Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.531.138
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
12 godina
Windows 8 i 8.1

Imam win 8 kak da stavim najjednostavnije 8.1? Vidim da netko spominje daga oma u trgovini?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Windows 8 i 8.1
omomomomoomm kaže...

Imam win 8 kak da stavim najjednostavnije 8.1? Vidim da netko spominje daga oma u trgovini?

Imaš ga u Store-u, ako nemaš, idi na Startu Settings, pa Change PC Settings pa Update, tamo potraži nove update i instaliraj, onda idi u Store i vidi nudi li ti Windows 8.1.

Crk'o Marshall!
13 godina
neaktivan
royalhero kaže...

Na linku koji si mi ti dao nema grafike, nego je driver za chipset, a kad raspakujem nema takvog foldera.

EDIT:

Sve pet, skinuo odgovarajuće za W7, uradio sve kako si mi rekao, sada radi i sve je u redu. Hvala mnogo, zaista!

To sam ja kopirao pogresan link {#}

Al Ok,sanasao si se,bitno je da radi :)

Sadmir K
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 1:08 (Sadmir01).
16 godina

Dobio sam laptop sa predinstaliranim Windows 8 na njemačkom jeziku.
Razumijem njemački, ali navikao sam se da mi je na engleskom pa sam htio promijeniti.

Languagepack se skine i samo mi izbaci ovaj prozor(slika).

Pise da se nije instalirao, ali ne pise zasto.

Probao sam i sa ostalim jezicima, ali uvijek to izbaci. 

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
13 godina
neaktivan
Windows 8 i 8.1

Jedno pitanje

Mogul se nakon updejta sa windows 8 na windows 8.1 ponovo vratit na windows 8,ako mi ne bude odgovarao? I kako? 

Sadmir K

0 0 hvala 0
17 godina
Sadmir01 kaže...

Jedno pitanje

Mogul se nakon updejta sa windows 8 na windows 8.1 ponovo vratit na windows 8,ako mi ne bude odgovarao? I kako? 

općenito za havarije, pa tako i za ovakve radnje koristi backup slika cijele c particije.  eto, prije updatea na 8.1 napravi backup cijele c particije ili iz samih windowsa ili sa softvrom za backup po tvom izboru ili ako si dobio laptop pa preinstaliranom osmicom, onda imaš i spreman program za backup/recovery.

recimo meni je to bila prva stavka koju sam testirao na Lenovu. Isprobao njihov OneKey Recovery. Svakog mjeseca napravim image OS-a na D particiju ili "prije čačkanja sa nepoznatim ishodom".

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
13 godina
neaktivan

Ok...Hvala

Sadmir K
13 godina
neaktivan
Windows 8 i 8.1

Moze jos jedna pomoc? :)

Poceo sam kopirat neke podatke sa DVD-a na komp,pa sam to slucajno prekinuo,onda sam sve obrisao sa kompa kako bi ponovo zadao da kopira sa DVD-a,ali kad sam pokusao da ponovo pokrenem proces izbaci mi "Item Not Found" i ponudi mi da preskocim,ignoriram ili prekinem. Na DVD-u mi stoji taj folder sto sam pokusao prebacit izdvojeno i na sebi ima strelicu na dole a iznad pise "Files Ready to be Written to the disc 1" 

Molim nekog za pomoc {#}

Sadmir K

0 0 hvala 0
16 godina
Ispada da si htio kopirati nesto na dvd.
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
12 godina
odjavljen
rocker55555 kaže...

Dobio sam laptop sa predinstaliranim Windows 8 na njemačkom jeziku.
Razumijem njemački, ali navikao sam se da mi je na engleskom pa sam htio promijeniti.

Languagepack se skine i samo mi izbaci ovaj prozor(slika).

Pise da se nije instalirao, ali ne pise zasto.

Probao sam i sa ostalim jezicima, ali uvijek to izbaci. 

Language packs  Probaj sa ove stranice snimiti željeni jezik i probaj ponovo instalirati.

StarChild
13 godina
neaktivan
Bass kaže...
Ispada da si htio kopirati nesto na dvd.

Pa da,i meni to nije jasno...

Nije mi se nikad desilno na windows xp i sedmici.

Sadmir K
11 godina
neaktivan
Windows 8 i 8.1

Pozz

Imam problem oko updejt-a windows 8

Zadao sam mu update i on je uspjeo skinut 97% a zatim je izbacio OVO      

Jel moguce da je problem nastao zbog netacnog sata?

Sat mi je bio pomjeren,pa sam ga nastimao...To sam uradio u toku updejta? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8 i 8.1

Feature not bug.

Nemam pojma da li ima tema za '98-micu pa ću ovdje. xD

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 6:54 (Oldy).

3 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mr.NN7 kaže...

Pozz

Imam problem oko updejt-a windows 8

Zadao sam mu update i on je uspjeo skinut 97% a zatim je izbacio  OVO       

Jel moguce da je problem nastao zbog netacnog sata?

Sat mi je bio pomjeren,pa sam ga nastimao...To sam uradio u toku updejta?

Imam jako sličan problem i sa 8 i 8.1 ako je puno update-a odjednom.

Morat ćeš najviše po 4-5 odjednom update-at ako ne i manje.

bug caruje, um klade valja
15 godina
neaktivan
Windows 8 i 8.1

Može mala pomoć. Pošto mi je dvd u kqrcu, imam usb od 16 giga pa bi preko njega htio instalirati windows 8.1. Može netko dat upute ako nije poblem ? 

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Tommy_123 kaže...

Može mala pomoć. Pošto mi je dvd u kqrcu, imam usb od 16 giga pa bi preko njega htio instalirati windows 8.1. Može netko dat upute ako nije poblem ? 

Formatiraj usb i Upgrade Windows with only a product key klikni tu i imas dole Install Windows 8.1, klikni to , unesi kod i klikni na usb, on će sam skinuti iso i snimiti na usb, zatim udji u bios i odaberi za first boot device svoj usb i restartuj računalo i pojavice se upute za instalaciju Windows 8.1.

StarChild
13 godina
neaktivan
Windows 8 i 8.1

Imam instaliranu aplikaciju "Metrotube" i svaki put kad je minimiziram nestane zvuka...Ako sam pustio neku pjesmu i minimizirao ga da otvorim jos neku aplikaciju zvuk mi nestane a pjesma i dalje ide.

Jel mogu to negdje namjestit da mi se zvuk cuje i kad je aplikacija minimizirana?

Sadmir K

0 0 hvala 0
16 godina
Sadmir01 kaže...

Imam instaliranu aplikaciju "Metrotube" i svaki put kad je minimiziram nestane zvuka...Ako sam pustio neku pjesmu i minimizirao ga da otvorim jos neku aplikaciju zvuk mi nestane a pjesma i dalje ide.

Jel mogu to negdje namjestit da mi se zvuk cuje i kad je aplikacija minimizirana?

Imas li kojim slucajen Steam na racunalu?

Ako imas, probaj ga izgasiti pa vidi dali radi Metrotube, jer dosta ljudi ima taj problem i tako su ga rijesili.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
13 godina
neaktivan

Imas li kojim slucajen Steam na racunalu?

Ako imas, probaj ga izgasiti pa vidi dali radi Metrotube, jer dosta ljudi ima taj problem i tako su ga rijesili.

Nemam 

Mislim da je to normalno jer kod svake aplikacije kada se otvori u metru i spusti nestane tona...Ali ja sam mislio da postoji negdje neka opcija gdje to mogu namjestit ://

Steta.

Sadmir K
11 godina
neaktivan
Windows 8 i 8.1

Kako mogu maknuti onaj pocetni login kada moram svaki puta upisivati lozinku od maila koji sam unesao kada sam radio windows profile?

Jel moguće da se win dignu bez ikakve lozinke i tog maila?

EDIT: winsi su 8.1 pro x64

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 20:24 (stickman1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
stickman1 kaže...

