Pomoć...uređivanje videa

poruka: 11
|
čitano: 2.293
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoć...uređivanje videa

Pozdrav.

Htjeo bih napraviti "video" od 10-15 sec u kojem ja kao držim štapić i kažem "avada kedavra" i iz štapića mi izađe zelena zraka...

Kako to napravit???

Taj video biće 10-15sec samo zato da se uvježbam to raditi, imam jednu ideju da sam sebi snimim kućni filmić i treba mi to, tako nešto da mi iz štapića izlazi ili da ja recimo rukom napravim a izleti neko svjetlo i sl.

Kako to napravit? U kojem programu to napravit (ja imam samo canopus edius i adobe after effects) ? Dali postoji kakav tutorial za već navede programe???

Bih bih vam zahvalan  na pomoći i mislim da na ovakvu temu ne bi trebalo pisat sve i svašta i ismijavat...trebam samo tutorial ili vašu pomoć!

Najbolji nezavisni portal za sve Hrvate i Hrvatice!!! | www.hrvat-online.info

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pomoć...uređivanje videa

Itko?

Hitno je...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Pomoć...uređivanje videa
Franjic kaže...
proguglaj movie effect
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hrvat Online kaže...

Pozdrav.

Htjeo bih napraviti "video" od 10-15 sec u kojem ja kao držim štapić i kažem "avada kedavra" i iz štapića mi izađe zelena zraka...

Kako to napravit???

Taj video biće 10-15sec samo zato da se uvježbam to raditi, imam jednu ideju da sam sebi snimim kućni filmić i treba mi to, tako nešto da mi iz štapića izlazi ili da ja recimo rukom napravim a izleti neko svjetlo i sl.

Kako to napravit? U kojem programu to napravit (ja imam samo canopus edius i adobe after effects) ? Dali postoji kakav tutorial za već navede programe???

Bih bih vam zahvalan  na pomoći i mislim da na ovakvu temu ne bi trebalo pisat sve i svašta i ismijavat...trebam samo tutorial ili vašu pomoć!

Google IS your friend!!!
15 godina
neaktivan
Hrvat Online kaže...

Pozdrav.

Kako to napravit???

Da nisi Harry potter slucajno? {#}

salim se. trazi na google-u movie effects.

14 godina
neaktivan
Pomoć...uređivanje videa

Želim napravit video (kućni filmić) na kojem ja iz bilo čega (u ovom slučaju: čarobnog štapića) izbacujem razne zrake u drugim bojama....

Nešto kao harry potter ali milijun puta jednostavnije i kraće...

Imam adobe premiere pro i after effects i canopus edius od programa za obrađivanje videa

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
Hrvat Online kaže...

Pozdrav.

Kako to napravit???

Da nisi Harry potter slucajno? {#}

salim se. trazi na google-u movie effects.

Tražim ali ništa nisam našo...možeš mi ti poslat link

...jbg novi sam u ovome pa mi ne ide baš...

14 godina
protjeran
Pomoć...uređivanje videa

To sve pa i vise radi on!

i sinoć sam na stojećki dvije u birtiji popio rakije
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pomoć...uređivanje videa

jbt pomoćć....našo sam jedan efekt i skinio ga i ja ga sad idem ubacit a ono mi izbaci poruku da je taj efekt napravit za neku verziju 10.0.0 a ja imam cs4...šta da radim?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Aj u redu...našo sam potreban efekt ali javlja mi se drugi problem...{#}{#}

Kada ubacim i efekt i video u adobe after effect i sad ja taj efekt idem mrdat (da ga namjestim da mi je kao iz štapića izletio) i adobe ae mi krene izbacivat 20-tak poruka pa mi kao da mogućnost da spremim to što sam do sad napravio i onda mi opet izbaci još 5-6 poruka pa izađe iz programa ... {#}

i ja sam jednom to spremio pa ušo u to spremito i krenem mrdat efekt on mi ponovi sve ovo isto što sam gore napisao...

taj program je piratski i nisam ga puno koristio al mi to nikad nije napravio...šta sad????????

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 19:56 (Hrvat Online).
17 godina
Pomoć...uređivanje videa

ne kuzim sta je tu tesko.... :S Eo super je sto imas adobe after effects....samo je fora sto neznam oces li ti drzat taj stapic ravno dok zelena zraka izlazi iz njega ili ces ga nastavit micat uokolo?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice