Mi Hrvatska/Mi Croatia

poruka: 3.800
|
čitano: 1.153.358
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
Re: Mi Hrvatska/Mi Croatia
ukay1000 kaže...
Mozes u Mi band toolsima sloziti ponavljanje kako ti pase.

Vrlo rado ali ne vidim na iOS tu aplikaciju. Koristim Mi Fit aplikaciju i ima hrpa postavki..ali nema opcija da se notifikacija malo duže zadrži na ekranu Banda.

Nema veze..ja sam prezadovoljan svim ostalim :)

12 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Trebam pomoc...kod nas kupljen Redmi note 5A, mobitel odlican....problem je sto preko mobitela se nemogu ulogirati u Miui racun, svaki pokusaj obavijest da su krivi podaci....kako to rijesiti....a s istim podacima se na kompu ulogiram na profil,pokusala sam i vracanje na tvornicke ali isti problem....help ako itko zna[

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Probaj za username mijenjat njihovim id, email ili tel broj...

12 godina
Zupy kaže...

Probaj za username mijenjat njihovim id, email ili tel broj...

Sve probala,unosila podatke sa profila kad se logiram na kompu, vracala mob na tvornicke...i uvijek isto...

9 godina
neaktivan

Mozda samo imaju problem sa serverima, znam da je tako bilo prije par tjedana.

11 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Moze preporuka ako ima tko ovdje iskustva za neko wifi pojacalo, slabo mi lovi wifi na nekim mjestima pa bi to malo poboljsao.

I sta koristite od xiaomi proizvoda za kucu/stan?

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
16 godina
omomomomoomm kaže...

Moze preporuka ako ima tko ovdje iskustva za neko wifi pojacalo, slabo mi lovi wifi na nekim mjestima pa bi to malo poboljsao.

I sta koristite od xiaomi proizvoda za kucu/stan?

Meni super radi onaj Xiaomijev. Kupio sam ga da poboljsam signal na katu, na kraju kad je ukopcan gore i dolje daje skoro jaci signal nego router. Za 50ak kuna stvarno super stvar.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova
11 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Mislio sam uzet ovo : Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/FfQ3yQ7B 

To bi trebalo biti ok pretpostavljam?

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
16 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Trebalo bi da. Ja ovo imam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mind_challenge kaže...

Ja imam ovo al ne radi idealno, u 80% slucajeva se ne zeli spojit na njega, ne moze dobit ip adresu, onda prije spajacanja moram sam podesit staticku ip adresu koju da odabere uredaj prilikom spajanja.. Samo time se uspijem spojit na pojacivac..

15 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Zgrabio danas ovo Xiaomi USB Led svjetlo (2 komada). Reko nabavio sam ovaj Mi Bank pa će to super doć kad budem trebao malo svjetlosti na noćenju il kao mini prijenosna stolna lampa.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
AmonZero kaže...

Zgrabio danas ovo Xiaomi USB Led svjetlo (2 komada). Reko nabavio sam ovaj Mi Bank pa će to super doć kad budem trebao malo svjetlosti na noćenju il kao mini prijenosna stolna lampa.

Joj, zaboravio sam na to, gledao sam ga prošle godine :D

Gdje i po koliko?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina

Po 2$ sa kuponom. Imaš link na temu sa kuponima kod kolege Sime u potpisu.

Ak nemoš nać, pošaljem ti ja link na PM.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
16 godina
MarioVk kaže...
mind_challenge kaže...

Ja imam ovo al ne radi idealno, u 80% slucajeva se ne zeli spojit na njega, ne moze dobit ip adresu, onda prije spajacanja moram sam podesit staticku ip adresu koju da odabere uredaj prilikom spajanja.. Samo time se uspijem spojit na pojacivac..

Nijedan od 4 uredaja koji se spajaju nema takvih problema kod mene. 

15 godina
mind_challenge kaže...
MarioVk kaže...
mind_challenge kaže...

Nijedan od 4 uredaja koji se spajaju nema takvih problema kod mene. 

Blago tebi, jer ja vidim na miui forumu da nisam jedini s ovim problemom :/

13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Ajd da ovdje priupitam ako netko ima sličan problem. Imam erste mbanking i skužih danas da mi ne radi opcija slikaj i plati na mi note 3. Jednostavno ne registrira barkod. Ima li netko rješenje ili treba čekat update sa njihove strane?

0 0 hvala 0
8 godina
Mijenjaj banku :)

0 0 hvala 0
13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Nije tako kritično :)

0 0 hvala 0
10 godina
Ja sam na mi 5s imao isti problem s rba mobilnim bankarstvom, neke verzije miui-ja znaju zafrkavati. Sada na mi 6 radi normalno s miui 9. Napiši ljutitu recenziju aplikacije i pošalji reklamaciju u banku, tako da to stave na listu za idući update. Sa svoje strane možeš probati s nekim drugim romom, npr miui.eu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Sumnjam da je do moba...ja sam prije pola sata sa Mi Note 3 platio jedan racun na isti nacin ali u PBZ...vjerojatno je do banke i njihove app.
13 godina
Kresaux kaže...
Ja sam na mi 5s imao isti problem s rba mobilnim bankarstvom, neke verzije miui-ja znaju zafrkavati. Sada na mi 6 radi normalno s miui 9. Napiši ljutitu recenziju aplikacije i pošalji reklamaciju u banku, tako da to stave na listu za idući update. Sa svoje strane možeš probati s nekim drugim romom, npr miui.eu.

Ja sam na miui.eu zadnji stable rom. Ali ovo je 100% do njih, vidim da se žale ljudi i da im ne radi ni logiranje putem otiska prsta, ista stvar je i kod mene. Ali to mi nije bitno.

6 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Pozdrav Mi ekipi. Da se i ja predstavim kao sve zagriženiji fan XIAOMI proizvoda. Trenutno posjedujem REDMI NOTE 4 i AMAZFIT PACE. Jako sam zadovoljan sa oba proizvoda počevši od baterije pa nadalje, za ove novce su bestbuy. Mobitel posjedujem preko pola godine i nemam nikakvih problema, dok AMAZFIT posjedujem cca mjesec dana i uz neke sitne bugove mislim da bi kvaliteta izrade mogla biti malo bolje (primjerice staklo), ali kako sam već naveo u usporedbi sa konkurencijom za ove novce više nego dobar proizvod. Sa XIAOMI-em sam zarazio i svoje bliže pa tako mi oba brata i većina prijatelja također imaju XIAOMI-e.  Očekujem uskoro da mi dođu MIJIA SINGLE PEN, POWER STRIP i smart kamera MIJIA 1080P.

E sad za malo iskusnije korisnike imam par pitanja:

1. Zna li netko da li je ROIDMI 2S kompatibilan sa Peugeotom 307 (2004g.)? Kakva su iskustva sa handsfree razgovorima preko ovoga uređaja?

2. Ja živim na katu a roditelji u prizemlju stambene kuće te je kod njih dole router (T-com) preko kojega se wirelessom spajamo na internet. Istini za volju signal je dosta loš (pogotovo na udaljenijim mjestima u kući) kao i brzina pa razmišljam koje je rješenje najbolje: Xiaomi WiFi Router, XiaoMi Mi WiFi Amplifier ili nešto treće? S obzirom da razmišljam u skoroj budućnosti uzeti i SMART HOME KIT sa svijetlima, senzorima i sl. mislim da i to treba uzeti u obzir prilikom ovoga odabira!?  

Svakako ću još dosta toga uzimati od XIAOMI-a. 

0 0 hvala 0
8 godina
Imam 307sw 2006 i nije mi bio kompaktibilan, trebao sam neku crnu izolaciju na dnu upaljaca malo skratit. Saraf koji drzi upaljac u jednom komadu je unutar te crne izolacije i udubljen je u odnosu na plastiku pa nije imalo kontakta i roidmi nije radil. Malo skracena ta plastika da je saraf u ravnini s njom i sad radi. Ne znam jel isti upaljac na 307 2004 kao na mojem pa ti ne mogu tocno reci jel ce raditi, al ak je isto tak udubljeno vjerojatno bi se dalo na isti nacin rijesit. neki ljudi su i na drugi nacin rijesili, napravili su lopticu od alu folije i nagurali u tu udubljenu sredinu pa im radi. Razgovore nisam isprobaval, navodno da nije dobar zvuk jer je mikrofon daleko od usta i sugovornik nece cut... A ako ti ne trebaju handsfree razgovori uzmes si roidmi 3s, na gearbestu je oko 13$, mozda i tko ima kakav kupon, nedavno je bio oko 9$ na akciji :D

Imam powerstrip sa 3 usba i 3 normalna utora, mogu rec da je fenomenalna stvar, kupio ga za dan samaca 2016 godine za 9.50$, super stvar ako imas jos koju stvar sa kineskim prikljuckom, a i ako samo punis mobitele na usb isto dobro koristi, jedino jos da ima neki takav sa quick charge :D
16 godina
Otkljucavam mob sa otiskom prsta, ako zapne onda sifra... i sad prckam po Mifit aplikaciji i vidim da Mi bandom 2 mogu otkljucavati mob. Reko idem isprobati, ukljucim opciju i dela fenomenalno. Stavil sam da otkljucava samo na blizu, znaci doslovno na cca 15cm tek otkljuca. I skuzim dok ga upalim, swipeam prema gore, trazi sifru, priblizum lijevu ruku i BAAM, otkljuca ga. :) Znam da se moze sa BT uredjajima otkljucavati, ali ovak se osecam ko James Bond.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Otkljucavam mob sa otiskom prsta, ako zapne onda sifra... i sad prckam po Mifit aplikaciji i vidim da Mi bandom 2 mogu otkljucavati mob. Reko idem isprobati, ukljucim opciju i dela fenomenalno. Stavil sam da otkljucava samo na blizu, znaci doslovno na cca 15cm tek otkljuca. I skuzim dok ga upalim, swipeam prema gore, trazi sifru, priblizum lijevu ruku i BAAM, otkljuca ga. :) Znam da se moze sa BT uredjajima otkljucavati, ali ovak se osecam ko James Bond.

Ha ha,danasnja tehnologija cuda radi....bas sa tom mogucnoscu sam ljude palio da su dobivali slom zivaca.Uzmem telefon u ruke,otkljuca se ....dam njemu,nemoze se otkljucati....do ludila sam ih dovodio.

Isto je bilo i sa fingerprintom kad je tek izasao...uzmem telefon u ruke ,puhnem u ekran ,naravno i prst prislonim iza....on se otkljuca.Dam frendu,puse on i puse ali ne otkljucava se...pa onda instrukcije kako puhati...ma ludilo,evo i sada se smijem kad se sjetim pojedinih situacija 

Xiaomi kolekcija- http://en.miui.com/thread-506495-1-1.html
9 godina
Treba mi preporuka punjača za mobitel.Ovaj originalni mi se skroz sviđa i lijepo puni,pa bi uzeo nešto slično od nekog provjerenog sellera.Ne treba biti Xiaomi,može i neki drugi koji ok puni.

0 0 hvala 0
16 godina
sibica kaže...
Treba mi preporuka punjača za mobitel.Ovaj originalni mi se skroz sviđa i lijepo puni,pa bi uzeo nešto slično od nekog provjerenog sellera.Ne treba biti Xiaomi,može i neki drugi koji ok puni.

Aukey

BlitzWolf

hvale i Ugreen, ali nisam provjerio osobno.....ak netko koristi njihove proizvode, neka kaže dojmove

10 godina
Ajde javi kako ti se troši baterija na mobu, meni je to jako trošilo i onda sam ugasio...
13 godina
Kresaux kaže...

Dobio sam jako detaljan odgovor u vidu ovog:

"Nakon izvršenih detaljnih provjera, obavještavamo Vas da navedeni model mobilnog uređaja ne podržava ovakvu mogućnost korištenja mBanking aplikacije."

Da se ubiješ 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice