LG B2 i Marantz AVR 5.1 ne radi

poruka: 1
|
čitano: 661
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
offline
LG B2 i Marantz AVR 5.1 ne radi

Pozdrav ekipa, 

 

evo kako naziv sam kaze, pribavio sam si malo stariji AVR s namjerom da ga spojim za DD sadrzaj.

Prvo spojeno Hdmi kablom na Arc port i ne radi da ga j... dakle opcija PCM daje zvuk al naravno samo stereo. E sad opcija Pass through je zapravo sto bih trebao odabrati? Dakle TV prosljedjuje zvuk na AVR te ga onda on obradjuje i salje po kanalima. Medjutim na Pass through mi zvuk prakticki ne radi, tj radi al je tolko isjeckan da ni ne cujes sta se dogadja.

 

Kasnije probao s optickim kablom, uredno promjenio na optic u meni-u od avr-a. Tu dobijam zvuk na svim postavkama ali opet samo stereo. Sto je interesantno kad odem na Netflix on ce pokazivati pri pregledu sadrzaja mogucnost 5.1 odnosno Dolby Atmos samo ako ocita da imaju preduvjeti za to. E sad, po nekim postavkama mi Netflix ocitava da moze 5.1 al kad upalim taj sadrzaj AVR opet ocitava kao stereo.

To naravno podrazumjevam kad je na Auto sto bi naravno AVR sam trebao prepoznavati i prema tome obradjivati zvuk. Na AVRu imaju jos opcije Pro Logic II i DTS Neo Cinema (ili kako vec) na koje sam mogu prebaciti ali mislim da to nije to osim toga svaki put kad prebacujem izvor morao bih i to saltati..

 

sto sam propustio??

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice