meni volkswagen i BMW
Omiljena marka automobila
- poruka: 332
- |
- čitano: 119.875
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Renault...
Renault. Volim udobnost. Skupe su mi kazne za brzu vožnju, pa kad se ne smijem voziti brzo, barem ću udobno.
Ja sam prvo vozio opela,pa bmw pa audi.I volio am švabe sve dok nisam sjeo u Japanca.
Sad sam ponosni vlasnik Honde prelude 93.g. i nikad je neću prodati iako uskoro planiram kupnju
novog.A kupit ću si opet Hondu.Vidio sam u prijašnjim postovima da je netko napisao kako su japanski auti
koji se proizvode u Europi inferiorni u odnosu na one iz Japana.To je samo djelomično istina.
U japanu svi noviji automobili imaju nevjerojatno komplicirana putna računala i satelitsko praćenje tako
da uopće ne mogu voziti iznad oraničenja...Zanimljivo je da ako auto odvezeš na trkaću stazu on isključi sve limite.....
Ajde probajte nešto takvo prodati u Europi!!!!!Ni ja ne bih kupio...Stvar nije ni u načinu izrade,ni u materijalu već u
prilagodbi auta tržištu a i daleko je jeftinije proizvoditi i h u europi.Mislite možda da se europski auti za američko tržište
proizvode u europi?
Nissan GT-R, Range Rover Sport, Aston Martin DBS...
A od ovih pristupačnijih: Mazdaspeed3, Honda Prelude (bilo koja ), Mitsubishi Galant (i station wagon i običan '96. nadalje), Ford Focus ST.... itd.
Moj Favorit
E ovo sam zaboravio! Mnogo volim ovo auto.
jesi uz puga dobio i set od 6 rezervnih mjenjača? šala mala..
dobro da su u pežou počeli odustajat od predimenzioniranih rešetki sprijeda..
sve u svemu, lijep autek
Omiljene marke su mi Volkswagen (VW-SEAT-Škoda) i Opel. Dok VW nudi beskompromisnu kvalitetu, Opel je jeftiniji i poneki puta iznenadi kvalitetom, jer mi je na autu najvažnija pouzdanost. Na treće mjesto bih stavio BMW koji proizvodi vjerojatno najbolji automobil - seriju 3.
Opel je auto koji najviše krepava na našim cestama informacija iz prve ruke od lika koji vozi krepane aute za HAK.
BMW skidam kapu, ali ne trici nego petici.
Lexus
Ford, Mazda, Audi...
Ford, Mazda, Audi...
Audi je ovu godinu prosao kao i cini mi se jedini Ferrari netaknut od financijske krize...
Evo bas citam na worldcarfans da VW kupuje 50% Porsceovih dionica... Prije se glasno raspravljalo kako ce Porsche kupit VW, najedanput velika kontra vijest... Jos je navedeno kako VW planira kupiti Suzukija, M.A.N.-a i Ducatija... Bit ce to stvarno veliki koncern.
porš je bio prepohlepan i upali su u yebachke dugove zbog te svoje pohlepe..
na kraju su ih arapi morali dofinancirati.. neka neka
btw, samo da ne diraju japanske aute, grehota..
Evo bas citam na worldcarfans da VW kupuje 50% Porsceovih dionica... Prije se glasno raspravljalo kako ce Porsche kupit VW, najedanput velika kontra vijest... Jos je navedeno kako VW planira kupiti Suzukija, M.A.N.-a i Ducatija... Bit ce to stvarno veliki koncern.
VW zapravo i je Porche, jer je Ferdinand Porche prije 70 god. dobija nalog od Hitlera da napravi "Narodni auto", ilitiga volkswagen...
koenigsegg,daihatsu i kia (ROFL!)
VW zapravo i je Porche, jer je Ferdinand Porche prije 70 god. dobija nalog od Hitlera da napravi "Narodni auto", ilitiga volkswagen...
mi smo u skoli ucili verziju da je porsche ukrao nacrt bube - da je od bube nastao porsche, smijesno ali tako smo ucili, vidio sam da na wikipediji pise kako si ti reko no nisam sto se tice toga siguran...
Definitivno MUSTANG, to je status!
...i BMW
mi smo u skoli ucili verziju da je porsche ukrao nacrt bube - da je od bube nastao porsche, smijesno ali tako smo ucili, vidio sam da na wikipediji pise kako si ti reko no nisam sto se tice toga siguran...
U biti je! Ali nije ukrao nacrt OD bube (da napravi Porsche 356), nego nacrt ZA Bubu! VW je nakon rata čak isplatio odštetu za to.
http://en.wikipedia.org/wiki/Tatra_T97
PS.Pazite kako je Adolf rješio problem licence, copyrighta i sl.!
Jučer sam opet na cesti vidio Nissan GT-R... rastopio sam se.......
volim americke muscle car-ove pa evo mi par naboljih Camaro ss i Fornd Mustang GT 500
a od europljana najbolji mi je ovaj...debeli ljepotan Range Rover i kao ljubitelj rally-a Subaru Impreza WRX