsceovih dionica... Prije se glasno raspravljalo kako ce Porsche kupit VW, najedanput velika kontra vijest... Jos je navedeno kako VW planira kupiti Suzukija, M.A.N.-a i Ducatija... Bit ce to stvarno veliki koncern.

VW zapravo i je Porche, jer je Ferdinand Porche prije 70 god. dobija nalog od Hitlera da napravi "Narodni auto", ilitiga volkswagen...

Play hard, go pro!
16 godina

koenigsegg,daihatsu i kia (ROFL!)

17 godina
Fowix kaže...
Batista kaže...

VW zapravo i je Porche, jer je Ferdinand Porche prije 70 god. dobija nalog od Hitlera da napravi "Narodni auto", ilitiga volkswagen...

mi smo u skoli ucili verziju da je porsche ukrao nacrt bube - da je od bube nastao porsche, smijesno ali tako smo ucili, vidio sam da na wikipediji pise kako si ti reko no nisam sto se tice toga siguran...

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 14:15 (Batista).
15 godina
neaktivan

Definitivno MUSTANG, to je status!

...i BMW

Life is great!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2009 11:32 (ladybugger).
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

mi smo u skoli ucili verziju da je porsche ukrao nacrt bube - da je od bube nastao porsche, smijesno ali tako smo ucili, vidio sam da na wikipediji pise kako si ti reko no nisam sto se tice toga siguran...

U biti je! Ali nije ukrao nacrt OD bube (da napravi Porsche 356), nego nacrt ZA Bubu! VW je nakon rata čak isplatio odštetu za to.

http://en.wikipedia.org/wiki/Tatra_T97

PS.Pazite kako je Adolf rješio problem licence, copyrighta i sl.!Belji se

Sako cera bolje, sako jutre huje!
17 godina

Jučer sam opet na cesti vidio Nissan GT-R...    rastopio sam se.......

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
16 godina
neaktivan

Evo mojih wonder auta. Inace sam zaljubljenik u motocikle, no daleko od toga da ne volim aute..

16 godina
neaktivan

volim americke muscle car-ove pa evo mi par naboljih Camaro ss i Fornd Mustang GT 500

Camaro SS Camaro SS

1967 Shelby Mustang GT 500 1967 Shelby Mustang GT 500
a od europljana najbolji mi je ovaj...debeli ljepotan Range Rover
range rover sport range rover sport
i kao ljubitelj rally-a Subaru Impreza WRX

Subaru... Subaru...

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah .............Slažem se!!!
17 godina
neaktivan

toyota land cruiser. Ko ovo ubije stvarno svaka mu čast

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice