evo ovako imam quadro ht-1066 kucno kino i sad me zanima kako spojiti to kucno kino sa racunalom,mozda ce ovo nekima bit smjesno al sam totalni noob sa se tice tih stvari,nadam se da ce mi neko pomoc
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
recimo žicom? ;-)
- optički/coax kabel je dobar izbor, naravno ako je podržan ili 'klasičnim' audio kabelima (3,5 stereo-chinch) x broj izlaza (2.0/2.1/4.1/5.1...) recimo za 5.1 trebaš tri stereo kabela.
to sa zicom to sam i ja skuzio hehe,daj bi mi molim te mogo detaljnije objasnit,coax kabel mi nije podzan,sa kucnim kinom sam dobio onih 6 kabela 2 crvena 2 zuta i 2 bijela,a ovo ostalo te bas i nerazumijem,sry reko sam da sam noob u ovome
audio 3,5(stereo)-:-2xchinch(L-R) Lost i neki...i neki.. - ili chinch-chinch + adapter za PC(3.5) pa iskoristiš kabele koje imaš.
Ima (skoro) u svakom dućanu osim cvijećara... i jednostavnije je s optičkim ili coax jer ide jedna žica, ali to kažeš da nemaš.
i di bi ja sada to trebao prikopcati??
Pa crveni i bijeli chinch ukopčaj u AUX 1 ili 2 a drugi kraj kabla sa 3,5mm adapterom ukopčaj u PC.Upali kućno kino,stavi Aux 1 ili 2(zavisi u koji si stavio kablove) i
uživaj
EDIT:Samo pazi da ukopčaš u AUX in ulaz ne u AUX out.
oke sve sam te do sad razumio samo ne kuzim,sa bi trebo kupiti neki adapter za ovo,jedino te ovo nisam razumio,znam da sam dosadan al kad zelim naucit