Promjena pozadine na iPodu

poruka: 4
|
čitano: 1.213
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Kako se mijenja pozadina na iPodu???Imam prvu generaciju iPod toucha od 8gb i prezadovoljan sam sa njom ali jedini problem mi je sto ne mogu promjeniti pozadinu,odem na setings-general-wallpaper uđem u pozadine kliknem na nju i idem na set a wallpaper i nista,zakljucam iPod i onda ondje gdje moram mrdnuti prstom da ga otkljucam stoji ta slika a kad uđem gdje su ikone nema wallpapera...osim toga iPodu nije urađen jallbreak ili kako se vec zove i na njemu je verzija 1.5 i jos neki broj uglavnom fabricki je iPod pa da li bi mogao pokoju aplikaciju nabaciti na njega 

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 16:22 (arius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Tek od verzije 4.0 software-a za ipod i iphone je uveden background wallpaper

Tvoj ipod gen1,  išla je do 3.1.3 verzije iOSa

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 16:29 (Flying Dutchman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Promjena pozadine na iPodu
Flying Dutchman kaže...

Tek od verzije 4.0 software-a za ipod i iphone je uveden background wallpaper

Tvoj ipod gen1,  išla je do 3.1.3 verzije iOSa

bem ti zivot  znaci da zaboravim na mijenjanje pozadina....a da li je rizicno nabaciti makar tu verziju 3.1.3 pa da mogu bar neke aplikacije,evo nasao sam nekakav sajt ali 3.1.3 je nesto minimalno za aplikacije ja nazalost nemam ni to {#}

15 godina
Re: Promjena pozadine na iPodu
arius kaže...

bem ti zivot  znaci da zaboravim na mijenjanje pozadina....a da li je rizicno nabaciti makar tu verziju 3.1.3 pa da mogu bar neke aplikacije,evo nasao sam nekakav sajt ali 3.1.3 je nesto minimalno za aplikacije ja nazalost nemam ni to {#}

Aplikacije koje su još uvijek za 3.xx verzije su rijetke, počeli su gasit i za verziju 4.xx

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice