Smijem li obrisati starije ver. .NET frameworka?

poruka: 10
|
čitano: 5.108
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Net framework

Imam pitanje na windowsima xp imam instaliran net framework 1.0 sp2,2.0 sp2 i 3.1 sp1 dali smijem obrisati 1.0 i 2.0 pošto je 3.1 najjnoviji?

P.N.V.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Net framework
Kratko i jasno, ne.
hmda
15 godina
Net framework

zar nije najnoviji 3.5?

Molio bih vas da odete na ovu str. tamo možete osvojiti nagrade, a i ukoliko dođete pomažete i meni :D hvala! http://www.e-castig.com/index.php?r=ujAg
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 13:08 (Vkm996).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Vkm996 kaže...

zar nije najnoviji 3.5?

3.5 jest zadnji.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
16 godina
neaktivan
Net framework

3.1 je najnoviji na mom kompu al znaci nemoze

P.N.V.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Net framework

Pa cuj probaj. Ja imam instaliran 2.0 i 3.5 i kada sam krenuo obrisat 2.0 nije htio(neka greska), ali sam nasao rjesenje za to(neki update za 2.0 ver.) sa m$ stranice. Sto se tice verzije mislim da je 4.0 tu negdje.

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Net framework

ja sam pokusao obrisati te starije ver al mi nije uspjelo ni sa jednim uninstalerom pa sam ih ostavio na miru hehhe..............

amir sivac

0 0 hvala 0
15 godina
Zasto uopce brisati?
17 godina

sta to zauzima toliko prostora da moras brisat?

15 godina
protjeran
crazytonipnv kaže...

Imam pitanje na windowsima xp imam instaliran net framework 1.0 sp2,2.0 sp2 i 3.1 sp1 dali smijem obrisati 1.0 i 2.0 pošto je 3.1 najjnoviji?

A zašto bi to brisao.? Razlog? Inače se slažem sa svima onima koji kažu NE. Trenutno najnovija verzija je 3.5, a 4.0 je u Beta verziji ili nekoj međuverziji ali nikako završnoj. Uskoro je očekujemo. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice