Mi Hrvatska/Mi Croatia
- poruka: 3.800
- |
- čitano: 1.152.768
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam :)
Kaj te zanima?
sve kaj me zanimalo pise u tvojoj recenziji
http://www.smartphonehrvatska.com/2018/05/19/jubilarni-xiaomi-mi-8-s-citacem-otisaka-u-zaslonu-osvanuo-na-videu/ što kažete na ovo? ako je istina,neće biti mi7 nego "jubilarni" mi8 da se obilježi 8 godina postojanja tvrtke(nije baš okrugli broj xD). čitač otiska ispod ekrana mi se sviđa ali se ne veselim notchu. u zadnjih par mjeseci sam naletio na par članaka o mi7 tj sada očito 8,da će izaći malo kasnije nego se očekivalo(sad je već više od jedne godine od mi6) zbog razvoja tog čitača ispod ekrana pa sve ovo ima nekakvog smisla.
Iskreno ostao sam jako iznenadjen sa Xiaomiom, u pozitivnom smislu naravno, prije nekih mjesec dana citao sam ove teme po forumu i zahvaljujuci upravo vama kupio sam jednog Xiaomija i to mojoj majci za rodjendan jer joj je taman na par dana prije rodjendana izdahnuo mobitel. Kupio sam Redmi 5A i sto reci za mobitel od 800kn. Po meni vrhunska izrada, vrhunski izgled, odlicna baterija, sasvim solidna kamera, a tu je i relativno odlicna fluidnost bez trzanja, stvarno mobitel je za tu cijenu vrh vrhova i ja mislim da nema konkurencije. Majka je odusevljena a odusevljen sam i ja i sada sam i sam u napasti da upiknem i sebi malo bolji model, Note 5. Uglavnom sve pohvale, iskreno nisam ocekivao ovo ni blizu iako sam citao pozitivne i komentare i preporuke.
http://www.smartphonehrvatska.com/2018/05/19/jubilarni-xiaomi-mi-8-s-citacem-otisaka-u-zaslonu-osvanuo-na-videu/ što kažete na ovo? ako je istina,neće biti mi7 nego "jubilarni" mi8 da se obilježi 8 godina postojanja tvrtke(nije baš okrugli broj xD). čitač otiska ispod ekrana mi se sviđa ali se ne veselim notchu. u zadnjih par mjeseci sam naletio na par članaka o mi7 tj sada očito 8,da će izaći malo kasnije nego se očekivalo(sad je već više od jedne godine od mi6) zbog razvoja tog čitača ispod ekrana pa sve ovo ima nekakvog smisla.
https://mob.hr/xiaomi-mi-7-ili-8-na-renderima-izgleda-ocekivano/
ako bude ovako izgledao meni se ne svida taj sistem iphone x..trebali si ici na izgled mi mix-a
Stigao mi mix 2...prelijep telefon.
Došao je sa Global romom. E sad postoji li način da se google aplikacije diseblaju. Prije se to moglo ali sad mi ne da?
Meni isto doso neki dan.
Ne znam zasto sam očekivao da bude veći
Meni isto doso neki dan.
Ne znam zasto sam očekivao da bude veći
Sićušni kinezići bi se zapetljali u njima da su veći
Moj se još suši na balkonu, ali bit će super za ruke i lice obrisat.
Nema nikakve pametne opcije niti se povezuje preko bluetootha pa da nešto opširno o njemu pričam
Ali za 2,99$ koliko me ispalo sa kuponom stvarno je odlično, i još jedan razlog zašto samo kupujem online.
Imam Redmi 5 Plus vec oko tjedan dana, azuriran na najnoviji MIUI i imam osjecaj kao da baterija moze biti bolja nego sto jest.
U prosjeku mogu uhvatit 6ipo sati SOT-a na kraju dana sa negdje oko 20-30% baterije ali gledajuci kako neki imaju po 10h SOT-a, pari mi kao da moze vise.
Ono sto me cudi je ovaj veliki Android System battery usage. Je li normalno da bude ovako visok?
Imam problem i znam da je opčenito povezan sa Miui. Kako namjestit da vidimo notifikacije na ekranu od Vibera? Tek kad pogledam ikonicu vibera, tamo vidim broj tj broj nepročitanih tek tada znam da sam dobio poruku. Dali je tko riješio taj problem?
Imam problem i znam da je opčenito povezan sa Miui. Kako namjestit da vidimo notifikacije na ekranu od Vibera? Tek kad pogledam ikonicu vibera, tamo vidim broj tj broj nepročitanih tek tada znam da sam dobio poruku. Dali je tko riješio taj problem?
Kada spustiš notif bar sa tom obavijesti od vibera, dugo drži obavijest prstom i prebaciti će te u notification postavke za viber. Pa si naštelaj, imaš sve
udes u postavke, instalirane aplikacije, nades viber, otvoris postavke obavijesti i ovak ti mora bit oznaceno
Jesi možda za zvukove notifikacija stavio neke svoje umjesto defaultnih koje nudi MIUI? To bi ti mogao biti problem.
Kad sam isao u google play tj otvorio opis i komentare u vezi vibera vidim da nisam jedini da se mnogo korisnika žali da ne dobivaju notifikacike nego tek skuže kad uđu u viber.
Domac instaliraj si sure sa trg play, puno veci izbor nego def mi recite, imaju jako veliku bazu i meni odlicno radi.
Domac instaliraj si sure sa trg play, puno veci izbor nego def mi recite, imaju jako veliku bazu i meni odlicno radi.
opcija ima ali je problem sto si ne mogu poslozit kako meni pase, kad stisnem info trebam stisnut crvenu tipku da mi otvori opsirniji opis a crvena je tamo negdje 5-6 menija dalje a dotad u tih par sekundi mi vec nestane taj prozorcic na tv-u tako da treba opet stisnut info, zacarani krug haha.. a sve do prije nedavno sam imao na mi remote sve to sta mi treba i lijepo rasporedeno na virtualnom daljinskom i onda se azuriralo i sad izgleda kao na slici gore, sve bijelo a bila je tamna tema prije, fali pol tipki.. ma koma
znam ali nema tamo tipke info..e jebem ih traljave bolje da nisu nista dirali ovo je em ruznije sucelje na novoj verziji mi remote em fali tipki.. ili to kineska i global verzija imaju razlicite verzije mi remote, u tom slucaju ovaj na kineskoj je 10x bolji
Imam Redmi 5 Plus vec oko tjedan dana, azuriran na najnoviji MIUI i imam osjecaj kao da baterija moze biti bolja nego sto jest.
U prosjeku mogu uhvatit 6ipo sati SOT-a na kraju dana sa negdje oko 20-30% baterije ali gledajuci kako neki imaju po 10h SOT-a, pari mi kao da moze vise.
Ono sto me cudi je ovaj veliki Android System battery usage. Je li normalno da bude ovako visok?
Netko?
Samo ako mi moze netko slikat onda svoj battery usage da vidim je li ovo normalno jer me stv zanima.
Meni na mi max 2 je isto visok nakon zadnje nadogradnje 9.5.4.0.
Od nekakvih 15 sati SoT je opal na 10 (u prosjeku). Tvornicki reset napravil, ne pomaze (barem meni).
Cekam 9.5.5.0 pa bumo vidli.
Edit: Skuzil sam i da Google je jako visok makar ne koristim voice search ni te djidje badje. Inace imam force close Google aplikacije dnevno valjda 10 puta. Ono, gledam Youtube i samo se Google srusi. Nicim izazvan.
I meni je ista situacija, Android system jede bateriju. Skinuo telefon prije 8 sati sa punjaca, 26min sota a vec na 92% baterija. Mi Mix 2 u pitanju. Tri telefonska poziva obavio.