Dakle trenutno na kompu imam Win XP i sad bi htio instalirat sedmicu. Pitanje je da li mogu formatirat samo c:\ tako da mi na ostalim diskovima ostanu svi fajlovi, ili moram formatirat i te particije isto?
Hvala na odgovoru ;)
Dakle trenutno na kompu imam Win XP i sad bi htio instalirat sedmicu. Pitanje je da li mogu formatirat samo c:\ tako da mi na ostalim diskovima ostanu svi fajlovi, ili moram formatirat i te particije isto?
Hvala na odgovoru ;)
Hvala na odgovoru ;)
Nemoraš formatirati ostale particije.
Samo particiju (C) na kojoj su Win Xp formatiraš i instaliraj Win7. Ostale nemoj dirati.
moš ti formatirat samo c ali ako imaš programe na drugin particijama oni ti neće radit pod win7
moš ti formatirat samo c ali ako imaš programe na drugin particijama oni ti neće radit pod win7
da da..znam..to s programima sam bio probao vec prije..al inace samo na c: instaliram sve..tako da cu programe ispocetka..nije mi problem..
OK to me samo zanimalo..oce mi sve ostat isto na drugim particijama..
Decki hvala na odg ;))
imam jedno pitanje u vezi formatiranja particija kod win 7...da li je moguće napraviti onaj pravi format diska ili samo quick format? ako da kako to mogu napraviti prilikom instalacije?
kada reinstaliravas win 7 otidi cod opciju custom upgrade i tamo izaberes disk C: the imas napredne opcije među kojima je i format.
Tamo možes formatirati sporo ili ako hoces neku vrstu quick formata onda samo izzbrises particiju od 100 mb koju win 7 stvara te ces se tih 100 mb pridodati ostatkom prostora c diska.
Zatim samo kliknes da poplavis c: i ides next,i instalacija zapocinje.