Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.015
|
čitano: 16.513.360
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

biač.. ja tu vidim 9.6, a moj je 9.2 do 100 {#}

EDIT: evo da podkrijepim tvrdnju {#}

o faktoru kvalitete i gušta u vožnji nećemo ni diskutirati.. i + kad 3.14chke vide felne ono e {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 18:29 (nine).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ma sve je to fino, samo da te usmrdim jednom, i mogu die happy. {#}{#} Samo za tebe druga i 4500rpm.

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 18:31 (thedream).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

kao što rekoh ta dimna zavjesa bi mi pružila posebno zadovoljstvo {#}

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ja sam mislil da se ovakve rasprave samo na forum.hr mogu nać {#}

kod mene normalno radi.....
17 godina
Vaš Auto Snova

Dolazeci S6, pitam se pitam, kakvo djubre ce bit RS6 :S

Truth in engineering.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

BMW M5, dva auta u jednom. Spuersportas i luksuzna limuzina. Audiju i AMGu kapa dolje ali M5 i dalje daleko najbolji u klasi. M POWER! {#}

14 godina
Vaš Auto Snova

I koji je bolji na kraju? :D

Live Free and Drive Hard
17 godina
Vaš Auto Snova

NOvi mali pežojko. 208.

Malo su smanjili onaj debilni smajlić koji je

pravio prednji usis za hladnjak, pa mi se čini neloš.

P.S.

mrzim ove "mladenačke" prikaze modela na kojima nema

poštene slike modela vanjštine unutrašnjosti, gepeka, motora,
ili 3d rotacije, nego sve neke "umjetničke/instagramske

sa manekenima koji su "razdragani" "kul" "otkačeni" gdje se vidi pol žmigavca

ili komad zadnjeg blatobrana...mdrfkr.

16 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
Batista kaže...

ne vjerujem u tih 3.7 sec.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Batista kaže...

ne vjerujem u tih 3.7 sec.

Popravit će zbog tebe, nije problem.

17 godina

Car and Driver managed 3.7 seconds running 0-60 mph (96.5 km/h). Now, granted there is a 2 mph discrepancy in times when comparing Audi's 4.8 and Car and Driver's 3.7 seconds. However, the difference of 1.1 seconds is vastly disproportional to a 2 mph difference. - sa te stranice citat

Btw, evo mojih favorita:
'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 22:04 (Pero Dinamit).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

hm, da mi je vidjet kako mjenjaju žarulju na M3 v8 720Ks, pa tu da baciš kockicu leda, prije bi isparila nego pala na pod {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

kakav AMG, G-POWER First class performance {#}

15 godina
gamer xt kaže...

Nemoj govoriti o nečemu o čemu nemaš pojma. AMG ne spada u istu skupinu sa G-Powerom. Mercedes - AMG, BMW - M; Mercedes - Brabus, BMW - G-Power

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!
13 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova
OMG ovo je upropastilo temu- 9.0 do 100, moja krapina Honda koja se vrti, šaltam na 6 hiljda. Promjena naslova teme- Krapina. lol
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Jel gledao tko danas In medias res? Bio je dr. Marušić gost i baš se prijeti da čovjek zna, ne govori napamet kao što je pola ostalih gostiju..

15 godina
neaktivan
sako9800 kaže...
gamer xt kaže...

Nemoj govoriti o nečemu o čemu nemaš pojma. AMG ne spada u istu skupinu sa G-Powerom. Mercedes - AMG, BMW - M; Mercedes - Brabus, BMW - G-Power

Gle Brabus i G-POWER nisu ista klasa iz vise razloga. Brabus radi aute sa 1000+ nm koji svu tu silnu snagu koju imaju ne mogu prenest na cestu a da ne spale tri seta zadnjih guma prije nego sto krenu. S druge strane G power je firma koja radi supersportske prerade sa isto brdo konja ali su ti auti i vise nego upotrebljivi na stazi. Brabus je vise razvikan ali na stazi nema sanse protiv G-POWERa. Znaci,  Mercedes AMG black < G-POWER.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 23:26 (gamer xt).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Malo guštanja {#}

15 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
OMG ovo je upropastilo temu- 9.0 do 100, moja krapina Honda koja se vrti, šaltam na 6 hiljda. Promjena naslova teme- Krapina. lol

kako bi rekao vin dizel, its a 10 second car {#} balkan verzija

@Penryn

i šta kaže marušić?

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 0:13 (nine).
15 godina
gamer xt kaže...
sako9800 kaže...
gamer xt kaže...

Gle Brabus i G-POWER nisu ista klasa iz vise razloga. Brabus radi aute sa 1000+ nm koji svu tu silnu snagu koju imaju ne mogu prenest na cestu a da ne spale tri seta zadnjih guma prije nego sto krenu. S druge strane G power je firma koja radi supersportske prerade sa isto brdo konja ali su ti auti i vise nego upotrebljivi na stazi. Brabus je vise razvikan ali na stazi nema sanse protiv G-POWERa. Znaci,  Mercedes AMG black < G-POWER.

Opet si u krivu. Mercedes AMG je sportska verzija Mercedesa kao što je M kod BMW-a ili RS kod Audi-a. Tvrtke kao što su G-Power i Brabus tim automobilima (BMW odnosno Mercedes) dodavaju još više snage i sukladno tome stavljaju druge dijelove kako bi se ti auti mogli održati na cesti (kočnice, spojleri...). Kakve veze imaju okretni momenti i spaljivalje guma sa tim. Kao sa BMW M6 G-Power od 800 KS ne možeš spaliti gume? Ako ćeš već ići uspoređivati onda reci da je G-Power > Brabus!!!

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!
17 godina
neaktivan
nine kaže...

@Penryn

i šta kaže marušić?

Tema je bila o nezgodama u prometu, broju poginulih, kako ga smanjiti i tome slično. 

Ovako napamet čega se sjećam da je predložio: manji PDV na gume i manja cestarina za autoceste, jer ispada da se velika većina nesreća događa upravo na županijskim cestama koje su poprilično loše, umjesto da se putuje sa puno bržim i sigurnijim autocestama. Od ostalih stvari, u 88% smrtnih nesreća presudan faktor je bila prevelika brzina. Nisam ziher jel točno 88% rečeno, al tu negdje. Ugl. stavit će za par dana epizodu na HRT-ovu web stranicu pa ćete moć pogledat.

btw. što se tvoje lude tiče - nije dobrodošla u ovu temu, izgleda da ovdje samo traktore priznaju. {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ma treba ostaviti pdv na gume, a staviti prodavačima limit na maržu. bezobraznu maržu dižu na gumama.

15 godina
neaktivan
gamer xt kaže...

BMW M5, dva auta u jednom. Spuersportas i luksuzna limuzina. Audiju i AMGu kapa dolje ali M5 i dalje daleko najbolji u klasi. M POWER! {#}

"best car in the world right now" :D

...train hard, feel good, never give up...
15 godina
neaktivan

Znam ja i sto je AMG, M, Brabus i G-Power. Ono sto sam ja napisao je da jedan Brabus ne moze parirati na stazi G-POWERu jer ima tolko nm da je neupravljiv. Poznata je i cinjenica da M-ovi auti imaju daleko bolja podvozja od AMG-a pa je i slicna stvar kod njihovih tunera. Vjerojatno si cuo da postoje i Black Series AMG-ovi modeli, e pa oni su donekle konkurent G-POWERu sto se tice voznih osobina i snage. Brabus je cisto preseravanje. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 0:52 (gamer xt).
17 godina

Dobro pa G-power nije preseravanje...

Mislim, G-power tjunira afto sa 800KS i 800Nm i to nije preseravanje, preseravanje je Brabus sa 1000Nm...

Btw, zadnji C63 Black ti spali gume za nekoliko krugova tako da nije baš za neku dužu vožnju {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
17 godina
Vaš Auto Snova

"nine" i "thedream" - naperem vas obojicu sa svojim žabarskim govnom ad Alfe {#} 

PC RULES!!!
16 godina
neaktivan
mika2210 kaže...

"nine" i "thedream" - naperem vas obojicu sa svojim žabarskim govnom ad Alfe {#} 

jel barem dizlo alfa?

kod mene normalno radi.....
17 godina
Vaš Auto Snova

Alfa je na jedino pravo gorivo - benzin {#}

PC RULES!!!
15 godina
neaktivan
mika2210 kaže...

Koji motor je btw u toj Alfi? 156 je bila u igri, ne?

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 10:14 (thedream).
17 godina
Vaš Auto Snova

2.0. TS, povađeni svi katovi van, malo preko 160 konja je to sad...  {#}

Sutra ide gore protočni zadnji lonac, a ako nebude preglasno sljedeći tjedan idem kod laste da se i srednji lonac zamijeni protočnim ili poluprotočnim... Ima da se čuje...

BTW, da me ne shvatite ozbiljno, malo zezam... {#}

PC RULES!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 10:24 (mika2210).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice