Zaslon laptopa treperi kod nekih nagiba

poruka: 2
|
čitano: 776
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Zaslon laptopa treperi kod nekih nagiba

Pozdrav ekipa,

imam laptop star već nekoliko godina (znači garancija prošla), tako da je miljon puta otvaran i zatvaran, a par puta i skliznuo na pod s kauča. Odnedavno se počelo događati da slika na ekranu jako treperi kad otvorim laptop, ali ako promijenim nagib ekrana brzo nađem kut pod kojim je sve u redu - tako da pretpostavljam da je problem u nekom kontaktu, koji baš ne hvata pod određenim kutem. Enivej, zanima me u koji servis da odnesem laptop na popravak, i isplati li se to uopće popravljati? Ne čini mi se kao neki zahtjevan ili kompliciran zahvat za profesionalce, ali ne bi da me netko odere u servisu, kad ga u principu i dalje mogu normalno koristiti. Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Zaslon laptopa treperi kod nekih nagiba
Između zaslona i matične postoji fleksibilna veza koja s vremenom krene propadati i pucati uslijed otvaranja/zatvaranja. To se može zamijeniti. Ovisno koji je brand, model i podmodel, tako se i cijena toga dijela razlikuje. To je potrošni dio i standardno se vrši zamjena. Više je problem što servisi to često nemaju na stanju ili čak mora ići narudžba iz inozemstva. Probaj sa zel-cos, micronis, mr servis za procjenu
Moj PC  
2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice