Koristim tune up utilities i mogu vam reći da sam jako zadovoljan. jako dobar program
Održavanje Windowsa u top formi
- poruka: 37
- |
- čitano: 11.866
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Ja sam u Win XP SP2 koristio Norton Systemworks sa svim alatima (WinDoctor,CleanUp i sl.) koje sam otprilike jednom tjedno ispopuštao i sve je bilo u top formi nekih 2 godine, kad sam prešao na Vistu. Sada koristim Vistu Ultimate 64 i ne znam postoje li neki dobri alati tipa 'Win Doctor' iz Norton SW-a za 64 bitnu Vistu, ali za sada mi se čini kako sve radi glatko i sigurno..
Nadam se samo da sljedećih 2 godine neće biti potrebna reinstalacija čitavog sustava zbog neke gluposti
Korištenje više programa za čišćenje registrija može dovesti do "overcleaninga". Svako automatizirano čišćenje registrija je rizično i neiskusni korisnici bi trebali biti na oprezu ("backup registry", kreiranje "restore pointa", "image" diska i slično).
tune up rules!!!!
smatraj ga čim hoćeš, al tako je
Ovakve poruke smatramo spamom i nisu poželjne!
Ovo je tema o savjetima o održavanju Windowsa, ne o mišljenju o Windowsima niti bilo kojem OS-u.
Ako želiš izraziti mišljenje o nečemu, otvori temu za to ili napiši svoje mišljenje u temi za to.