Kako se mijenja pozadina na iPodu???Imam prvu generaciju iPod toucha od 8gb i prezadovoljan sam sa njom ali jedini problem mi je sto ne mogu promjeniti pozadinu,odem na setings-general-wallpaper uđem u pozadine kliknem na nju i idem na set a wallpaper i nista,zakljucam iPod i onda ondje gdje moram mrdnuti prstom da ga otkljucam stoji ta slika a kad uđem gdje su ikone nema wallpapera...osim toga iPodu nije urađen jallbreak ili kako se vec zove i na njemu je verzija 1.5 i jos neki broj uglavnom fabricki je iPod pa da li bi mogao pokoju aplikaciju nabaciti na njega
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tek od verzije 4.0 software-a za ipod i iphone je uveden background wallpaper
Tvoj ipod gen1, išla je do 3.1.3 verzije iOSa
Tek od verzije 4.0 software-a za ipod i iphone je uveden background wallpaper
Tvoj ipod gen1, išla je do 3.1.3 verzije iOSa
bem ti zivot znaci da zaboravim na mijenjanje pozadina....a da li je rizicno nabaciti makar tu verziju 3.1.3 pa da mogu bar neke aplikacije,evo nasao sam nekakav sajt ali 3.1.3 je nesto minimalno za aplikacije ja nazalost nemam ni to
bem ti zivot znaci da zaboravim na mijenjanje pozadina....a da li je rizicno nabaciti makar tu verziju 3.1.3 pa da mogu bar neke aplikacije,evo nasao sam nekakav sajt ali 3.1.3 je nesto minimalno za aplikacije ja nazalost nemam ni to
Aplikacije koje su još uvijek za 3.xx verzije su rijetke, počeli su gasit i za verziju 4.xx