Kako mogu maknuti onaj pocetni login kada moram svaki puta upisivati lozinku od maila koji sam unesao kada sam radio windows profile?

Jel moguće da se win dignu bez ikakve lozinke i tog maila?

EDIT: winsi su 8.1 pro x64

U command propmt ukucaj netplwiz i tamo uncheckaj "User must enter password...".

Majke mi
17 godina
Windows 8 i 8.1

prije 2 mj. sam aktivirao 8.1 Pro i sad mi javi da moram nove skidat i opet aktivirat wtf ! {#}

(upravo mi preko metro skida !) i jos ktome da moram promijenit lozinku.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 20:14 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da nije Pro Preview?

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos | PRODAJEM HUAWEI U8650 = 400kn!!!
15 godina
protjeran

Kako napraviti da mi se logira u desktop a ne u metro?? 

B-A-R-C-A
14 godina
iNo_bhf kaže...

Kako napraviti da mi se logira u desktop a ne u metro?? 

- Izvoliš, Tutorijal. {#}

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------
14 godina
Windows 8 i 8.1

Pozdrav,

oprostite što upadam u temu kao padobranac, ali imam problem sa win8.1 pro x64, kada Alt+Tab in BF4 bude crni ekran 3-4s, što počinje živcirati. Ja mislim da je problem zbog postavki, jer kod win8.1+BF4, u bf4 nema 60Hz, ko što je moj monitor, već samo 59.94Hz(1080p). Probao sam sa drugim rezolucijama kojima je dostupno 60Hz(ili čak 75Hz) i delay nije tako dug(~1s) igru sam stavio na SSD, misleći da će pomoći, ali ništa od toga. Ima li netko barem ideju za rješenje?

Hvala!

http://www.youtube.com/user/MsDome007

0 0 hvala 0
14 godina
Windows 8 i 8.1

Komunist Izet

- Možda da probaš pitati u ovoj temi, KLIK.

- Vjerojatno se bude javio netko tko je imao sličnih problema.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Windows 8 i 8.1

kak bi radio win 8.1 x64 na 2 gige rama?

trenutno imam na jednom laptopu win8 x86 sa 2 gige i radi ok, ali ne znam jel bi radila 64 bitna verzija?

na microsoftovoj stranici piše da je zahtjev računala za win8 64 bit 2 gige rama, ali nisam ziher dal bude to radilo..

vidim da se većinom u računala trpa minimum 4 gige.

na drugoj kanti vrtim 8.1  x64 i vidim da je zauzeće oko 1-5-2 gige, prema tome moglo bi biti ok..

mišljenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Windows 8 i 8.1

ivanm75

- A radio bi win 8 x64 na 2GB RAMa, ali na neki veliki multitasking možeš zaboravit.

- Ali na računalo s 2GB RAMa nema smisla instalirat win 8 x64.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 14:18 (Valentin17).

3 1 hvala 0
17 godina
Valentin17 kaže...

ivanm75

- A radio bi win 8 x64 na 2GB RAMa, ali na neki veliki multitasking možeš zaboravit.

- Ali na računalo s 2GB RAMa nema smisla instalirat win 8 x64.

Ja sam kupio prijenosnik s 2gb rama, i na njemu je 64-bitni win8. Jedno vrijeme radi odlično, pa onda zašteka da čekam po 10ak sekundi da uopće otvori explorer (explorer (kao file manager), ne intrenet explorer).

Uglavnom, taj ram je na laptopu "on board", pa nije da ga mogu nadograditi, ali nije mi ni bitno, s obzirom da ne koristim laptop tako često.

Dakle moguće je imati, ali moja preporuka je da se drži x32...

Edit: budem još probao sa readyboost opcijom, kako radi, pa ako bude dobro, onda se lako kupi onaj mali stick, koji se praktički i nevidi, i ubaci unutra (laptop barem ima dovoljno usb-ova ako ništa {#})

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 14:32 (rooswelt1991).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice