Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.529.679
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
15 godina
Re: Windows 8 i 8.1

Stavio novi  update i sve šljaka stvarno uredno....imam osječaj da je sve još malo fluidnije{#}

15 godina
galinjo24 kaže...

Stavio novi  update i sve šljaka stvarno uredno....imam osječaj da je sve još malo fluidnije{#}

Evo i ja stavio update i, i meni se čini da je fluidnije {#}
Boota odmah na desktop, jos je ljepše sve poslagano.. di ćeš bolje 

16 godina
Windows 8 i 8.1

stavio isto Update 1 isto radi sve ko podmazano :)))

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
geek_boy kaže...

stavio isto Update 1 isto radi sve ko podmazano :)))

dali pita kljuc kod updatea?

"Možemo upotrebljavati najrazličitija dostignuća tehnologije, no ako su bez srca, nehumana - ostavimo ih po strani."
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 23:24 (zviznemte).
12 godina
midzan21 kaže...

Poslao sam ti PP

"Možemo upotrebljavati najrazličitija dostignuća tehnologije, no ako su bez srca, nehumana - ostavimo ih po strani."
16 godina

ne

Samobor je lepa varoš
15 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Htio bih instalirati Windows 8 i imam par pitanja..

1.Razlika izmedju Win8 i 8.1?

2.Da li su kompatibilni sa adb-om?

3.Da li sa Advanced token manager mogu vratiti aktivaciju koju sam imao prije na win8 ako instaliram neku noviju verziju sistema od one koja je bila prije?

????

16 godina
galinjo24 kaže...

placebo efekt

kradem mine iz minskog polja
15 godina

nijee....brrže učita system i digne programe...i troši manje rama{#}

12 godina
Windows 8 i 8.1

Glavno da sam ja updateao i sve i meni nestalo pola aplikacija. nestao mi store nemogu ga ni pod search naci nestao mi onaj preglednik za slike, nestao mi paint neznam ni di ga naci,pola toga mi je nestalo iz metroa. neznam dali je i drugima tako.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
zviznemte kaže...

Glavno da sam ja updateao i sve i meni nestalo pola aplikacija. nestao mi store nemogu ga ni pod search naci nestao mi onaj preglednik za slike, nestao mi paint neznam ni di ga naci,pola toga mi je nestalo iz metroa. neznam dali je i drugima tako.

kod mene sve na mjestu.

16 godina
Windows 8 i 8.1

jel moze neko link poslati u pp od update 1? ja ne mogu da nadjem :S hvala

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Kod mene isto sve na mjestu i sve 5{#}

12 godina
BoobZ kaže...
zviznemte kaže...

kod mene sve na mjestu.

nesto je krivo poslo tijekom updatea..

imam neku ludu ideju: da se nije to mozda desilo jel sam imao instaliran classic shell? i onda kad se updatealo do kraja ja sam ga izbrisao

16 godina
neaktivan
Windows 8 i 8.1

Samo da javim da je kod mene sve 5 nakon ovog updatea :) Čak sam probao i na clean installu i isto nema problema. Sve je Win 8.1 Pro x64

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Windows 8 i 8.1

Moram tu vratit prijasnju verziju i opet pokusati updateat. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 8 i 8.1

Meni je laptop usporio puno nakon ovog update-a. Trebam uraditi clean install pa onda nabaciti update 1.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Almin94 kaže...

Meni je laptop usporio puno nakon ovog update-a. Trebam uraditi clean install pa onda nabaciti update 1.

Možda ti se kolju neki driveri...

12 godina
Windows 8 i 8.1

Interesira me dali su ovi fileovi u update potrebni, važni? Jer na update koji sam skino sa TPB-a nema njih. A na drugom torrentu koji sam skinuo ima.

KB2939087
KB2938439

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Windows 8 i 8.1

ok imam problem al neznam jel do kompa ili do programa.. kada gledam nesto u KMPlayeru najednom pocne uzastno stekat i tako trokira kojih par minuta i onda se smiri, šta bi to moglo biti? i to se doagada samo kad gledam nesto u kmp-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
maxy0 kaže...

ok imam problem al neznam jel do kompa ili do programa.. kada gledam nesto u KMPlayeru najednom pocne uzastno stekat i tako trokira kojih par minuta i onda se smiri, šta bi to moglo biti? i to se doagada samo kad gledam nesto u kmp-u

neznam, ali htio sam te pitati dali mozes ici vidjeti pod install updates dali ti se instalirao update KB2932046 ajde molim te.

15 godina
zviznemte kaže...
maxy0 kaže...

neznam, ali htio sam te pitati dali mozes ici vidjeti pod install updates dali ti se instalirao update KB2932046 ajde molim te.

gdje tocno da vidim to

12 godina
maxy0 kaže...
zviznemte kaže...
maxy0 kaže...

gdje tocno da vidim to

odi pod windows update i onda dole na ljevoj strani ti pise installed updates

15 godina
zviznemte kaže...
maxy0 kaže...
zviznemte kaže...
maxy0 kaže...

gdje tocno da vidim to

odi pod windows update i onda dole na ljevoj strani ti pise installed updates

nije instaliran, zsato pitas

12 godina
maxy0 kaže...
nije instaliran, zsato pitas

zato jer sam ga instaliro pa mi nije na listi.pa sam mislio mozda je nesto po krivu poslo. ali ako ni tebi nema onda dobro

12 godina
Windows 8 i 8.1

OFF TOPIC

Imam CPU Intel Pentium 4 3.00 GHz. Meni u Task Manageru piše da je maximalna brzina 1.50 GHz. Dali je to normalno ili mora biti 3.00 GHz ako da kako namjestiti da mi vrti 3.00 GHz. Evo i slike

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
zviznemte kaže...

OFF TOPIC

Imam CPU Intel Pentium 4 3.00 GHz. Meni u Task Manageru piše da je maximalna brzina 1.50 GHz. Dali je to normalno ili mora biti 3.00 GHz ako da kako namjestiti da mi vrti 3.00 GHz. Evo i slike

Mozda moras ukljucit HT hyper threading

http://www.soundstream.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 20:56 (soundstream).
16 godina
neaktivan
zviznemte kaže...

OFF TOPIC

Pogledaj si ovaj moj post, ja sam imao sličnih problema sa svojim laptopom meni je proc bio na max 12% do 0,19GHz, i skužio sam kako riješiti, ali se problem često vraćao. Pa sam bio odustao od 8.1.

Dok s time na 8 nisam imao problema. Riječ je o starijom procesoru, pa mislim da je zbog toga problem. 

Problem

Rješenje

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 21:05 (Franjo15).
16 godina
Windows 8 i 8.1

Njemu prelazi 12% nema to veze sa tvojim problemom. I meni piše maximum speed 1.90 što i je originalna brzina mog proca ali potegne i više u turbu....

0 0 hvala 0
12 godina
Franjo15 kaže...
zviznemte kaže...

OFF TOPIC

Pogledaj si ovaj moj post, ja sam imao sličnih problema sa svojim laptopom meni je proc bio na max 12% do 0,19GHz, i skužio sam kako riješiti, ali se problem često vraćao. Pa sam bio odustao od 8.1.

Dok s time na 8 nisam imao problema. Riječ je o starijom procesoru, pa mislim da je zbog toga problem. 

Problem

Rješenje

Pogledat cu ali mislim da nemamo isti problem ja imam procesor od 3Ghz ali mi pise da je maxmimalna brzina 1.50GHz (sta sam zakruzio) meni procesor radi normalno ali kad npr gledam ili radim nesto zahtjevnije on samo tih 1.50Ghz a sta je sa ostalih 1.50Ghz.

Ti imas proces od 1.60Ghz i pise ti po maksimalnoj brzini isto 1.60.ako me razumije netko. :/

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice