'Na rubu provalije držeći se jednom rukom vise ti otac i sin, kome ćeš prije ruku dati da ga spasiš' !?
Sa odgovorom ćeš sebi mnogo toga objasniti...živio!
A na rubu provalije vise moj otac i tvoj sin?
A na rubu provalije vise moj otac i tvoj sin?
A ovo ti je totalno jednostavno. I otac zna da bi volio da njega pustiš da padne, a zna da i ti znaš da je to pravilno. Sin će se malo ljutiti jer je uzgubio djeda ali kada odraste i dobije svog sina i on će to jednostavno skontati.
Na kraju krajeva da otac vidi da si neodlučan ili bespotrebno pokušavaš spasiti oboje on bi se i sam pustio u provaliju.
Daj šta teže.. to je bilo jednostavno i koncept viđen u filmovim x^n puta.
Ne znam šta da odgovrim. Moj otac je 59. godište a ja sam 83. (37) godina i ne planiram (barem ne za Q1 2021) imati djecu. Ali pustio bih oca u provaliju čak i da nije moje dijete u pitanju, a i da dodam da mi je otac ili tata na neki način svetinja.
Kao što rekoh daj šta teže.
Inače da se nadovežem na galvnu temu: Poslije ovog članka o cijepljenju, nemam više nikakvih problema oko sumnje da li ću se cijepiti ili ne. Međutim.. ja sam se držao svih pravila, izolacija mi je godila i kada stavim masku fino onaj limić stisnem da mi zrak ne cirkuliše. Kada mi je dosadno odem šetam po šumi, berem gljive, svađam se sam sa sobom.. kada moram da radim gdje je mjesto puno ljudi (servis klima uređaja u kafiću), rukacica, maska, moje dezinfikaciono sredstvo i evo za sada.. cura mi bila pozitivna, brat, snajka, tetak, tetka, ujak i ujna.. ja se još uvijek držim.. narednih dana kiša.. za mene je godišnji.
Preporuka: Pogledati film
Čitajući komentare sa 24 sata postalo mi je sasvim jasno da bi masa ljudi pustila obojicu.
Ne znam šta da odgovrim. Moj otac je 59. godište a ja sam 83. (37) godina i ne planiram (barem ne za Q1 2021) imati djecu. Ali pustio bih oca u provaliju čak i da nije moje dijete u pitanju, a i da dodam da mi je otac ili tata na neki način svetinja.
Inače da se nadovežem na galvnu temu: Poslije ovog članka o cijepljenju, nemam više nikakvih problema oko sumnje da li ću se cijepiti ili ne. Međutim.. ja sam se držao svih pravila, izolacija mi je godila i kada stavim masku fino onaj limić stisnem da mi zrak ne cirkuliše. Kada mi je dosadno odem šetam po šumi, berem gljive, svađam se sam sa sobom.. kada moram da radim gdje je mjesto puno ljudi (servis klima uređaja u kafiću), rukacica, maska, moje dezinfikaciono sredstvo i evo za sada.. cura mi bila pozitivna, brat, snajka, tetak, tetka, ujak i ujna.. ja se još uvijek držim.. narednih dana kiša.. za mene je godišnji.
Razlika je jedino sto su Velike Boginje opasna bolest koja se provjereno spriječava cijepivom dok je ovo nešto između gripe i prehlade.
Ja sam kao jedan od mnogih prebolio na način da sam doma čekao da mogu van iz samoizolacije.
Razlika je jedino sto su Velike Boginje opasna bolest koja se provjereno spriječava cijepivom dok je ovo nešto između gripe i prehlade.
Ja sam kao jedan od mnogih prebolio na način da sam doma čekao da mogu van iz samoizolacije.
Znači dobro da postoji izolacija, inače bi šetao okolo.
Da, da. I ja sam to mami objašnjavao kada mi je rekla "isto je i danas". Barem ne ono što sam ja vidio u fiomu i pročitao na Wiki.. daleko opasnija bolest... Mada mi je ostalo nekih 20 minuta filma.
Ali sličnost sa današnjom situacijom je nevjerojatna.. čak se pad turističke sezone spominje.
Da, da. I ja sam to mami objašnjavao kada mi je rekla "isto je i danas". Barem ne ono što sam ja vidio u fiomu i pročitao na Wiki.. daleko opasnija bolest... Mada mi je ostalo nekih 20 minuta filma.
Ali sličnost sa današnjom situacijom je nevjerojatna.. čak se pad turističke sezone spominje.
Da, vjerujem, stariji ljudi koji se informiraju samo preko HRT-a, Nove i RTL-a misle da je vani apokalipsa i da svi umiru od korone.
Naš stožer i mediji su napravili paniku kao da je stvarno neka opaka bolest u opticaju, vjeruj mi, da je ovo opasno kao velike boginje, nitko nebi trebao moliti ljude da ostanu u kućama.. niti bi bilo propitkivanja za cjepivo..
Očito je da se može bez cjepiva, broj slučajeva je u konstantnom opadanju jer je virus preboljelo više od 30% populacije.
Neka se cijepe ugroženi, kao što se svake godine cijepe protiv gripe. Nitko nikada nije dovodio u pitanje uspjesnost
cjepiva protiv gripe a svake godine se cjepe samo ugrožene skupine.
Očito je da se može bez cjepiva, broj slučajeva je u konstantnom opadanju jer je virus preboljelo više od 30% populacije.
Neka se cijepe ugroženi, kao što se svake godine cijepe protiv gripe. Nitko nikada nije dovodio u pitanje uspjesnost
Zanimljivo, nitko ne dovodi u pitanje cjepivo za gripu, koje se mijenja svaku godinu, a svi dovode u pitanje cjepivo za Kovid, koje se napravilo u zadnjih godinu dana. Baš zanimljivo.
Protiv gripe se ne cijepe samo ugrožene skupine. Njima je besplatno, a cijepi se svak tko želi, ako će platit.
1. Očito je da se može bez cjepiva, broj slučajeva je u konstantnom opadanju jer je virus preboljelo više od 30% populacije.
2. Neka se cijepe ugroženi, kao što se svake godine cijepe protiv gripe. Nitko nikada nije dovodio u pitanje uspjesnost
1. Naravno da se može. Kad se ograniči kretanje. Šerlok.
2. Pa i cijepe se yebote. Ali trebali bi se i ostali jer se ovo sranje jako lako prenosi na sve.
Još jedan dokaz da se radi o plandemiji
Da, vjerujem, stariji ljudi koji se informiraju samo preko HRT-a, Nove i RTL-a misle da je vani apokalipsa i da svi umiru od korone.
Naš stožer i mediji su napravili paniku kao da je stvarno neka opaka bolest u opticaju, vjeruj mi, da je ovo opasno kao velike boginje, nitko nebi trebao moliti ljude da ostanu u kućama.. niti bi bilo propitkivanja za cjepivo..
Znaš, i za Španjolku su na početku mislili da je samo neka gripa... možda znaš i kako je to završilo?
2. Pa i cijepe se yebote. Ali trebali bi se i ostali jer se ovo sranje jako lako prenosi na sve.
1. Po toj vašoj glupoj logici nakon ovoga sa potresima, trebao bi nastati kaos i eksplozija korona virusa.
2. protiv gripe se cijepe samo ugroženi i onaj tko želi, za ovu koronu tvrde da se svi moramo cijepiti. Ja se prvi neću jer to ne smatram opasnim za moj život i život bližnjih.
Što se tiče Španjolke, ne znam baš da su nju ljudi preboljeli tako da su doma odležali u izolaciji. Velike boginje i španjolka su bili nemjerljivo opasniji virusi od korone.
Što se tiče cjepiva, logično je da ljudi propitkuju cjepivo koje je sklepano u par mjeseci i koje je u opticaj pušteno po ubrzanom postupku.
Meni su veće šanse da će mi se nešto loše dogoditi od cjepiva nego od korone, koronu sam imao da nisam ni osjetio da ju imam.
1. Po toj vašoj glupoj logici nakon ovoga sa potresima, trebao bi nastati kaos i eksplozija korona virusa.
2. protiv gripe se cijepe samo ugroženi i onaj tko želi, za ovu koronu tvrde da se svi moramo cijepiti. Ja se prvi neću jer to ne smatram opasnim za moj život i život bližnjih.
Što se tiče Španjolke, ne znam baš da su nju ljudi preboljeli tako da su doma odležali u izolaciji. Velike boginje i španjolka su bili nemjerljivo opasniji virusi od korone.
Što se tiče cjepiva, logično je da ljudi propitkuju cjepivo koje je sklepano u par mjeseci i koje je u opticaj pušteno po ubrzanom postupku.
Meni su veće šanse da će mi se nešto loše dogoditi od cjepiva nego od korone, koronu sam imao da nisam ni osjetio da ju imam.
umrla je žena 82 godine, srčani bolesnik
Znaš, i za Španjolku su na početku mislili da je samo neka gripa... možda znaš i kako je to završilo?
Pitaj Strica_Juru kaj je to zapravo španjolka
(ne razbacujmo se izrazima bezveze)
Kako si izračunao točno te šanse? Ja sam gotovo siguran da je baš obrnuto, da je veća šansa da će ti se nešto loše dogoditi od korone, a ne od cjepiva.
A pošto ti nije bilo ništa ni od korone, neće ni od cjepiva.
Ma nije to do toga...to je zato jer mjere djeluju.
Kako si izračunao točno te šanse? Ja sam gotovo siguran da je baš obrnuto, da je veća šansa da će ti se nešto loše dogoditi od korone, a ne od cjepiva.
Zato jer ne znam dugoročene posljedice cijepljnja,
ali ja da dobijem osip ili vrtoglavicu od cjepiva, to je već puno gore od noga sto mi se dogodilo od korone.
Zato jer ne znam dugoročene posljedice cijepljnja,
ali ja da dobijem osip ili vrtoglavicu od cjepiva, to je već puno gore od noga sto mi se dogodilo od korone.
Dugoročne posljedice života su smrt. Jel ti sad lakše?
To i dalje ne odgovara na pitanje kako si izračunao šanse. Možda ti je korona utjecala na mozak, a još ni ne znaš? Koje su dugoročne posljedice korone? Što ako ti žile popucaju za 2 mjeseca ili 2 godine?
Dugoročne posljedice života su smrt. Jel ti sad lakše?
To i dalje ne odgovara na pitanje kako si izračunao šanse. Možda ti je korona utjecala na mozak, a još ni ne znaš? Koje su dugoročne posljedice korone? Što ako ti žile popucaju za 2 mjeseca ili 2 godine?
Samo ti živi svoj život a mene pusti na miru, ako se želiš cjepiti, cjepi se.
Moje tijelo moj izbor, doviđenja.
Samo ti živi svoj život a mene pusti na miru, ako se želiš cjepiti, cjepi se.
Moje tijelo moj izbor, doviđenja.
Ma nitko ti to ne brani, samo barem koristi ispravnu logiku kad objašnjavaš svoj izbor drugima.
svi mi rođeni u SFRJ vakcinisani smo obavezno i nitko nas nije pitao da li to želimo.
Za razliku od covid19 vakcina i tehnologije genetičkog inžinjeringa ondašnje vakcine su bili oslabljeni ili umrtvljeni uzročnici bolesti konzervirani teškim metalima , ne znam da je itko iz bliže okoline,škole,susjeda,obitelji imao ikakve teške negativne pojave usljed vakcinacije !
Što se tiće ovog covida i osobnog iskustva ,bio sam hospitaliziran krajem godine tri tjedna usljed teške upale pluća uzrokovanom virusom covid19,još uvijek se liječim.
Interesantno da nisam bio u periodu hospitalizacije zaražen,testiran sam svim mogućim testovima. Serološkim testom ,utvrđeno je da imam antitijela ,da sam nekada imao kontakt sa virusom bez simptoma,međutim oštetio mi je pluća,nestao prirodnim putem reakcijom imunološkog sustava ali upala je ostala i kulminirala s vremenom !
Ma cijepit ćemo se svi htjeli mi to ili ne. Neće ti reć moraš se cijepit, nećeš bit izravno prisiljen na to, ali bit će, ako se nisi cijepio ne smiješ putovati, ne smiješ na koncerte, utakmice itd. i na kraju će ti bit, ako želiš normalno živjet, cijepi se :)
moj brat i mama su se cijepili, još nisu postali zombiji, evo svi čekamo kad će
jučer na poslu dvije stranke pričaju na glas o cijepivama, jedan računovođa, a drugi automehaničar, i kažu oni kako će nam se kroz cijepivo ubrizgat aluminij i kobalt koji su preveliki da bi prošli kroz vene (uopće ne kužim zašto je to bitno), i onda se preko tog aluminija i kobalta može kontrolirati čovjeka i uzrokovati mu bolesti kakve hoćeš.
Ja ovako glup kaki jesam, barem imam obraza da bi mi bilo neugodno pričati takve svinjarije okolo bez ikakvog znanja. Ali izgleda da većina glupana vjeruje da su puno pametniji. Eto, računovođa i automehaničar znaju o cijepivu sve što treba znat. Da ih pitaš razliku između biljne i životinjske stanice gledali bi te kao da si ih tražio da lansiraju raketu na Mars. Mislim i ja sam zahrđao iz biologije, ali barem sam svjestan da ne znam
pa to i ja uvijek govorim, govorimo za druge kako su glupi, a prosječan rvat je glup i neškolovan, a misli da je ispao sa dlana božjeg i kuži svaku svjecku zavjeru