Update Windowsa

poruka: 9
|
čitano: 3.650
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Update Windowsa

Možda bi bilo dobro kad bi i na Bug forumu postojali opisi i diskusije o pojedinim updateima.Znam da postoji na Googleu,znam da ga ima na Microsoftovim stranicama,ali zar ne bi bilo dobro da se povede rasprava i na ovom forumu oko toga.Naime,svako malo imamo poneki update pa je potrebna provjera da li nam je to uopće potrebno,jer mnogi uopće nemaju neku svrhu ako se koriste raznorazni brovseri,a ne oni koji su preporučeni.To je za trenutni update,ali ima uvijek pitanja oko toga.Pa,zašto nepodjeliti mišljenja i iskustva o tome...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
Update Windowsa

Slazem se s idejom.

Dok sam bio na xp-u nisam nikada radio update, a sad kako sam na win 7 stalno radim.

Bilo bi dobro kad bi znali sta svaki update nosi.

No, tu se pojavljuje problem...tko ce to odraditi? Jel ima tko vremena?

Ako negdje ima neko objasnjenje pa ono copy/paste onda nije problem...ali ako nije tako, sta onda?

Uglavnom, podrzavam ideju.

TrustNo1

0 0 hvala 0
16 godina
Update Windowsa

Kada radite rucni update, kada kliknete na pojedinacni update, desno se nalazi opis

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Update Windowsa

ma jok... napravim samo update poslje instalacije windowsa, a nakon toga na disable...

st ce mi update-i kad mi sve radi kako treba, da mi tu bezveze razbijaju aktivaciju winsa... ako mi kad nebude sta radilo lako ukljucim update servis

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Update Windowsa

Odkad sma bio na XP-u mrzio sma update jer je jako bilo sporo, kada sma instalirao sedmicu, svaki put kada pokrenem komp odma idem da vidim imal sta novo za update :D.

"Programski jezici kao što su C++ i Java dizajnirani su za profesionalni razvoj sa velikim timovima iskusnih programera koji se brinu za efikasnost izvršavanja svog koda."
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Update Windowsa
Miki77 kaže...

Slazem se s idejom.

Dok sam bio na xp-u nisam nikada radio update, a sad kako sam na win 7 stalno radim.

Bilo bi dobro kad bi znali sta svaki update nosi.

No, tu se pojavljuje problem...tko ce to odraditi? Jel ima tko vremena?

Ako negdje ima neko objasnjenje pa ono copy/paste onda nije problem...ali ako nije tako, sta onda?

Uglavnom, podrzavam ideju.

Pa,svi korisnici bi mogli dati iskustva,dobra ili loša.Možda netko tko se više bavi sa tim ima više informacija,pa može podjeliti tu s nama na forumu.Uglavnom,bilo bi dobro da bude čim više ljudi uključeno u ovo...

16 godina
neaktivan
Update Windowsa

Pa,zar nema nikog da prokomentira malo o updateima.Nikakvih iskustava,podjele informacija,pripomoći u organizaciji.Molio bih cijenjene kolege da postaju svoja iskustva,u svrhu poboljšanja razine informatičke obrazovanosti svim koji su željni tog...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Update Windowsa

Tema je dobra i korisna. Automatic windows update mi je isključen. Jednom mjesečno odlazim na windowsove stranice i ručno pokrenem skeniranje. Pročitam što mi se nudi i obvezno uzimam i instaliram kritične sigurnosne zakrpe ( jer sam se opekao s confickerom ) i nekada zakrpe za Office. Ostale informacije vezane za update saznam na Microsoftovim stranicama ili nekim drugim koje se bave sigurnošću. I slažem se s tobom da bi bilo dobro podijeliti mišljenja i iskustva o tome.

16 godina
neaktivan
Update Windowsa

Novi update je stigao.

KB975561 je navodno zakrpa za WindowsMowieMaker,trenutno na stranicama nema puno informacija.

KB890830 je Windows Malicius Removal Tool na kojeg su se već žalili da ima skriveni Geunine.Nema nekih većih informacija za sad...

Ako netko zna više neka posta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice