Prvo pozdravljam sve stručnjake, ne znam jesam li u dobroj temi postavio pitanje za svoj problem, ukoliko postoji neko drugo mjesto gdje bi mogao riješiti problem javite mi.
Problem je 20-ak korumpiranih mp4 videa koje sam snimao mobitelom (samsung galaxy s7 na sd kartici koja je u njemu), a radi se o koncertu jednom. Desio se neki konflikt kod snimanja da ni jedan video koji sam snimio ne mogu pokrenuti, osim prva dva koja su snimana ranije. Radi se o tome da su sve datoteke na mobitelu, ima nastavak .mp4 i ima neku memoriju 200mb, ali kod pokretanja dobijem poruku Can't play video i nema one preview slike nego je sve bijelo, interesantno da kad sam došao kući ponovno isprobao snimati i sve dobro radi jedino tamo nije , mislim da je problem u memorijskoj kartici bio i zato se desio taj gubitak. Probao sam oživit te snimke sa programima Stellar repair for Video, Video repair tool i još neke ali mislim da je sve izgubljeno zauvjek. Nije stvar do video codeca nego nešto se zabrljalo tokom snimanja na sd karticu.
Zanima me postoji li još nešto što bi mogao učiniti da uspijem vratiti tih 20 snimki i ako sam se pomirio već da je sve izgubljeno