jel imaš možda HDMI kabel ukopčan u grafu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Radi, zasad, u device manageru dizejblana hd4000 (mada mi nije jasno zakaj je tam prikazana, kad se ona ne koristi)
Device manager ju je prepoznal ko seriju 7...hmmm...
Upgrade sam na win 8.1 i ne radi mi wlan. Probao sam sve moguće stvari koje pišu na googlu u vezi toga, od instalacije win7 drivera do netsh u cmd-u i ništa mi nije pomoglo, wlan ne radi.
Kada stavim novi driver na wifi karticu u device manageru, piše neki error code 31, tak da sam u nemogučnosti raditi išta u vezi svog wlana... Samo mi neki CommView driver prihvati bez errora, no ne prikazuje mi nikakve konekcije u networku. Jel zna netko kako ovo riješit? Kartica mi je Atheros AR5B97 a laptop Acer Aspire 5750G.
Ima crackirani Windows. Tu je cijeli problem. End of discusion.
Zasto bi bio problem ako imam crackani windows,cjelo moje mjesto ima crackani windows i ukljucen update? Nemaju nikakvih problema,sve je isto kao i na originalu :D
Zvonac a update BIOSA si odradio? Pitam samo.
Pozdrav, htio sam instalirat media center al javlja mi ovu grešku: " You can add features to this edition of windows".
Probal sam upisivat u cmd nlssrv32.exe, al mi javlja windows cannot find file..
zato jer je media center samo za 8.1 pro. ako ih imas, onda probaj ako imas dobar kljuc.
Nemaš što upisivati u cmd nego trebaš imati ključ za media centar.
A cek malo, kljuc ima za 8.1 pro i 8.1 pro sa media centrom? Pa imam win 8.1 pro
Ak se instaliraju winsi bez kljuca tj aktivacije, kak dugo se opce moze winsi tak koristit tj dal bu imali i dalje updateove?
Edit: Kolko je core verzija losija od profešnala?
8.1 core to je ekvivalent win 7 basic?
Jel ima ko iskustva sa kupnjom winsa sa ove stranice?
http://www.mskeyoffer.com/windows-8-pro-key-p-24.html#readreview
Nakon jučerašnjeg problema, danas sam isponova instaliral winse, i gle vraga, radi sve, i grafa je prepoznata onak kak treba (r200)..
Nagađam, al moguće da je jučer nakon instalacije (vjerojatno moja krivica, kod završne instalacije, di ima ponuđeno da se autom.updeta tj instalira ili ručno, ja sam valda ostavil kvačicu nek to sve sam automatski riješi) on sam napravil update za hardver koji je dostupan, i odmah povukel (stare drivere za 7900 tj zadnje službene dostupne) za 280x u tu je nastal kuršlus..
Uglavnom radi sad sve ko beba..
to nije finalna verzija. skini build 9600.
Pa Windows 8.1 je build 9600 a nemoguce je skinuti 8.1 iso. A build 9200 je Windows 8.
Pa Windows 8.1 je build 9600 a nemoguce je skinuti 8.1 iso. A build 9200 je Windows 8.
Moguće je ,samo treba znat gdje je. I da ,možeš birat - original iso ili upgrade verzija.
A cek malo, kljuc ima za 8.1 pro i 8.1 pro sa media centrom? Pa imam win 8.1 pro
Ak se instaliraju winsi bez kljuca tj aktivacije, kak dugo se opce moze winsi tak koristit tj dal bu imali i dalje updateove?
Jel ima ko iskustva sa kupnjom winsa sa ove stranice?
http://www.mskeyoffer.com/windows-8-pro-key-p-24.html#readreview
8.1 pro i 8.1 pro wmc nije ista verzija niti isti ključ. Ključ se mjenja.
Ako hoćeš na 8.1 pro dodati mc....
Probaj dodati otprije uneseni WMC key na aktiviranu 8.1, vidjet ces sto ce se dogoditi.
Nemem ga više sa osmice nemam pojma gdje mi je (onaj besplatni) a i nije da mi MC treba.
Ni nemoj ga unositi ako nades jer ce ti maknuti aktivaciju osmice.
A vjerovatno da bi.... Ostao je vjerovatno u mailu koji sam u međuvremenu bio obrisao; nema veze. :)
Sada se taj fičr kupuje za 15 dojaja valjda.
Neće maknuti aktivaciju ,samo ,sa WMC ključem se ne može aktivirati/reaktivirati Wndowse.
A vjerovatno da bi.... Ostao je vjerovatno u mailu koji sam u međuvremenu bio obrisao; nema veze. :)
Bilo koji besplatni ključ za WMC ,koji je aktiviran do 31. 01. ,može poslužiti za instalaciju WMC-a na bilo kojem PC-u.
Misliš da ga imam da bi i sada na 8.1 pro mogao sa njim aktivirati 8.1 pro wmc?
tj. upgradeati?
Edit: Ne nemam ga više otišao pa pa i iz otpada, meni nije važno ali da drugi znaju.... :)
Misliš da ga imam da bi i sada na 8.1 pro mogao sa njim aktivirati 8.1 pro wmc?
Naravno. Windows 8 i 8.1 su jedan te isti OS. Ako si radil clean install nakon izlaska 8.1 (poput mene) s čim si ga aktiviral?
Ja sam ga bez problema aktiviral s originalnim 8.0 ključem. I nakon toga instaliral WMC sa istim ključem koji sam imal i na 8.0.
Upgrade sa osmice kroz store.
Super eto da drugi znaju. :)
Neće maknuti aktivaciju ,samo ,sa WMC ključem se ne može aktivirati/reaktivirati Wndowse.
Bilo koji besplatni ključ za WMC ,koji je aktiviran do 31. 01. ,može poslužiti za instalaciju WMC-a na bilo kojem PC-u.
Kako nece? Meni je maknulo, morao sam reinstalirati windowse zbog toga jer mi nije htio vise prihvatiti originalni kljuc.
Upgrade sa osmice kroz store.
Super eto da drugi znaju. :)
Opet si moral ukucat ključ na početku instalacije.
Skini i probal prekopat disk sa Recuva-om. Iznenadil bi se kaj taj programčić sve nađe.
Kako nece? Meni je maknulo, morao sam reinstalirati windowse zbog toga jer mi nije htio vise prihvatiti originalni kljuc.
Original Windows ključ? Čisto sumnjam.
dedaa Kada upgradeaš na wmc mjenja se ključ aktivacije windowsa. To je drugi build. :)
Kizo pa no imam original ključ zapisan a ovaj free ključ za wmc mi je ostao u mailu od MS kojeg više nemam.
Kada upgradeaš na wmc mjenja se ključ aktivacije windowsa. To je drugi build. :)
A pošto ne postoji verzija sa integriranim WMC-om ,to se ne može ni instalirati sa WMC ključem.