Windows update - koliko je potreban ? zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 6.627
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Windows update - koliko je potreban ?

Apdejti skoro pa svaki treći dan mi idu pomalo na živce, pa me zanima koliko bi mi bilo zdravo potpuno isključiti update i pričekati recimo SP pa onda sve instalirati ?

koliko je zapravo potrebno svako malo instalirati nove "malicious software removal tools", "defender update", pa čak i update za Office Outlook koji je uvijek označen important pa ga se ne mogu otarasiti dok ga ne instaliram iako Office Outlook uopće ne koristim...   ?

OS je Windows Vista Ultimate x64.     Imam dojam da se toga smeća od apdejta toliko nakupilo da mi samo usporava komp a ne služi za ništa !

Hedonism Is My LifeStyle

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows update - koliko je potreban ?

svaki update nesto radi.. uglavnom korisno (osim kada uistinu zbrljaju stvar Smijeh ali to uglavnom i brzo isprave).

iskljuci automatic updates i radi to manualno. odaberi samo one koje mislis da su ti potrebni i gotovo.

http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/Turn-automatic-updating-on-or-off

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
16 godina
neaktivan

imaš nešto o tome već ovdje..
inače defender možeš slobodno isključit,ove malicious software removal tools otkantati/ odčekitati obevezno a uzimati samo security update..
 a te za outlook kako hoćeš..znači postaviti postavke u update da ti sam biraš šta će se skidati i instalirati..
ja osobno uzimam te sigurnosne zakrpe za sam os,makar neki tvrde da microsoft  jednu rupu zakrpa a otvori pedeset..
windowsi su mi u dobrom stanju,do sad nikakvih problema s update-ima..

edit:i da ne usporava ti to komp,možda jedino taj besmisleni defender,to isključi u servisima..

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 15:02 (seneka).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ali, kako da isključim da me ne upozorava za tzv "important" apdejtove koji mi zapravo uopće ne trebaju, a svejedno me uvijek upozorava dolje u kutu da ih trebam stavit ako ih izostavim.   inače imam manualno instaliranje i stavljam samo "importante", ali ako isključim to upozoravanje onda bih vjerojatno trebao   svaki mjesec ručno ići gledat koji su apdejtovi izašli i birati što mi treba a što ne.........

glavno pitanje mi je, mogu li isključiti bez puno brige potpuno Windows update i tako živjeti sve do sljedećeg SP-a, pa onda srediti stvar ?

Hedonism Is My LifeStyle

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows update - koliko je potreban ?
l)oolvl kaže...

glavno pitanje mi je, mogu li isključiti bez puno brige potpuno Windows update i tako živjeti sve do sljedećeg SP-a, pa onda srediti stvar ?

možeš

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice