Instalacija windows 7 - formatiranje particija

poruka: 6
|
čitano: 6.284
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle trenutno na kompu imam Win XP i sad bi htio  instalirat sedmicu. Pitanje je da li mogu formatirat samo c:\ tako da mi na ostalim diskovima ostanu svi fajlovi, ili moram formatirat i te particije isto?

Hvala na odgovoru ;)

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Instalacija windows 7 - formatiranje particija
B-52 kaže...

Dakle trenutno na kompu imam Win XP i sad bi htio  instalirat sedmicu. Pitanje je da li mogu formatirat samo c:\ tako da mi na ostalim diskovima ostanu svi fajlovi, ili moram formatirat i te particije isto?

Hvala na odgovoru ;)

Nemoraš formatirati ostale particije.

Samo particiju (C) na kojoj su Win Xp formatiraš i instaliraj Win7. Ostale nemoj dirati.

It's good to be smart - It's smarter to be good
15 godina
neaktivan

moš ti formatirat samo c ali ako imaš programe na drugin particijama oni ti neće radit pod win7

Chuck Norris se ukaza Gospi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

moš ti formatirat samo c ali ako imaš programe na drugin particijama oni ti neće radit pod win7

da da..znam..to s programima sam bio probao vec prije..al inace samo na c: instaliram sve..tako da cu programe ispocetka..nije mi problem..

OK to me samo zanimalo..oce mi sve ostat isto na drugim particijama..

Decki hvala na odg ;))

16 godina
neaktivan

imam jedno pitanje u vezi formatiranja particija kod win 7...da li je moguće napraviti onaj pravi format diska ili samo quick format? ako da kako to mogu napraviti prilikom instalacije?

Linux sucks!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kada reinstaliravas win 7 otidi cod opciju custom upgrade i tamo izaberes disk C: the imas napredne opcije među kojima je i format.

Tamo možes formatirati sporo ili ako hoces neku vrstu quick formata onda samo izzbrises particiju od 100 mb koju win 7 stvara te ces se tih 100 mb pridodati ostatkom prostora c diska.

Zatim samo kliknes da poplavis c: i ides next,i instalacija zapocinje.

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice