Kako spojiti kucno kino i racunalo

poruka: 7
|
čitano: 6.036
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

evo ovako imam  quadro ht-1066 kucno kino i sad me zanima kako spojiti to kucno kino sa racunalom,mozda ce ovo nekima bit smjesno al sam totalni noob sa se tice tih stvari,nadam se da ce mi neko pomoc Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Kako spojiti kucno kino i racunalo

recimo žicom? ;-)

- optički/coax kabel je dobar izbor, naravno ako je podržan ili 'klasičnim' audio kabelima (3,5 stereo-chinch) x broj izlaza (2.0/2.1/4.1/5.1...) recimo za 5.1 trebaš tri stereo kabela.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

to sa zicom to sam i ja skuzio hehe,daj bi mi molim te mogo detaljnije objasnit,coax kabel mi nije podzan,sa kucnim kinom sam dobio onih 6 kabela 2 crvena 2 zuta i 2 bijela,a ovo ostalo te bas i nerazumijem,sry reko sam da sam noob u ovome Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 22:04 (Smigi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

audio 3,5(stereo)-:-2xchinch(L-R) Lost i neki...i neki..  - ili chinch-chinch + adapter za PC(3.5) pa iskoristiš kabele koje imaš.

Ima (skoro) u svakom dućanu osim cvijećara... i jednostavnije je s optičkim ili coax jer ide jedna žica, ali to kažeš da nemaš.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

i di bi ja sada to trebao prikopcati??

16 godina

Pa crveni i bijeli chinch ukopčaj u AUX 1 ili 2 a drugi kraj kabla sa 3,5mm adapterom ukopčaj u PC.Upali kućno kino,stavi Aux 1 ili 2(zavisi u koji si stavio kablove) i

uživaj Osmijeh

EDIT:Samo pazi da ukopčaš u AUX in ulaz ne u AUX out.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 8:16 (Regular John 19).
16 godina
neaktivan

oke sve sam te do sad razumio samo ne kuzim,sa bi trebo kupiti neki adapter za ovo,jedino te ovo nisam razumio,znam da sam dosadan al kad zelim naucit Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice