Zamisli, osoba od 91 godinu se cijepila i nakon toga umrla - zaključak: umrla od cjepiva.
90 ljudi zaraženih koronom umrli u istom danu - zaključak: umrli od ko zna čega.
Zamisli, osoba od 91 godinu se cijepila i nakon toga umrla - zaključak: umrla od cjepiva.
90 ljudi zaraženih koronom umrli u istom danu - zaključak: umrli od ko zna čega.
Ne planiram se cijepiti , bio sam u kontaktu sa coronom valjda bih je pokupio vec. Cuo sam iz prve ruke za teze i slabije slucajeve, da sam star mozda i bi.
Ovako sigurno ne, nema potrebe.
Ne planiram se cijepiti , bio sam u kontaktu sa coronom valjda bih je pokupio vec. Cuo sam iz prve ruke za teze i slabije slucajeve, da sam star mozda i bi.
jesi li čuo za kolektivni imunitet ili imunitet krda?
Takoder!
Zdrav zub se ne popravlja
ne, ne.
tocna analogija bi za tebe bila da ne peres zube, niti koristis konac.
ipak se ovdje radi o prevenciji, a ne lijecenju.
Šupalj zub nije zdrav.
Evo da se javim 48 sati nakon cijepljenja, živ sam... Nuspojava skoro nikakvih, lagana bol na mjestu uboda, danas prestala, temperatura 36,8. Jučer u 12:20 sam mislio da me hvata vrtoglavica, ali bio je potres. Od nas 25 cijepljenih nitko se nije žalio na nuspojave, jedino se javljaju ovi skeptični što nisu bili zainteresirani - da bi ipak htjeli kada dođe druga runda.... Jedva čekam 25.1. da napokon budem totalno slobodan
Eto, bas si mi potvrdio ono kaj je ocekujem kak ce se ovo sve odigrat, puno je skeptika, neki ce cekat manje neki dulje al na kraju krajeva ono kaj sam vec i prije reko - procjepljenost stanovnistva bude dobra. I opet stojim iza svega kaj sam reko, ja cu cekat 3. studiju da se objavi i onda cu donjet odluku, citam svako malo novosti na pfizer.com i za sad se sve cini ok.
Uostalom to je i cijela poanta onoga kaj ja ocu rec, jedva cekate tu na forumu ovakvog poput veselog, a ti su manjina koji tak razmisljaju, ali kak svi odma skoce na takvog to je odlicno, jedva se ceka jedan takav da nas se sve strpa u isti kos! A kad vecina tu a i ja medju njima kazem da sam samo skeptican radi toga kaj testiranje nije gotovo, dodam dva linka od pfizera, vidjeli smo kak je to zavrsilo - odgovorilo mi se bez ijednog argumenta osim naravno, ne ti si takav i takav i to je krivo razmisljanje. iiiiiiiiiiiiiiii opet dolazimo do onog kaj sam reko vec 3x a moram i 4x, a to je da idemo u krug kaj se ove rasprave tice...
Proci ce jos ohoho dana prije nego se bude cjepivo nudilo bas svima, a do onda je dosta vremena da se studija zavrsi i skeptici da promjene misljenje ako se bude islo kao i do sad... to je neko moje misljenje da ce se sve tak odigrat a kak se veli zivi bili pa vidjeli..
krezubost je gorući zdravstvenosocijalni problem novonastalih balkanskih državica...
Sigurno ni kočiono ulje u autu ne mijenjaš.
Evo da se javim 48 sati nakon cijepljenja, živ sam... Nuspojava skoro nikakvih, lagana bol na mjestu uboda, danas prestala, temperatura 36,8. Jučer u 12:20 sam mislio da me hvata vrtoglavica, ali bio je potres. Od nas 25 cijepljenih nitko se nije žalio na nuspojave, jedino se javljaju ovi skeptični što nisu bili zainteresirani - da bi ipak htjeli kada dođe druga runda.... Jedva čekam 25.1. da napokon budem totalno slobodan
Eto, bas si mi potvrdio ono kaj je ocekujem kak ce se ovo sve odigrat, puno je skeptika, neki ce cekat manje neki dulje al na kraju krajeva ono kaj sam vec i prije reko - procjepljenost stanovnistva bude dobra. I opet stojim iza svega kaj sam reko, ja cu cekat 3. studiju da se objavi i onda cu donjet odluku, citam svako malo novosti na pfizer.com i za sad se sve cini ok.
Uostalom to je i cijela poanta onoga kaj ja ocu rec, jedva cekate tu na forumu ovakvog poput veselog, a ti su manjina koji tak razmisljaju, ali kak svi odma skoce na takvog to je odlicno, jedva se ceka jedan takav da nas se sve strpa u isti kos! A kad vecina tu a i ja medju njima kazem da sam samo skeptican radi toga kaj testiranje nije gotovo, dodam dva linka od pfizera, vidjeli smo kak je to zavrsilo - odgovorilo mi se bez ijednog argumenta osim naravno, ne ti si takav i takav i to je krivo razmisljanje. iiiiiiiiiiiiiiii opet dolazimo do onog kaj sam reko vec 3x a moram i 4x, a to je da idemo u krug kaj se ove rasprave tice...
Proci ce jos ohoho dana prije nego se bude cjepivo nudilo bas svima, a do onda je dosta vremena da se studija zavrsi i skeptici da promjene misljenje ako se bude islo kao i do sad... to je neko moje misljenje da ce se sve tak odigrat a kak se veli zivi bili pa vidjeli..
Svi smo mi već iznijeli svoja mišljenja. Nema se tko što pravdati.
Cijepiti ćeš se? - Hoću!
Zašto, pa brzo je spravljeno i slabo testirano!? - Što te briga, eto hoću i gotovo!
Cijepiti ćeš se? - Neću!
Zašto, ugrožavaš druge, bezobziran si...!? - Što te briga, eto neću i gotovo!
Miješaš kruške i jabuke - Jedno je održavanje, jedno je popravak.
Zube treba održavati(pranje zubi ujutro i navečer, zubni konac, voda za ispiranje usta itd..). To je održavanje, to nije popravljanje.
Kočiono ulje mijenjaš, dakle to je održavanje. No popravak radiš kada se zbog lošeg kočionog ulja ne uspiješ zaustaviti na vrijeme pa naguziš nekog.
Zdrav organizam treba održavati voćem, povrćem, vodom, tjelovježbom i sl. stvarima. Ne vitaminskim tabletama, ovim onim...
Miješaš kruške i jabuke - Jedno je održavanje, jedno je popravak.
Zube treba održavati(pranje zubi ujutro i navečer, zubni konac, voda za ispiranje usta itd..). To je održavanje, to nije popravljanje.
Kočiono ulje mijenjaš, dakle to je održavanje. No popravak radiš kada se zbog lošeg kočionog ulja ne uspiješ zaustaviti na vrijeme pa naguziš nekog.
Zdrav organizam treba održavati voćem, povrćem, vodom, tjelovježbom i sl. stvarima. Ne vitaminskim tabletama, ovim onim...
Ne miješam ja ništa, nego je čovjek kojem sam odgovorio inicijalno pokazao nerazumjevanje.
Popravlja se kad je već kasno, kad se sranje dogodilo, a održavanje služi da se sranje ni ne dogodi.
Izjava "zdrav zub se ne popravlja" je u kontekstu "zdravi ljudi se ne cijepe". Što je budalaština.
Da, zdravom organizmu pomažeš jačanjem imuniteta, a jedan od načina poticanja imuniteta je i cijepljenje, te razne druge tablete koje su dostignuće moderne medicine.
Voće i povrće te neće spasiti od opakih boleština. Da je tako moja kolegica maratonka ne bi bila prikovana za krevet 10 dana.
Kontra od raznih farmaceutskih anjesra je voće i povrće
Kontra od cijepljenja(nekih) je ne držati organizam pod staklenim zvonom.
Kontra od raznih farmaceutskih anjesra je voće i povrće
Kontra od cijepljenja(nekih) je ne držati organizam pod staklenim zvonom.
Naravno, uvijek je dobro pokupiti par virusa i bakterija da stekneš imunitet. Ima baš fora bolesti, ali poslije si ko nov.
Objasnit ćeš to kćeri kad pokupi HPV i dobije rak vrata maternice.
A čuo sam da voće i povrće rješava i infekciju helicobacterom. Pojedeš tri kile cikle i ne treba ti posebna farmaceutska terapija.
Zato sam i napisao od nekih cijepljenja.
ne, ne.
tocna analogija bi za tebe bila da ne peres zube, niti koristis konac.
ipak se ovdje radi o prevenciji, a ne lijecenju.
Poznajem svoj organizam, ako su mi ukucani bili bolesni a i neki prijatelji, meni nista nije bilo , ocito nece na mene corona.
Tko voli nek izvoli, umirali su ljudi od gripe pa se opet nitko nije cijepio.
A vi ste valjda culi ni da se pola doktora ne zeli cijepiti, jesu li oni teoreticari zavjera i antivakseri?
A vi ste valjda culi ni da se pola doktora ne zeli cijepiti, jesu li oni teoreticari zavjera i antivakseri?
Facts and logic.
Dao sam ti fact, da se pola doktora ne zeli cijepiti... Akde me uvjeri da se cijepim, ipak su oni teoreticar zavjere
Dao sam ti fact, da se pola doktora ne zeli cijepiti... Akde me uvjeri da se cijepim, ipak su oni teoreticar zavjere
Ako je fact nećeš imati ništa protiv poslati referencu na taj fact.
Nebi bilo loše zakljucit ovu raspravu jer ide u svim smjerovima.
Tko hoce neka se cijepi tko ne, ne mora. Ako se cjepivo pokaže efektivno, cjepit ce se svi i nece bit potrebe za silom. Ukoliko bude vršena sila, ocekujem da ce se sila vratit nazad. Ende
"Eee ee e eee e al al al uvijek ima onih koji se cak ni tad nece cjepit, ak sve ispadne ok!" - Da, i? I dalje ce bit manjina i preci cemo svetih 70% procjepljenosti, ili ce onda bit potrebno 99% jer ce rakun bit Patient Zero 2?
Čini se kao dosta ozbiljna anketa i rezultati. Jel ti to nas zajebavaš ili šta?
Ne ja uopće ne vjerujem naslovima u novinama, niti malo.
Ali ti si spominjao fact, pa sam se nadao da imaš nešto na raspolaganju što mi nemamo.
Ovako je to sve rekla kazala bez točnih podataka, i analize zašto se ljudi "žele" / "ne žele" cijepiti, a ne nekakav fact.
Više kao predbilježbe za PS5.
Ne ja uopće ne vjerujem naslovima u novinama, niti malo.
Ali ti si spominjao fact, pa sam se nadao da imaš nešto na raspolaganju što mi nemamo.
Ovako je to sve rekla kazala bez točnih podataka, i analize zašto se ljudi "žele" / "ne žele" cijepiti, a ne nekakav fact.
Više kao prebilježbe za PS5.
Jebeno je društvo koje uzma novinski članak kao činjenicu.
Već sam rekao da ne vjerujem novinama, moram li se ponavljati?
No isto tako imam svoj mozak pa znam razlučiti što su činjenice.
Puno slučajeva demantija? Koliko? 3? Očito obitelj zna bolje, mogli su sami napraviti obdukciju.
Bellman Ford sindrom, jesi ti to upravo izmislio nešto? Daj neki link na to što tvrdiš.
ovve godine sigurno ne. tek nagodinu.